Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
nowa wersja gg
Autor Wiadomość
mcjackal 
czasem gawędzi
Licencjonowany Trener NLP

Wysłany: Sro 28 Wrz, 2005   

modliszka napisał/a:
mcjackal napisał/a:
modliszka napisał/a:
Wolnosc Tomku w swoim domku :wink:
Mam oba programy i opisuje swoje spostrzezenia :P ...siedz na gadulcu, krory potrafi przetransmitowac Twoje narzecze, moje bez problemu "plynie" z tlenem i gwaranctuje mi satysfakcje w 100% ....czego mam szukac wiecej :?: ...jedynie tlenu, zeby mi komórki szare nie poumieraly :wink: 8) :P :mrgreen:

dawniej stefan, teraz jakiś tomek, do kogo ty gadasz kobieto ?? :P :P:P no tak bo jak słówko trudniejsze, takie jak przetransmitowac to idzie ledwo ledwo, a jak cos płynie to z samej nazwy jest łatwiejsze ..... czy w twoim umysle tak działa ?? CO????? masz tam i gg i tlen zainstalowany ?? :D :DD:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D i dodatkowo instalatorzy gwarantują 100% satysfakcji, no no .... a to kiedy sie zgłaszasz po tatuaż z kodem kreskowym na potylicy ??
A MASZ ŚWIADOMOŚĆ ŻE ONI GOLĄ PRZEDTEM GŁOWĘ W TYM MIEJSCU ??

zastanów sie jak będziesz wyglądała z takim wyciętym kwadracikiem na czaszce :D .... hehehehehe ... no tak te wieloznacznosci ... tlen tlenem, nic im po tlenie, jak wypalisz je zbyt dużym przed kompem siedzieniem :D :D :D:D:D:D:D:D:D:D, no ale wolnoć Modliszka w swojej ... no właśnie gdzie mieszka Modliszka ??

moze tu ?? :
Obrazek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szakal ludzie pierwotni, do komunikowania sie uzywali dymu, potem bylo walenie kamieniem w sciane nastepnie rysowanie patykiem na piasku po czy przyszlo oswiecenie i zaczeli uzywac jezyka...nizezrozumialego dla siebie oczywiscie :wink: ....jestes gdzies pomiedzy tymi okresami..... :wink:
A modliszka mieszka na galzezi :wink: wiec sie modl, zeby sie ona nie zlamala, bo jak rypnie to kominikaror stanie sie zbedny :P :mrgreen:

małe widze masz pojecie w temacie ... gdzie jestem .... przykro mi to stwierdzić, lecz jak tam sie zatrzymałaś i przyśniło ci się że mnie tam widzisz, to rozczarowac cie muszę .. przyszedłem do ciebie we śnie, nie na jawie ... a moja obecność ... jest o wiele dalej niż Twoja, .. co juz z radością przyzanć musze ... bo lubię być w górze i z przodu, by nie wąchac dymek przed sobą :d [ach i texty nie bądź taki do przodu .. są ... cóz ... no comments ... więc oszczędź przedszkolnego slangu :D ]

a co do komunikatorów i ich potrzeby, to tak jak mwoiłem wczesniej ... poluj na muszki i pajączki, szakal przyjdzie, pochłonie i jak brzuchomwoca ze swoim głose z wnętrza, tak sie z toba komunikowac zacznę :D :D :D :D

gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Sro 28 Wrz, 2005   

mcjackal napisał/a:
...

jak nic Szakal sie nam naspawal :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

radok 
znany gawędziarz

Wysłany: Czw 29 Wrz, 2005   

Polecam ranking komunikatorow:

RANKING

Prowadzi AQQ

modliszka 
totalny rekordzista
AI - Artificial Intelligence

No i wszystko jasne :P Dzieki :mrgreen:

mcjackal 
czasem gawędzi
Licencjonowany Trener NLP

radok napisał/a:
Polecam ranking komunikatorow:

RANKING

Prowadzi AQQ

uwielbiam .. sponsorowane rankingi :D ... pc world i chip są z tego znane :D :D

czym jest aqq ?? ... ma top pozycję, a ilość osób głosujących , trochę niższa niż np. tlenu :d .. a nikt go nie zna :d :D :P :P przynajmniej tego kogo pytałem :D

acha i taki ranking nie stanowi o jakości programu :D :P ... jego uniwersalności, stabilności, etc .. to tylko wpisane luczby na potrzeby któregoś producenta :D nie ma dkładnych danych kto co, gdzie, kiedy i za ile :D

Odpowiedz do tematu