Wysłany: Pon 18 Kwi, 2005 Zepsuta brama wjazdowa do garaży na Pelikanów
Parkuje na pelikanów w garażu i ostatnio krew mnie zalewa, że ciągle są popsute drzwi od garażu a wczoraj w niedzielę to był już szczyt wszystkiego popsuła się całkowicie brama i nie można było ani wjechać ani wyjechać. Notoryczne psucie się bramy jak wynika z moich obserwacji wynika z miłej zabawy, jaka urządzają sobie dzieci bawiąc się fotokomórką zapobiegającą przytrzaśnięciu samochodu. Mam wobec tego prośbę, aby odczekać przy wyjeżdżaniu z garażu kilka sekund, aby drzwi całkowicie się zamknęły a wtedy dzieciaki nie będą miały możliwości przejeżdżania pod nimi a co za tym idzie będziemy mieli sprawna bramę wjazdową. Pozdrawiam wszystkich
no to może dodajcie taki mały tekścik na bramie z każdej strony i na drzwiach wejściowych :
Czy inteligentne dzieci śwaidomie pozbawią się wyjazdu na wakacje, czy innych przyjemności które mogą im sprawić rodzice ??
NIE !!! Na pewno nie !!! ...
... ale cała reszta naraża swoich rodziców na nieprzyjemności związane z wydaniem tej kasy na naprawę popsutej bramy którą ich pociechy zwykły się bawić.
_________________ +===================================+
TRAIN Yourself To Let go of Everything You Fear to Loose Than YOU BE FREE !!!!
+===================================+
Wysłany: Pon 18 Kwi, 2005 Re: Zepsuta brama wjazdowa do garaży na Pelikanów
marekneon napisał/a:
Parkuje na pelikanów w garażu i ostatnio krew mnie zalewa, że ciągle są popsute drzwi od garażu a wczoraj w niedzielę to był już szczyt wszystkiego popsuła się całkowicie brama i nie można było ani wjechać ani wyjechać. Notoryczne psucie się bramy jak wynika z moich obserwacji wynika z miłej zabawy, jaka urządzają sobie dzieci bawiąc się fotokomórką zapobiegającą przytrzaśnięciu samochodu. Mam wobec tego prośbę, aby odczekać przy wyjeżdżaniu z garażu kilka sekund, aby drzwi całkowicie się zamknęły a wtedy dzieciaki nie będą miały możliwości przejeżdżania pod nimi a co za tym idzie będziemy mieli sprawna bramę wjazdową. Pozdrawiam wszystkich
Ja bym dodał jeszcze apel do dorosłych, którzy zawsze tam są i pilnują dzieci na placu zabaw aby zwracały na to uwagę. Tu nie chodzi tylko o uszkodzenia bramy ale także o bezpieczeństwo tych dzieciaków. Wjazd i podjazd do garażu jest zazwyczaj bardzo mocno zastawiony i do ostatniej chwili nic nie widać. A te dzieciaki często trenują tam jazdę na deskorolce i może kiedyś zdarzyć się wypadek (prędkości są niewielkie ale lepiej dmuchać na zimne)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum