Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Pon 19 Wrz, 2005
Jakoś nie zyskują mej akceptacji metody naruszające cudzą własność (pożyczanie butów na kilka dni, niszczenie ich przy pomocy jajka).
Nawet jeśli cel jest szczytny, to jednak nie uświeca on bezprawnych środków...
Pozostanę zatem przy koncepcjach nie pozostawiającyhc trwałych uszkodzeń i nie będących zaborem mienia (LEKKO wilgotny papier toaletowy, włożenie starych, dziurawych i ewentualnie woniejących skarpetek, dostawienie drugiej pary rozklapcianych i brudnych butów - i temu podobne)
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Cóż, z tym jajkiem to chyba faktycznie przesada, zwłaszcza za pierwszym razem, ale jeśli wilgotny papier nie poskutkuje, to pozostaje jajo...
Na szczęście z tym problemem zmagać się nie muszę, bo jak już pisałem na mojej klatce butów wystawionych jeszcze nie widziałem. Ufff.
Można delikatnie poinformować karteczką, że sienia jest za drzwiami, a nie przed
A wodę po praniu galotów wylewamy nie przed blok tylko do wychodka
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
to jest nowoczesne (?) osiedle Swoją drogą, skąd takie pomysły??
nowoczesne?? hymmm a sypie się na zewnątrz jakby miało ze sto lat...
a pomysły z główki... cierpię na bujną wyobrażnię i brak sposobności realizacji
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Wto 20 Wrz, 2005
pomysl z karta dobry tyle, ze lepiej zrobic kilka takich karteczek: jedna w jednego buta/druga w drugiego buta/trzeba na drzwi/czwarta - jeszcze nie wiem gdzie
Do przyzwyczajeń sasiadów nalezy dodać: "On nie gryzie". Jest to standardowy tekst ludzi którzy puszczają w samopas dużego psa bez smyczy i kagańca. I się bardzo dziwią że niektórzy ludzie boją się ich "kruszynek"
_________________ Ci którzy dzisiaj śpią spokojnie jutro się już nie obudzą, a tylko paranoicy przetrwają [Andrew Grove - Intel]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum