nie tylko ja przekonasz się w sobotę , nie będę pisał swoich argumentów dlatego jak wyżej
skoro juz napisales tyle - to napisz jakie znasz i Masz argumenty???
moim zdaniem chciales tylko w najprostszy sposob usprawiedliwic swoja nieobecnosc... jak dla mnie usprawiedliwienie jest mocno naciagane i nie do przyjecia...
Jak bym napisał że akcja jest super ,poprostu miodzio i popieram(nigdzie nie napisałem że jestem przeciwny,akcja do bani , itp) ale nie przyjdę bo nie mogę jak większość to byłoby wporzadku
Nie będę pisał o argumentach bo zostanę a właściwie zostałem już zbesztany ,nazwany antyspołecznikiem i pesymistą itp.A skoro już jestem najgorszy to niech tak zostanie
Nie pękaj , jakby wyglądał świat bez pesymistów !? A tak na marginesie możesz zawsze przyjść i popatrzeć i nie koniecznie sprzątać................
_________________ A PODOBNO STRUSIA PĘDZIWIATRA NIE DOGONIĄ !?...
mariuszkuC ... to , że ty jesteś ogółem , a my marginesem to naprawdę nie ma teraz znaczenia, tych co wierzyli w to , że ziemia jest okrągła też kiedyś było mało
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
według ciebie to wszystko co zimą wywiało głównie z naszego wuko ma leżeć aż znowu przykryje to śnieg ?
szkoda wogóle z tobą pisać na ten temat, ale niestety nie możesz mieć ostatniego słowa - bo pomysł nie jest twój, twój udział przydałby się tak samo jak udział innych mieszkańców CAŁEGO OSIEDLA ,
jednak tylko ty nie jesteś w stanie pojąć nadrzędnego celu tego małego czynu - połóż się i czekaj aż zrobi to ktoś za ciebie - to twoje hasło ???
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
to lepiej wylać i nabrudzić niż powiedzieć że zupa jest za słona?
"czasami tak, czasami nie, a czasami trzeba cos wykombinowac np. uczulenie na jeden ze skladnikow w zupie niz powiedziec komus prosto w twarz ze niesmacza i przesolona...."
prosciej - czasami nie wolno nawet dzioba otwierac, aby kogos nie zniechecic!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum