Witam wszystkich. Dnie są coraz krótsze i coraz szybciej robi się ciemno stąd też mój post mieszkam na osiedlu od niedawna i być może jestem nie doinformowany ale codzinnei kiedy wieczorem wjeżdżam do garażu podziemnego jest tam strasznie ciemno co prawda w holu głównym świecą się żarówki o bardzo malej mocy ale generalnie jest strasznie ciemno. Zauważylem jakiś przycisk obok filara obok miejsca parkingowego ale nie wygląda on jak przycisk od zapalania światła ale od uruchamiania jakiejś maszyny więc wolałem go nie naciskac bo to może jakaś destrukcyjna maszyna co prawda sa jakieś klosze nad miejscem parkingowym ale nie wiem czy jest tam jakiś prąd i czy ktoś mnie nie oskarży o naruszenie dobra wspólnoty jak bede tam wkręcał żarówke albo coś na tę melodię. A z Zarządem meandru mialem juz nieprzyjemne starcia więc wole już tam nie chodzić bo to bezcelowe, niekompetentne osoby i tyle. A tak na marginesie czy przepisy p.poż. i BHP nie mówią o tym że włączniki światła powinny być wyraźnie opisane ? i czy nie ma odpowiednich przepisów na temat odpowiedniego oświetlenia takich miejsc??
A z Zarządem meandru mialem juz nieprzyjemne starcia więc wole już tam nie chodzić bo to bezcelowe, niekompetentne osoby i tyle.
kolejny raz piszesz o Zarządzie Meandra w sposób nieprzyjazny... czy mogłbyś bardziej konkretnie?
jutro t.j. we czwartek Zarząd Meandra ma dyżur w godzinach 18-20 ... zapraszam... pewnie będę obecny (nie jako Zarzad) i chętnie pomogę Tobie w załatwieniu problemów, które miałeś i masz nadal w Meandrze... przejdę się nawet do garażu i wskaże miejsca w których są magiczne przyciski wł/wył światlo...
Sprawa załatwiona. żarówke wymienilem i sie świeci. ok a jak usunąc posta ? acha i przepraszam ze tak naskakuje na zarzad meandra ale ciągle mam zal odnośnie niludzkiego załatwienia sprawy z samochodem i blokadą więc mam uraz.... i 150 zł w plecy z winy jakiegoś pajaca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum