Najbardziej rozbudowany jest MS Visio możesz w nim projektować od rozmieszczenia sedesów w mieszkaniu po diagramy UML (niestety bardzo czesto stosuje nietypowe notacjie) . Niestety darmowy to on nie jest.
Pierwsze 3 są darmowe ale nie tak rozbudowane.
_________________ Ci którzy dzisiaj śpią spokojnie jutro się już nie obudzą, a tylko paranoicy przetrwają [Andrew Grove - Intel]
Visio o ile pamietam, w pelni sprawny, jest w pakiecie Visual Net...
Musialem kiedys cale to ustrojstwo instalowac, aby skorzystac z samego visio... wlasnie dla diagramow UML i projektowania DB
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
To dziwne, ja mam Visual Studio Net 2005 i jakoś nie zauważyłem go w zestawie. Visio mam na osobnej płytce. Ale moze nie zwróciłem uwagi na wszystkie komponenty, które można zainstalować wraz z VS.Net 2005.
_________________ Ci którzy dzisiaj śpią spokojnie jutro się już nie obudzą, a tylko paranoicy przetrwają [Andrew Grove - Intel]
To dziwne, ja mam Visual Studio Net 2005 i jakoś nie zauważyłem go w zestawie. Visio mam na osobnej płytce. Ale moze nie zwróciłem uwagi na wszystkie komponenty, które można zainstalować wraz z VS.Net 2005.
Bo Visio jest opcjonalną częścią MS-OFFICE a nie VS.Net 2005
niestety nie chodzilo mi o wersje 2005 tylko wczesniejsza; kiedys bylo to czescia V S Netu
RoY napisał/a:
Bo Visio jest opcjonalną częścią MS-OFFICE a nie VS.Net 2005
powaga? kotrego office'a? chyba nie 2003?
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum