modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Nie 02 Kwi, 2006 WYBORY SAMORZADOWE SLOWICZA - CZ II
Idąc za pomysłem Kani, postanowiłam założyć ankietę i zatytułowałam ją "WYBORY 2006 - SŁOWICZA ". Wybierając kandydatów, nie brałam pod uwagę, miejsca ich stałego zameldowania, oraz wszystkich innych przeciwwskazań, które mogłyby zdyskwalifikować dane osoby z wystawienia ich kandydatury. Osoby wybrałam losowo, a ich nazwiska zamieściłam w dwóch ankietach.
Po dwóch tygodniach z liczby kandydatów, wybiorę pięciu, z największą liczbą głosów. W przypadku, kiedy taką samą liczbę głosów zbierze, więcej niż pięciu kandydatów, automatycznie wszyscy oni przejdą do następnej tury. Po dwóch następnych tygodniach forumowicze wybiorą jedną osobą, którą chętnie widzieli by w radzie gminy i która mogłaby reprezentować nasze, wspólne osiedlowe interesy.
W pierwszej turze, można oddać trzy głosy (w każdej z ankiet), w ostatniej tylko jeden.
Wyboru kandydatów, dokonałam sama - na podstawie losowania
Miłych wyborów
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Ostatnio zmieniony przez modliszka Nie 02 Kwi, 2006, w całości zmieniany 1 raz
Ulica: Inna
nr domu/klatki/mieszkania: 4080/2202
Wysłany: Nie 02 Kwi, 2006
prosze o usuniecie mnie bo:
1. nie lubie startowac w wyborach czy to miss czy to samorzadowych
2. mieszkam obecnie za daleko
3. nawet jak wygram to i tak nic nie zrobie bo jestem aspoleczny
4. nie mam na to czasu aby byc samorzadowcem
jak cos wymysle cos wiecej to dopisze...
_________________ CAŁY TEN PORZĄDEK DO TEGO SIĘ SPROWADZA, ŻE WŁADZA DAJE KASĘ A KASA TO WŁADZA!!!
Proponuję wystawienie do Wyborów Samorządowych 3 kandydatów z Osiedla Słowicza i pełne ich poparcie. W pojedynkę nic się nie zdziała. Można także utworzyć własny KWW "Słowicza" lub startować z partii politycznej.
Pozdrawiam
_________________ Byłem na forum prywatnie...
Wszystkie osoby, proszę o potraktowanie powyżych wątków, z dużym dystansem.
Mają one jedynie na celu, określenie pewnych preferencji forumowiczów, co do ich sympatii, oraz preferencji wyborczych. Ankiety, w żaden sposób nie są zobowiązujące, wiec proszę traktować je z dużym przymrużeniem oka i jako pewnego rodzaju zabawę ...
Na koniec chciałabym dodać, że do drugiej tury „wyborów” wejdzie 5 osób, z największą liczbą głosów.
Pozdrawiam
Destiny napisał/a:
no proszę! a taki szczery kndydat, to byłaby niezła perełka
tak, jestem aspoleczny, bede myslal tylko o sobie, zaprzyjaznie sie z Multi-Hekk'iem, bede oklamywal moich wyborcow, bede bral pieniadze "pod stolem", bede przeglosowywal kontrowejsyjne uchwaly... itd, itd...
jestem zlym kandydatem, uwierzcie i nie glosujcie na mnie!
_________________ CAŁY TEN PORZĄDEK DO TEGO SIĘ SPROWADZA, ŻE WŁADZA DAJE KASĘ A KASA TO WŁADZA!!!
Wysłany: Pon 10 Kwi, 2006
Małe podsumowanie, trwającej ankiety...
Według obecnych wyników, gdyby głosowanie zakończyło się w chwili obecnej, do następnej tury "wyborów" przeszli by:
1. Gawron - 10 głosów
2. Drew - 9 głosów
3. Wug - 8 głosów
4. MIKI - 7 głosów
5. M4b - 6 głosów
Pozdrawiam
Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006
albo zaglosowal pomimo - nie chcial zmarnowac glosu...
Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006
Nadejszła pora rozstrzygnięcia pierwszej tury wyborów osiedlowych.
Niezmiernie jest mi miło, przedstawić Wam pięć pierwszych miejsc a tym samym osoby, które ciesz się Waszą największą sympatią, osoby które widzielibyście bardzo chętnie wśród członków rady miasta Piaseczno, jako reprezentantów naszej osiedlowej społeczności .
A oto i Oni:
Gawron - 12 głosów
Drew - 10 głosów
Wug- 9 głosów
MIKI, M4b - 8 głosów
Marcin - 6 głosów
Wypada mi jedynie pogratulować, gdyż jakby nie patrzeć, są to ludzie cieszący się największym zaufaniem na forum, którzy być może nigdy nie myśleli, o tym aby wziąć udział w takich wyborach, ale może te ankiety, choć w małym stopniu zmienią ich myślenie...
A tym czasem, przechodzimy do drugiej tury wyborów.
Życzę miłych wyborów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum