Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sro 17 Maj, 2006 kabel PC - komórka
Mam problem... Kupiłam kabelek USB do Siemensa ME75. Podłączyłam, zgrałam program MPM i tu mam kłopot... Przegranie z kompa na komórkę... jeśli chodzi o obrazki - jest ok (wszystko wychodzi)... ale, z dźwiękami mam problem Albo źle są odtwarzane przez telefon (fatalna jakość), albo kłopot z rozszerzeniami MID Kto mi pomoże? Co ja źle robię?
Ulica: Albatrosów
Wysłany: Czw 18 Maj, 2006
Źle zrobiłaś kupując Siemensa... German technology...
Ok, mam uraz, bo moja pierwsza komórka to Siemens właśnie był. Rozpadł się dokładnie w pierwszym tygodniu po upływie gwarancji (dokładnie jak u moich znajomych... ) A moja stara Nokia działa już 7 rok i jest nie do zdarcia! Bateria (oryginalna) trzyma jeszcze nawet 4 dzionki!
_________________ A to Polska właśnie. Kraj społecznej szczęśliwości i wolnej przedsiębiorczości, w którym strzela się do gości, jak się im zazdrości...
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Nie znam ME75, sam mam C65. W moim przypadku aby WAV dobrze grał, trzeba go było odpowiednio przygotować. Skrócona instrukcja tutaj:
http://forum.helox.pl/viewtopic.php?t=4033
W szczególności potrzebny jest wskazany tam programik C65 Wav Convert.
Dodatkowo odtwarzać trzeba na najniższym poziomie dźwięku bo cokolwiek wyżej zaczyna charczeć.
Być może w Twoim telefonie trzeba stosować te same zasady.
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Ulica: Inna
nr domu/klatki/mieszkania: 4080/2202
a ja korzystam z telefonu tylko do rozmow i do sms-ow. przydatna jest takze i-red lub bt do edyscji wpisow w telefonie, pozostale "bajery" w telefonie mnie kompletnie nie interesuja...
_________________ CAŁY TEN PORZĄDEK DO TEGO SIĘ SPROWADZA, ŻE WŁADZA DAJE KASĘ A KASA TO WŁADZA!!!
Zdjęcie, dzięki któremu mam ten avatar... cyknął Woweq...
A z komórką, kablem i oprogramowaniem same kłopoty... musiałam przeinstalować to i owo... teraz komp nie czyta mi kabla, a obraz w Mozilli "lata" i coś jest nie tak... Auuuuuuuuuuuuu...
Wysłany: Pią 19 Maj, 2006
Kabel został zauważony przez kompa Ale, pozostał jeden maleńki problemik... Drży mi okno Mozilli... jak włączę "odśwież" to na jakiś czas przestaje... potem znów. Trochę to denerwujące.
Z plikami muzycznymi sobie nie poradziłam, wychodzą głupoty. Albo komórka nie umie odtworzyć dźwięku, albo odtworzenie jest w stanie gorszym niż tragiczne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum