Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przyzwyczajenia sasiadow
Autor Wiadomość
DD
lubi się odzywać

Wysłany: Wto 20 Wrz, 2005   Oj tak "Oj niegryzie" to u nas chyba nowa dyscypli

szczególnie urocze są dwa wilczury = rozmiar łosia

woweq 
totalny rekordzista
to kluczyk czy szczoteczka?

Wysłany: Wto 20 Wrz, 2005   

ja mialam kiedys przyjemnosc miec sasiadow ktorych maly piesek (siegajacy do kostek) wisial mi kazdego dnia przy nogawce - w drodze do szkoly (i jak tu nie mowic ze do szkoly mialam pod gore!!) 8) ...aha i oczywiscie "alez ten piesek nie gryzie" - no i nie gryzl ale co na nogawce sobie wisial to jego!

Justine 
znany gawędziarz

wychodzi na to ze ja miałam i mam sąsiadów idealnych :!: zero wylewania czegokolwiek za okno, zero głosnych imprez i upierdliwych piesków , nie mówiąc o smieciach czy butach :!:
ja to mam szczęscie :!: :wink:

radok 
znany gawędziarz

Justine napisał/a:
wychodzi na to ze ja miałam i mam sąsiadów idealnych :!: zero wylewania czegokolwiek za okno, zero głosnych imprez i upierdliwych piesków , nie mówiąc o smieciach czy butach :!:
ja to mam szczęscie :!: :wink:

:shock: Sprawdź czy przypadkiem nic im sie nie stało :roll: :wink:

Justine 
znany gawędziarz

radok napisał/a:
Sprawdź czy przypadkiem nic im sie nie stało

no sama nie wiem.....
jeszcze sie coś zmieni :?: :!: a po co :?: 8)

woweq 
totalny rekordzista

eeeh, nie wiem jak Wy ale my tez mamy dobrych sasiadow!!! uffffff....no i ciesze sie z tego powodu! i zycze innym tez taki sasiadow :D

Wojtekk 
szybki pisarz

Żeby sprawa była jasna; ja na swoich sąsiadów też nie mogę narzekać (poza sporadycznymi śmieciami). Czsem się zastanawiam czy oni narzekają na mnie...

Kaffi 
Moderator
Z czeluści piekielnych ;-)

Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia

Nasi sąsiedzi też w porządku :) . Pani "poniżej" sprowadziła się niedawno i o tym że w ogóle istnieje wiemy bo czasami słychać ją nocą 8) :lol: .
Sąsiedzi zza ściany są też w porządku. Ich pies podobnie jak nasza sunia szczeka jak jest sam w domu :( . Zazwyczaj nie trwa to długo więc po pierwsze rozumiem po drugie mi to nie przeszkadza :) . Tak więc jak dla mnie obecnych sąsiadów mam podlegających pod ideał :) .
Pierwszym naszym sąsiadem "z góry" był jakiś młody człowiek, który wracał około 2 w nocy i codziennie o tej porze zapuszczał sobie głośną muzę :? . To niestety doprowadzało nas czasami do furii :evil: .

Jak mieszkałam u rodziców to nasi sąsiedzi "z góry" mieli "troszkę" hałasujące dzieci, które uwielbiały dosyć późnym wieczorem bawić się piłką w mieszkaniu lub jeździć na rolkach :roll: :? .

"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach

Destiny 
totalny rekordzista

Wysłany: Sro 21 Wrz, 2005   

Justine napisał/a:
wychodzi na to ze ja miałam i mam sąsiadów idealnych

woweq napisał/a:
eeeh, nie wiem jak Wy ale my tez mamy dobrych sasiadow!!!

Wojtekk napisał/a:
ja na swoich sąsiadów też nie mogę narzekać

Kaffi napisał/a:
Nasi sąsiedzi też w porządku

ej... to kto w końcu ma tych złych??? :?

[ Dodano: Sro 21 Wrz, 2005 ]
Wojtekk napisał/a:
Czsem się zastanawiam czy oni narzekają na mnie...

zapytaj :mrgreen:

Kaffi 
Moderator

Destiny napisał/a:
ej... to kto w końcu ma tych złych??? :?

Ci co siedzą cicho i się nie wypowiadają :wink: 8) :D

"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach

Destiny 
totalny rekordzista

no tak.... boją się zemsty złych sąsiadów za donosicielstwo i skarżypytnictwo :wink:

Kaffi 
Moderator

Jest taka możliwość :) . Przecież nie można naiwnie wierzyć że wiecznie będzie się anonimowym mieszkańcem :wink: . Tym bardziej że wciąż nowi uczestnicy forum się ujawniają na integracyjnych grillach i innych imprezkach ;-) . Więc co poniektórzy mogą mieć obawy przed narzekaniem na sąsiada, żeby się potem nie okazało że np. naskoczy na pana X zza ściany który potem okaże się panem np. Karolem ;) , bliskim sąsiadem od literatury ;) 8) :lol: .

A ja naprawdę nie mam co narzekać na sąsiadów :) . Z poprzednimi różnie bywało... Teraz mi się przypomniało że kiedyś nasi ówcześni sąsiedzi zza ściany mieli imprezkę i nie wiem z jakiego powodu walili w nasze okno jakąś bagietką ;) czy czymś innym :roll: :? . Jeśli to miało być zaproszenie to jednak lepszą metodą byłoby użycie dzwonka do drzwi :wink: . Myśleliśmy że może mamy za głośno tv ;) ale w końcu przyciszyliśmy tak że sami ledwo słyszeliśmy a oni wciąż oknu nie dawali spokoju :? :roll: .

motyl 
totalny rekordzista

Kaffi napisał/a:
Ci co siedzą cicho i się nie wypowiadają

no to śpieszę się wypowiedzieć zeby nie bylo ze mam zlych sasiadow :D
nie narzekam. obok spokojnie, na dole spokojnie, na gorze - mimo ze jest malutkie dziecko- tez spokojnie, chyba malo płacze, ale to dobrze :lol:

woweq 
totalny rekordzista

tez wlasnie sie zaczelam zastanawiac - kto w takim razie ma tych "zlych" sasiadow??? lepiej zeby nie bylo "zlych" sasiadow

gawron 
totalny rekordzista

mam wspanalych sasiadow :D ---- ani oni mnie ani ja im nie przeszkadzam... albo nic o tym nie wiem .... 8) :lol: :lol: :lol:

Odpowiedz do tematu