Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Skrzyżowanie przy mleczarni...
Autor Wiadomość
pigula 
Moderator
rybka lubi pływać ;)

Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Wto 17 Maj, 2005   Skrzyżowanie przy mleczarni...

Czy ktoś się z was orientuje, do kogo warto się zwrócić (Straż Miejska, Policja)... w celu "przeczyszczenia" skrzyżowania w godzinach rannych? :wink:
Wracam rano z pracy autobusikiem i z przystanku ciężko się wydostać... Tłumy stoją "za przysłowiową pracą"... Czy tylko mi to czasem przeszkadza? A może ja upierdliwa się zrobiłam, czy co? :lol:

tomasz-dominik 
totalny rekordzista
T-D

Wysłany: Wto 17 Maj, 2005   Re: Skrzyżowanie przy mleczarni...

pigula napisał/a:
Czy ktoś się z was orientuje, do kogo warto się zwrócić (Straż Miejska, Policja)... w celu "przeczyszczenia" skrzyżowania w godzinach rannych? :wink:
Wracam rano z pracy autobusikiem i z przystanku ciężko się wydostać... Tłumy stoją "za przysłowiową pracą"... Czy tylko mi to czasem przeszkadza? A może ja upierdliwa się zrobiłam, czy co? :lol:

hmm, .... beznadziejny temat ... bo chyba do nikogo
wiesz, każdy stać sobie może póki nic nie broi ...
ja tamtedy tylko wozem przejeżdżam

uważaj tylko na siebie bo te typki to na bezpiecznych nie wyglądają

radok 
znany gawędziarz

Wysłany: Wto 17 Maj, 2005   

BAnalne pytanie. Które to jest skrzyżowanie przy mleczarni? Nigdy nie zauważyłem mleczarni w Piasecznie :roll:

M-Teo 
chętnie gawędzi

Wspólnota: Poduszkowiec

radok napisał/a:
BAnalne pytanie. Które to jest skrzyżowanie przy mleczarni? Nigdy nie zauważyłem mleczarni w Piasecznie :roll:

Na przeciwko wyjazdu z osiedla od strony kościoła. Poznasz po tym, że codziennie stoi tam niezły tłumek. A za tłumkiem - mleczarnia. :wink:

Marcin 
wprawny pisarz
bez tytułu

Onegdaj mleczarnia. Dziś - ruina.

M-Teo 
chętnie gawędzi

Wspólnota: Poduszkowiec

Ruina czy nie - towarzycho pod nią urzędujące do najsympatyczniejszych nie należy. Kiedyś jeden (ostro pod wpływem chyba) wytoczył mi się z chodnika przed maskę. Wyminąłem go z klaksonem do dechy, a za mną poleciała chóralna wiązanka okraszona wschodnim akcentem.
Nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby się zatrzymać i poprosić o powtórzenie, co mam w zwyczaju czynić w podobnych przypadkach. Za dużo "zainteresowanych" było wokół . :lol:

Tak więc lepiej tam być ostrożnym, czy to idąc, czy jadąc.

modliszka 
totalny rekordzista
AI - Artificial Intelligence

chyba straz miejska sie powinna tym zajac, ale ja bym codziennie ciut wczesniej dzwonila do jednych i drugich, zeby tam ciut posprzatali, bo strch wysiasc...wiesz torekba kobieca i te sprawy....albo gaz , pala i do przodu :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

pigula 
Moderator
rybka lubi pływać ;)

Ja wiem, że stać może każdy i dopóki nic złego nie robi... to niech stoi... Ciekawa jestem, ile z tych osób ma legalny pobyt?
Skończy się na tym, że jak będę mijała jakiś patrol... zagadam... chyba, że wcześniej "położy się" u mnie na oddziale jakiś gliniarz z Piaseczna (ot, podpytam i zachęcę)... :lol:

Marcin 
wprawny pisarz
bez tytułu

Pewnie tylu z nich jest legalnie ilu robotników MH stawiających "Poduszkę". Pamiętacie najazd strazy graicznej i policji? Wygarnęli wtedy chyba wszystkich... Budowa stanęła na dwa tygodnie :lol:

modliszka 
totalny rekordzista
AI - Artificial Intelligence

pigula napisał/a:
Ja wiem, że stać może każdy i dopóki nic złego nie robi... to niech stoi... Ciekawa jestem, ile z tych osób ma legalny pobyt?
Skończy się na tym, że jak będę mijała jakiś patrol... zagadam... chyba, że wcześniej "położy się" u mnie na oddziale jakiś gliniarz z Piaseczna (ot, podpytam i zachęcę)... :lol:

pobyt raczej maja, bo taki jest obowiazek...ale jak na buzie sie patrzy, to torebke mocniej do siebie przytulam :wink: :lol:

a chlopaki niech nie spia pod komisariatem, tylko do roboty sie wezma, zaraz zaprosze jednego do dyskusji,,,,,w koncu to sasiad...o wlaśnie ;-)

gawron 
totalny rekordzista

modliszka napisał/a:
a chlopaki niech nie spia pod komisariatem, tylko do roboty sie wezma, zaraz zaprosze jednego do dyskusji,,,,,w koncu to sasiad...o wlaśnie ;-)

moze to ten co mnie po osiedlu prowadzal???

Odpowiedz do tematu