Wolnosc Tomku w swoim domku
Mam oba programy i opisuje swoje spostrzezenia ...siedz na gadulcu, krory potrafi przetransmitowac Twoje narzecze, moje bez problemu "plynie" z tlenem i gwaranctuje mi satysfakcje w 100% ....czego mam szukac wiecej ...jedynie tlenu, zeby mi komórki szare nie poumieraly
dawniej stefan, teraz jakiś tomek, do kogo ty gadasz kobieto ?? :P:P no tak bo jak słówko trudniejsze, takie jak przetransmitowac to idzie ledwo ledwo, a jak cos płynie to z samej nazwy jest łatwiejsze ..... czy w twoim umysle tak działa ?? CO????? masz tam i gg i tlen zainstalowany ?? :DD:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D i dodatkowo instalatorzy gwarantują 100% satysfakcji, no no .... a to kiedy sie zgłaszasz po tatuaż z kodem kreskowym na potylicy ??
A MASZ ŚWIADOMOŚĆ ŻE ONI GOLĄ PRZEDTEM GŁOWĘ W TYM MIEJSCU ??
zastanów sie jak będziesz wyglądała z takim wyciętym kwadracikiem na czaszce .... hehehehehe ... no tak te wieloznacznosci ... tlen tlenem, nic im po tlenie, jak wypalisz je zbyt dużym przed kompem siedzieniem :D:D:D:D:D:D:D:D, no ale wolnoć Modliszka w swojej ... no właśnie gdzie mieszka Modliszka ??
Szakal ludzie pierwotni, do komunikowania sie uzywali dymu, potem bylo walenie kamieniem w sciane nastepnie rysowanie patykiem na piasku po czy przyszlo oswiecenie i zaczeli uzywac jezyka...nizezrozumialego dla siebie oczywiscie ....jestes gdzies pomiedzy tymi okresami.....
A modliszka mieszka na galzezi wiec sie modl, zeby sie ona nie zlamala, bo jak rypnie to kominikaror stanie sie zbedny
małe widze masz pojecie w temacie ... gdzie jestem .... przykro mi to stwierdzić, lecz jak tam sie zatrzymałaś i przyśniło ci się że mnie tam widzisz, to rozczarowac cie muszę .. przyszedłem do ciebie we śnie, nie na jawie ... a moja obecność ... jest o wiele dalej niż Twoja, .. co juz z radością przyzanć musze ... bo lubię być w górze i z przodu, by nie wąchac dymek przed sobą :d [ach i texty nie bądź taki do przodu .. są ... cóz ... no comments ... więc oszczędź przedszkolnego slangu ]
a co do komunikatorów i ich potrzeby, to tak jak mwoiłem wczesniej ... poluj na muszki i pajączki, szakal przyjdzie, pochłonie i jak brzuchomwoca ze swoim głose z wnętrza, tak sie z toba komunikowac zacznę
_________________ +===================================+
TRAIN Yourself To Let go of Everything You Fear to Loose Than YOU BE FREE !!!!
+===================================+
uwielbiam .. sponsorowane rankingi ... pc world i chip są z tego znane
czym jest aqq ?? ... ma top pozycję, a ilość osób głosujących , trochę niższa niż np. tlenu :d .. a nikt go nie zna :d przynajmniej tego kogo pytałem
acha i taki ranking nie stanowi o jakości programu ... jego uniwersalności, stabilności, etc .. to tylko wpisane luczby na potrzeby któregoś producenta nie ma dkładnych danych kto co, gdzie, kiedy i za ile
_________________ +===================================+
TRAIN Yourself To Let go of Everything You Fear to Loose Than YOU BE FREE !!!!
+===================================+
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum