Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Sro 28 Wrz, 2005
Ja chyba wrócę do poprzedniej wersji.
Kilka niemiłych niespodzianek nowe gg już mi sprawiło. Zdarza się, że nie wyświetla mi listy kontaktów, rekordowo często się wiesza itd.
_________________ Budzi się we mnie zwierzę!
(tylko obawiam się, że to leniwiec)
a ja przetrzymam ... [co do video pytałem szefa i odpowiedział mi nie za bardzo pomocnie, dopytanie wysłałem i ... milczy :d]
_________________ +===================================+
TRAIN Yourself To Let go of Everything You Fear to Loose Than YOU BE FREE !!!!
+===================================+
probowalam testowac i nic, jakby przycisk byl tylko atrapą. szkoda...
u mnie, pojawiało sie okienko podobne do vskype'a [obecnie festoon] i siebie widziałem, a rozmówcy nie [on tak samo od swojej strony]... i pokazuje po chwili... upłynął czas na połączenie i doopa :d
[ Dodano: Czw 29 Wrz, 2005 ]
modliszka napisał/a:
Odkad mam tlen, zapomnialam co to gg...
Nawet hiper-super wersja niedorówna tlenowi ......wiec siostry tlen...a pacenta utrzymacie przy zyciu
tlen jest jakiś niedo..... y, jak wszystkie feministki
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
mcjackal napisał/a:
bo nalezy go "wciagac" przez usta a nie zapchany nos, jak to jest u wiekszosci facetów
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
bo nalezy go "wciagac" przez usta a nie zapchany nos, jak to jest u wiekszosci facetów
o wciąganiu przez usta .. owszem masz na pewno lepsze doświadczenie - dyskutował nie będę, a generalizacja o katarze u facetów ... jest dziurawa jak sam sku.....n
mcjackal napisał/a:
modliszka napisał/a:
mcjackal napisał/a:
o wciąganiu przez usta .. owszem masz na pewno lepsze doświadczenie - dyskutował nie będę, a generalizacja o katarze u facetów ... jest dziurawa jak sam sku.....n
nie dyskutuj, bo sie zadlawic mozesz (nawet tlenem)....szukanie dziury w calym to wasz specjalnosc, a czytanie instrukcji obskugi zaczynacie, jak juz cos spierd***cie...
nie dyskutuj, bo sie zadlawic mozesz (nawet tlenem)....szukanie dziury w calym to wasz specjalnosc, a czytanie instrukcji obskugi zaczynacie, jak juz cos spierd***cie...
hahah ... cudnie opiniotwórcza jesteś ... a jesli nie czytamy instrukcji i niczego nie spierdoliliśmy, a tzw szukanie dziury to inaczej zwana czepliwość, w której to przecież wy prym od początku świata wiedziecie, więc skąd to ... dopasowanie ?? hehehe .. zbędne naszych zasług podciąganie ... nam dobrze tam gdzie jesteśmy ... to ... nie sposób się zadławić, nawet tlenem, przy największych nawet dyskusjach, nieprawdaż ??
buchechechecheche
Wolnosc Tomku w swoim domku
Mam oba programy i opisuje swoje spostrzezenia ...siedz na gadulcu, krory potrafi przetransmitowac Twoje narzecze, moje bez problemu "plynie" z tlenem i gwaranctuje mi satysfakcje w 100% ....czego mam szukac wiecej ...jedynie tlenu, zeby mi komórki szare nie poumieraly
Mam oba programy i opisuje swoje spostrzezenia ...siedz na gadulcu, krory potrafi przetransmitowac Twoje narzecze, moje bez problemu "plynie" z tlenem i gwaranctuje mi satysfakcje w 100% ....czego mam szukac wiecej ...jedynie tlenu, zeby mi komórki szare nie poumieraly
dawniej stefan, teraz jakiś tomek, do kogo ty gadasz kobieto ?? :P:P no tak bo jak słówko trudniejsze, takie jak przetransmitowac to idzie ledwo ledwo, a jak cos płynie to z samej nazwy jest łatwiejsze ..... czy w twoim umysle tak działa ?? CO????? masz tam i gg i tlen zainstalowany ?? :DD:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D i dodatkowo instalatorzy gwarantują 100% satysfakcji, no no .... a to kiedy sie zgłaszasz po tatuaż z kodem kreskowym na potylicy ??
A MASZ ŚWIADOMOŚĆ ŻE ONI GOLĄ PRZEDTEM GŁOWĘ W TYM MIEJSCU ??
zastanów sie jak będziesz wyglądała z takim wyciętym kwadracikiem na czaszce .... hehehehehe ... no tak te wieloznacznosci ... tlen tlenem, nic im po tlenie, jak wypalisz je zbyt dużym przed kompem siedzieniem :D:D:D:D:D:D:D:D, no ale wolnoć Modliszka w swojej ... no właśnie gdzie mieszka Modliszka ??
mcjackal napisał/a:
modliszka napisał/a:
dawniej stefan, teraz jakiś tomek, do kogo ty gadasz kobieto ?? :P:P no tak bo jak słówko trudniejsze, takie jak przetransmitowac to idzie ledwo ledwo, a jak cos płynie to z samej nazwy jest łatwiejsze ..... czy w twoim umysle tak działa ?? CO????? masz tam i gg i tlen zainstalowany ?? :DD:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D i dodatkowo instalatorzy gwarantują 100% satysfakcji, no no .... a to kiedy sie zgłaszasz po tatuaż z kodem kreskowym na potylicy ??
A MASZ ŚWIADOMOŚĆ ŻE ONI GOLĄ PRZEDTEM GŁOWĘ W TYM MIEJSCU ??
zastanów sie jak będziesz wyglądała z takim wyciętym kwadracikiem na czaszce .... hehehehehe ... no tak te wieloznacznosci ... tlen tlenem, nic im po tlenie, jak wypalisz je zbyt dużym przed kompem siedzieniem :D:D:D:D:D:D:D:D, no ale wolnoć Modliszka w swojej ... no właśnie gdzie mieszka Modliszka ??
Szakal ludzie pierwotni, do komunikowania sie uzywali dymu, potem bylo walenie kamieniem w sciane nastepnie rysowanie patykiem na piasku po czy przyszlo oswiecenie i zaczeli uzywac jezyka...nizezrozumialego dla siebie oczywiscie ....jestes gdzies pomiedzy tymi okresami.....
A modliszka mieszka na galzezi wiec sie modl, zeby sie ona nie zlamala, bo jak rypnie to kominikaror stanie sie zbedny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum