modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sob 29 Paź, 2005
Mam pytanie.
Nie moge otworzyć dwóch stron internetowych jednocześnie. Jak tylko chce wejsc na inna stronę, wcześniejsza zamyka mi sie automatycznie i efekt jest taki, ze zawsze na pasku jest tylko jedna strona. Pomocccccyyyy....co ja zrobiłam, ze tak mi sie dzieje ????
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
1. Chyba dla porządku jednak lepiej byłoby założyć nowy temat, z bardziej adekwatnym tytułem i w bardziej odpowiednim dziale (Software)
2. I może by tak dało się ciut jaśniej opisać... Chodzi o to, że w jednej chwili może być otwarty tylko jeden IE? (spróbuj uruchomić go dwa razy), czy o to, że po kliknięciu na link do tej pory zawsze otwierał się w nowym oknie, a teraz otwiera się w tym samym? Czy jeszcze coś innego?
3. Zresztą po co się bawić/męczyć z IE - lepiej przejść na FireFoxa, Operę (już bez bannera...) lub Mozille
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pon 31 Paź, 2005
Mirek napisał/a:
Chyba dla porządku jednak lepiej byłoby założyć nowy temat, z bardziej adekwatnym tytułem i w bardziej odpowiednim dziale (Software)
przeniesiono z forum Internet na Osiedlu
a co do Tematu to hmm, ja to jestem praktykiem, nie teoretykiem, jak zobaczę i poma.. znaczy poklikam to wtedy mogę coś pomóc naprawić
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pon 31 Paź, 2005
Tak Mirku, w jednej chwili mógł być otwarty tylko jeden IE Każda próba otworzenia kolejnej strony, kończyła sie zamknięciem, tej pierwszej.
Nie mogłam sobie poradzić z problemem, dlatego wezwałam "pomoc" z zewnątrz. Nabroiłam coś w ustawieniach Problem jest już usunięty
Dziękuję Panowie za odzew
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum