Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
GG
Autor Wiadomość
mcjackal 
czasem gawędzi
Licencjonowany Trener NLP

Wysłany: Sro 30 Mar, 2005   GG

zrobiłem sobie reinstall systemu w domq, posadziłem wszystkie poprawki, soft którego używam i między innymi gg. niestety to cholerstwo nie chce działać, wywala sie komunikat :

gg.exe - błąd aplikacji
Aplikacja nie została własciwie zainicjowana (0xc0000005). Kliknij przycsk OK, aby zakończyć aplikację.

mam to drugi raz, ostanio po reinstalu sysa w robocie mam to samo, gg nie działa :(

pisałem do gościa od gg i dupa odpowiedzi brak, może ktoś to miał i sobie jakoś z tym poradził ??

Mirek 
nie boi się klawiatury
Jedi Master

Wysłany: Sro 30 Mar, 2005   

Trochę dziwnie to brzmi, ale może coś w tym jest:
http://forumgg.memory.pl/sutra1056.html
W skrócie - pomóc powinno albo odinstalowanie najnowszego ffdshow, albo uruchamianie GG w trybie zgodności z win98. Rzuciłem tylko okiem na jedną stronę wskazanego topicu, więc może coś przegapiłem...
Jeśli to rzeczywiście ffdshow, to daj znać - bo zaraz będę przenosił (a właściwie instalował od nowa) wszystkie OSy na nowy HDD, i już przyszykowałem sobie między innymi najnowszą wersje ffdshowa do instalacji...

Pozdr.,
M.

EDIT:
No i to co oczywiste - zawsze można zmienić klienta GG :)

mcjackal 
czasem gawędzi
Licencjonowany Trener NLP

Wysłany: Sro 30 Mar, 2005   

dopiero wszedłem tutaj i przeczytałem to do czego tez doszedłem, najnowszy ffdshow rozwala gg :D probs fixed :D

za to mam bool z czymś innym :( , zarchiwizowałem sobie mozillą backup cała pocztę, wsio się dobrze zrobiło, potem cyknałem reinstall i teraz chcę przywrócić i mi pokazuje ze błąd archiwum :( :( wiem że to zwykły plik zip, potraktowałem go naprawianiem winrara najnowszego i nic to nie dało, dłubał dłubał i pokazał, plik jest uszkodzony [to to i ja wiem :P ]. Znacie jakiś sofcik do naprawiania archiwów ??

Odpowiedz do tematu