modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006
Nadejszła pora rozstrzygnięcia pierwszej tury wyborów osiedlowych.
Niezmiernie jest mi miło, przedstawić Wam pięć pierwszych miejsc a tym samym osoby, które ciesz się Waszą największą sympatią, osoby które widzielibyście bardzo chętnie wśród członków rady miasta Piaseczno, jako reprezentantów naszej osiedlowej społeczności .
A oto i Oni:
Gawron - 12 głosów
Drew - 10 głosów
Wug- 9 głosów
MIKI, M4b - 8 głosów
Marcin - 6 głosów
Wypada mi jedynie pogratulować, gdyż jakby nie patrzeć, są to ludzie cieszący się największym zaufaniem na forum, którzy być może nigdy nie myśleli, o tym aby wziąć udział w takich wyborach, ale może te ankiety, choć w małym stopniu zmienią ich myślenie...
A tym czasem, przechodzimy do drugiej tury wyborów.
Życzę miłych wyborów
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Serdecznie dziękuje wszystkim za oddane głosy, cieszę się ze otrzymałem aż taką ilość głosów, mimo że nie jestem zameldowany na terenie Gminy Piaseczno, jesteście wspaniali
Kania, Sówka,
kilkukrotnie byliście proszeni o zaprzestanie landrynkowej konwersacji, ewentualnie przeniesienie jej na PW. Jesteście parą, kochacie się, i wszyscy o tym wiemy. Ale moim osobistym zdaniem nie musicie wszystkich wtajemniczać w to co robicie w zamkniętych 4 ścianach.
Tak więc część tego wątku zawierająca osobistą landrynkową konwersację między Sówką a Kanią została przeniesiona do Landrynki.
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum