Po osiedlu krążą ploty, że jutro to jest we wtorek ktoś ważny ma urodziny i w związku z tym ma być taka biba że lepiej zapomnieć o spaniu... podobno jakaś niezła sztuka ma te urodzinki... planuję rozeznać się gdzie to będzie konkretnie, a sądząc po głośności nie będzie to trudne i się wbić jakoś tak po północy jak już wszyscy będą mieli w czubie... wie ktos moze coś więcej... bo nie wiem może po prostu ktoś mnie wkręca
sam [CIACH]... bym cos powiedział ale przy ludziach się wstydze... ja tu po dobroci daje no ale widze że co niektórym juz odbija... od niedawna na osiedlu a już tak się kozaczą że to uuuuuu
no ja się kurde blaszka staram no ale jak mnie tu ktoś dziduje to sorry bocian... normalnie na osiedlu jestem szanowanym człowiekime i tak samo sie odnoszę do innych... ale chamstwa nie zniosę i już... basta...
Wspólnota: Albatrosów
nr domu/klatki/mieszkania: Albatros
Wysłany: Pią 21 Mar, 2008
piękny cytat, zgadzam się z nim całkowicie
jakieś rozdwojenie jaźni u Ziemka
odnośnie imprezy, to mógłbyś sprecyzować w którym to było mieszkaniu? bo z moich informacji wynika że tej nocy nic na osiedlu się nie działo.
Kurcze no vis-avis mojego bloku to było bo widziałem pozapalane światła... poza tym kurde no Marciano może byś zszedł ze mnie szanowny lokatorze no bo kurde czuje że mimo wszystko gramy w jednej drużynie i obu na zalezy na tym aby nasze osiedle było jak najlepsze... proponuje spotkanie na jakies ławeczce na naszym osiedlu i wypicie czegoś mocniejszego na zakopanie toporu wojennego...
jejku tera się będziecie czepiali.. to określenie miało znaczenie perioratywne... było lekko zabarwione i nie chodziło tu o ławke taką normalną ale taka w przenośni no wiecie o co chodzi...
Wspólnota: Albatrosów
nr domu/klatki/mieszkania: Albatros
Wysłany: Pią 28 Mar, 2008
no ja to na Leśniakowiźnie się wychowałem (miejscowość pod Wołominem) kilometr od mojego byłego domu miał miejsce Cud nad Wisła w 1920 roku, także zapraszam turystów
tak w ogóle to czemu pytasz? a Twoje korzenie skąd pochodzą ?
a wiesz ze ciekawośc to pierwszy stopień do .. oj nieładnie nieładnie
No ja to chłopak z Grochowa jestem... wiesz bloki ziomy i te sprawy.. nie ma co mówić.. chcialbym się odciąć od przeszłości.. oddzielić je grubą kreską i zacząć wszystko od nowa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum