Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
randka w ciemno
Autor Wiadomość
Ziemowit
nie boi się odezwać

Wysłany: Nie 16 Mar, 2008   randka w ciemno

Zabawa polegałaby że osoby które są zainteresowane spotkaniem z nieznajomym/ nieznajomą są proszone o wpisywanie się tutaj... każda z osób wpisujących się może podać nick osoby wpisanej wyżej jako tej którą najbardziej preferuje... to może być ciekawe... zachecam do zabawy.. trochę relaksu nikomu jeszcze nie zaszkodziło...

ela
nie boi się odezwać

Wysłany: Nie 16 Mar, 2008   

a czy osoby które są w stałych związkach też mogą brac udział w tej zabawie ? :p

Ziemowit
nie boi się odezwać

droga elu... no nie polecałbym tego... wiesz powazny związek rządzi się swoimi prawami... wiesz sama pewnie jak to jest... ja jestem wolny strzelec... pewnie wielu z naszych sąsiadów ma taki status no i to raczej do nich jest kierowane... ja traktuję tą zabawę jak najbardziej poważnie... zrozumcie wszyscy mieszkańcy nie każdyjest na tyle smiały żeby tak podejśc do panienki na ulicy i zagadac... miedzy innymi po to wymyślono internet...

radok 
znany gawędziarz

Ziemowit napisał/a:
nie każdyjest na tyle smiały żeby tak podejśc do panienki na ulicy i zagadac... miedzy innymi po to wymyślono internet...

A ja myslałem, że internet wymyślili amerykańscy naukowcy z pentagonu na potrzeby armii. A głównym celem miała być komunikacja w razie wojny nuklearnej. A im chodziło o wyrywanie panienek ech ... :roll: :mrgreen:

motyl 
totalny rekordzista

Wysłany: Pon 17 Mar, 2008   

radok napisał/a:
A ja myslałem, że internet wymyślili amerykańscy naukowcy z pentagonu na potrzeby armii. A głównym celem miała być komunikacja w razie wojny nuklearnej. A im chodziło o wyrywanie panienek ech ...

dobre :lol:

Marciano 
odzywa się w niedziele i święta

Wspólnota: Albatrosów
nr domu/klatki/mieszkania: Albatros

oj tam, chłopak apisal że między innymi po to neta wynależli, i w pytkę zbysia troche racji trzeba mu przyznać, chociaż trochę mnie niepokoi jego ciśnienie, chyba troche zbyt wysokie jest, jak masz chcice to Ci pare lokali na mięscie mogę polecić - koledzy mi opowiadali :)

Ziemowit
nie boi się odezwać

tak na wszelki wypadek możesz je podać... może się przydadzą.. chociaż nie wiem jakie lokale masz na myśli.. ale po opisie sądzę, że polecasz i że raczej warto skorzystać z wizyty w nich... poza tym kurde no może i masz racje z tym wynajdowaniem internetu że blablabla no ale sorry bocian ja w innych celach z niego korzystam... no ale każdy ma inną rozrywkę... interesujesz się zagadnieniami wojennymi wolna droga

Marciano 

Wysłany: Wto 18 Mar, 2008   

ja nie polecam tylko kolega kolegi, wpisz Pan w google "salon masażu warszawa" powinno sie kilka tego lokali które mogą pomóc Ci rozładować Twoja flustracje. niedaleko naszego osiedla słyszalem że też niedługo taki "salon" ma powstać bo ogolnie jest zapotrzebowanie na taki biznes.

Ziemowit
nie boi się odezwać

Wysłany: Czw 20 Mar, 2008   

no ale jaki masaż tam robią.. bo na przykład pleców nie za bardzo lubie... za to preferuje kark o tak.. to jest przyjemne.. poza tym piszesz o jakiś paniach a tu o salonie masażu.. co ma masaż do panien... faceci tez robią dobre masaże...

Kaffi 
Moderator
Z czeluści piekielnych ;-)

Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Czw 20 Mar, 2008   

Marciano i Ziemowit, Wy się ze sobą powinniście na randkę wybrać ;) .

"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach

Ziemowit
nie boi się odezwać

Wysłany: Pią 21 Mar, 2008   

ja preferuję płeć piękną co nie oznacza że Marciano moze nie być piękny... w każdym razie wybieram 100% kobity... a Ty Kaffi jesteś kobitą w 100 %??? czy masz może jakies niespodzianki???

Marciano 

Wysłany: Pią 21 Mar, 2008   

ja również preferuję kobiety :) dlatego mimo wszystkich zalet Ziemka mogę go odstąpic jakiejś niewiaście.

tak swoją drogą - Ziemku co to w ogóle za pytania do dam? trochę szacunku dla płci pieknej !!!

Ziemowit
nie boi się odezwać

Wysłany: Wto 25 Mar, 2008   

jezeli rozmawiamy o preferencjach to pragne dodac że preferuję kobiety stuprocentowe i stąd te moje pytania... i jezeli uraziłem kogos to strasznie przepraszam, no ale temat tego postu do czegoś zobowiązuje... nie wchodzą tu osoby nie zainteresowane tematem...

nuta_pl 
znany gawędziarz
znany ment społeczny

Ulica: Inna
nr domu/klatki/mieszkania: 4080/2202
Wysłany: Sro 26 Mar, 2008   

Ziemowit napisał/a:
nie wchodzą tu osoby nie zainteresowane tematem...
wchodza wchodza... fajnie jest sie posmiac... :D

rabena 
używa klawiatury

Ulica: Inna
Wysłany: Czw 27 Mar, 2008   

nuta_pl napisał/a:
Ziemowit napisał/a:
nie wchodzą tu osoby nie zainteresowane tematem...
wchodza wchodza... fajnie jest sie posmiac... :D

dokładnie, w te i inne wątki również 8) swoją drogą starych bywalców już nie ma a szkoda :(

Odpowiedz do tematu