Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Wto 17 Maj, 2005 Skrzyżowanie przy mleczarni...
Czy ktoś się z was orientuje, do kogo warto się zwrócić (Straż Miejska, Policja)... w celu "przeczyszczenia" skrzyżowania w godzinach rannych?
Wracam rano z pracy autobusikiem i z przystanku ciężko się wydostać... Tłumy stoją "za przysłowiową pracą"... Czy tylko mi to czasem przeszkadza? A może ja upierdliwa się zrobiłam, czy co?
Wysłany: Wto 17 Maj, 2005 Re: Skrzyżowanie przy mleczarni...
pigula napisał/a:
Czy ktoś się z was orientuje, do kogo warto się zwrócić (Straż Miejska, Policja)... w celu "przeczyszczenia" skrzyżowania w godzinach rannych?
Wracam rano z pracy autobusikiem i z przystanku ciężko się wydostać... Tłumy stoją "za przysłowiową pracą"... Czy tylko mi to czasem przeszkadza? A może ja upierdliwa się zrobiłam, czy co?
hmm, .... beznadziejny temat ... bo chyba do nikogo
wiesz, każdy stać sobie może póki nic nie broi ...
ja tamtedy tylko wozem przejeżdżam
uważaj tylko na siebie bo te typki to na bezpiecznych nie wyglądają
Wspólnota: Poduszkowiec
Wysłany: Wto 17 Maj, 2005
Ruina czy nie - towarzycho pod nią urzędujące do najsympatyczniejszych nie należy. Kiedyś jeden (ostro pod wpływem chyba) wytoczył mi się z chodnika przed maskę. Wyminąłem go z klaksonem do dechy, a za mną poleciała chóralna wiązanka okraszona wschodnim akcentem.
Nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby się zatrzymać i poprosić o powtórzenie, co mam w zwyczaju czynić w podobnych przypadkach. Za dużo "zainteresowanych" było wokół .
Tak więc lepiej tam być ostrożnym, czy to idąc, czy jadąc.
_________________ Budzi się we mnie zwierzę!
(tylko obawiam się, że to leniwiec)
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
chyba straz miejska sie powinna tym zajac, ale ja bym codziennie ciut wczesniej dzwonila do jednych i drugich, zeby tam ciut posprzatali, bo strch wysiasc...wiesz torekba kobieca i te sprawy....albo gaz , pala i do przodu
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Ja wiem, że stać może każdy i dopóki nic złego nie robi... to niech stoi... Ciekawa jestem, ile z tych osób ma legalny pobyt?
Skończy się na tym, że jak będę mijała jakiś patrol... zagadam... chyba, że wcześniej "położy się" u mnie na oddziale jakiś gliniarz z Piaseczna (ot, podpytam i zachęcę)...
Pewnie tylu z nich jest legalnie ilu robotników MH stawiających "Poduszkę". Pamiętacie najazd strazy graicznej i policji? Wygarnęli wtedy chyba wszystkich... Budowa stanęła na dwa tygodnie
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
pigula napisał/a:
Ja wiem, że stać może każdy i dopóki nic złego nie robi... to niech stoi... Ciekawa jestem, ile z tych osób ma legalny pobyt?
Skończy się na tym, że jak będę mijała jakiś patrol... zagadam... chyba, że wcześniej "położy się" u mnie na oddziale jakiś gliniarz z Piaseczna (ot, podpytam i zachęcę)...
pobyt raczej maja, bo taki jest obowiazek...ale jak na buzie sie patrzy, to torebke mocniej do siebie przytulam
a chlopaki niech nie spia pod komisariatem, tylko do roboty sie wezma, zaraz zaprosze jednego do dyskusji,,,,,w koncu to sasiad...o wlaśnie
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum