Dzień dobry wszystkim lokatorom osiedla SŁOWICZA !
Mam na imię Ela.
chciałabym oficjalnie wszystkich przywitać, dopiero teraz odkryłam "uroki" internetu i chciałabym aktywnie uczestniczyć w życiu naszej wspólnoty osiedlowej !
Mam nadzieję że dzięki temu forum wiele spraw zostanie nam ułatwionych, będzie lepszy kontakt pomiędzy sąsiadami.
Sama dzięki naszemu forum również już się wielu rzeczy dowiedziałam.
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pią 14 Mar, 2008
ela napisał/a:
Cenie sobie prywatność i nie chciałabym żeby wszyscy wiedzieli gdzie mieszkam...
Droga ELu więc mogę twierdzić że nie mieszkasz na naszym osiedlu tylko w Pcimiu Dolnym i niemasz zielonego pojęcia o naszych problemach więc nie ma o czym polemizować......
Cenie sobie prywatność i nie chciałabym żeby wszyscy wiedzieli gdzie mieszkam...
Droga ELu więc mogę twierdzić że nie mieszkasz na naszym osiedlu tylko w Pcimiu Dolnym i niemasz zielonego pojęcia o naszych problemach więc nie ma o czym polemizować......
To co mówisz mariuszu nie jest głupie, aczkolwiek skoro by nie była z naszego osiedla to czemu miałaby się udzielać na naszym forum... dla zabawy???? no dajcie spokój...
Drogi Mariuszu - to samo mogę ja stwierdzić. Poza tym takie sztuczki typu "mogę twierdzić że nie mieszkasz na naszym osiedlu tylko w Pcimiu" nie zadziałają na mnie - i tak nie podam Ci mojego adresu. Ach, ludzka ciekawość nie zna granic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum