mieszkancy wspolnoty Meander ----> prosze ----> bez emocji i z chwilowym zaufaniem... nie z dnia na dzien.... DAJCIE SZANSE WYKAZANIA SIE !!! nie po jednym dniu --- czy nawet tygodniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! --- troche wiecej czasu na ocene jest potrzebne!
nooo!!!
jestem pod wrazeniem nowej administracji, naprawiono wentylatory w garazu nr 3, poprzednio prosilem o to przez prawie rok
tak trzymac !!!
(zarzad niby ten sam, a zaczyna sie dziac lepiej...)
pozdr.
Od niedawna mamy nowa firme sprzatającą.niestety zauważyłem znaczne pogorszenie czystości klatki schodowej i garażu pod 1. nie była zmywana chyba z 10 dni syf niesamowity
równierz do garażu nikt nie zaglada oprócz oczywiście użytkowników - walaja się puste butelki ,puszki a co gorsze spaliły się żarówki oswietlające i jest bardzo ciemno - czy wogóle ktoś sprawdza oświetlenie w garażu , mało tego drzwi wejściowe sie nie domykają i sa nie zamkniete!Zgłaszałem już że futryna się ledwo trzyma i może w każdej chwili wypaść starszej pani bo administratora nie było ale minął juz miesiąc i nic.
reasumując po wymianie administratora i firmy sprzątającej jakość tych usług znacznie się pogorszyła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum