Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sro 16 Lis, 2005
pavel napisał/a:
U mnie ostatnio jakaś sąsiadka (widać że dziewucha ze wsi), z balkonu wodę wylewała.. na plac zabaw
Apropo ...niedługo na placu zabaw pod budynkiem 5A przy ulicy zrobi się górka petów które są wyrzucane z 1 piętra , pewnie woda wylana była z tego samego balkonu
Jak tak sobie poczytałam to az musze tu cos napisać. Niektore przyzwyczajenia naszych sąsiadow poprostu mnie rozbrajają!! Np. pozostawiony worek śmieci pod drzwiami na klatce !! Naprawdę nie rozumiem czemu to ma służyć? Tak sobie mysle że może ten worek już śmierdzi... co jest bardzo prawdopodobne bo zawsze musze siła mojego psiaka odciągac od tego worka... No tak, ale jeśli śmierdzi to dlaczego nie ląduję w śmietniku tylko na klatce?????? Czy ktoś możne zna odpowiedź!! Może jestem czepialska, ale wolę nie wiedzieć jak dużo śmieci produkuje moj sąsiad...... Tak samo pety gaszone na klatce!! Czy ci ludzie robią też tak u siebie w domu? Wiem że dzięki nimi panie sprzątające mają pracę, ale to chyba trochę przesada.... No to się trochę podenerwowałam z rana ale dobrze że ktoś poruszył ten temat.
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Bardziej drastyczne, to przecięcie dna worka, ale tak aby nam się nie wysypało, a właścicielowi, jak złapie rano worek w drodze do śmietnika. Może zbieranie tego bagna z wycieraczki coś uzmysłowi.
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Myśłę że dostawienie kilku worków zebranych od zaprzyjaźnionych sąsiadów też da pożądany efekt
Wyjście rano i zobaczenie np. 7 worków na wycieraczce da do myślenia
ale powinno poskutkowac. sam zauwazylem takie zwyczaje i to nie tylko na naszych slodkich kochanych uroczych (tu wstaw wlasne okreslenie) slowikach...
M4b napisał/a:
Wyjście rano i zobaczenie np. 7 worków na wycieraczce da do myślenia
akcja "Kolekcjoner......kości?"
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
pavel nie boi się klawiatury Białorusin - zaklinacz kobiet
Wysłany: Czw 17 Lis, 2005
mariuszb napisał/a:
pavel napisał/a:
U mnie ostatnio jakaś sąsiadka (widać że dziewucha ze wsi), z balkonu wodę wylewała.. na plac zabaw
Apropo ...niedługo na placu zabaw pod budynkiem 5A przy ulicy zrobi się górka petów które są wyrzucane z 1 piętra , pewnie woda wylana była z tego samego balkonu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum