zrobiłem sobie reinstall systemu w domq, posadziłem wszystkie poprawki, soft którego używam i między innymi gg. niestety to cholerstwo nie chce działać, wywala sie komunikat :
gg.exe - błąd aplikacji Aplikacja nie została własciwie zainicjowana (0xc0000005). Kliknij przycsk OK, aby zakończyć aplikację.
mam to drugi raz, ostanio po reinstalu sysa w robocie mam to samo, gg nie działa
pisałem do gościa od gg i dupa odpowiedzi brak, może ktoś to miał i sobie jakoś z tym poradził ??
Trochę dziwnie to brzmi, ale może coś w tym jest:
http://forumgg.memory.pl/sutra1056.html
W skrócie - pomóc powinno albo odinstalowanie najnowszego ffdshow, albo uruchamianie GG w trybie zgodności z win98. Rzuciłem tylko okiem na jedną stronę wskazanego topicu, więc może coś przegapiłem...
Jeśli to rzeczywiście ffdshow, to daj znać - bo zaraz będę przenosił (a właściwie instalował od nowa) wszystkie OSy na nowy HDD, i już przyszykowałem sobie między innymi najnowszą wersje ffdshowa do instalacji...
Pozdr.,
M.
EDIT:
No i to co oczywiste - zawsze można zmienić klienta GG
dopiero wszedłem tutaj i przeczytałem to do czego tez doszedłem, najnowszy ffdshow rozwala gg probs fixed
za to mam bool z czymś innym , zarchiwizowałem sobie mozillą backup cała pocztę, wsio się dobrze zrobiło, potem cyknałem reinstall i teraz chcę przywrócić i mi pokazuje ze błąd archiwum wiem że to zwykły plik zip, potraktowałem go naprawianiem winrara najnowszego i nic to nie dało, dłubał dłubał i pokazał, plik jest uszkodzony [to to i ja wiem ]. Znacie jakiś sofcik do naprawiania archiwów ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum