Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sro 04 Sty, 2006
Byłam wczoraj rano na poczcie, odebrać awizo. Polecony "szedł" z Al. Solidarności ponad 5 dni... wrrrrrrrrrrrr... Dobrze, że bank dostał wcześniej powiadomienie i zdążyłam się z sądem "wyrobić"... Inaczej straciłabym rozpoczęte sprawy hipoteczne...
Nasza poczta na Szkolnej... będzie otwarta nie wcześniej, niż za 2 miesiące... czyli może pewnie na wiosnę... Tak mi powiedziano...
do mnie trafiaja juz od ponad 2 lat wisty poprzedniego wlasciciela... niewazne, ze wrzucam do zwrotek, nikt sie nie zainteresuje, ze albo nie dochodza, albo sa zwracane...
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
Przy tych nowych skrzynkach to chyba nawet nie ma takiej na zwrotki . U nas pośród poczty niedostarczonej też można zauważyć wciąż powtarzających się adresatów, więc ich nawet tu nie wpisuję - zapewne poprzedni właściciele albo wynajmujący.
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Sob 26 Sie, 2006
ufff, no to u nas jak na razie o tyle dobrze, ze tylko listonosz pomyli przedzialki (numery mieszkan) ale to nie problem, po prostu sie wciska do wlasciwej skrzynki lub kladzie na skrzynke ciekawa jestem keidy u nas beda nowe skrzyneczki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum