iiiii tam, troszke sie poczepiamy, troszke poargumentujemy, trosze glowke pogimnastykujemy.
A mi sie z Wami bardzo fajnie wieczorki spedza
To na zdrowie
A czym na zdrowie wznosimy?
Jakąś ciekawą lekturą OCZYWIŚCIE!!!
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Ludzie trochę wyobraźni.
Każdy przyrównuje i opisuje tak jak mu wygodniej. Ja jako blondynka, wychodząc z założenia że są tu może i inne Panie o tym kolorze (a nam to trza obrazowo):) użyłam porównania rzeczy najbardziej w zachowaniu podobnych na naszym osiedlu.
Porównanie właścicieli psów robiących kupę gdzie popadnie (oczywiście kupę robią psy a nie właściciele) i właścicieli dzieci latający gdzie się da, jest dla mnie jak najbardziej trafne.
Jedni i drudzy powinni dbać o swoje zwierzaczki, tudzież nazywane dziećmi i odwrotnie .
Tak jak ja nie jestem przewrażliwiona na punkcie kotów tak wy nie bądźcie przewrażliwieni na punkcie swoich dzieci i stosowanych porównań.
śmiałam się z zasranego i zapchlonego sierściucha i tak samo śmieje się z japiszonów i bachorków, a komu to nie odpowiada, bo jest zbyt poważny to już jego osobisty problem.
Takiej osobie proponuję wizytę w cyrku by mogła nauczyć śmiać się z siebie.
Życie jest zbyt poważne by tak błahe sprawy traktować poważnie
A więc jeszcze raz:
więcej uśmiechu i dystansu.
Życie jest zbyt poważne by tak błahe sprawy traktować poważnie
A więc jeszcze raz:
więcej uśmiechu i dystansu.
Ja już mam uśmiech i dystans też mam
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum