Wysłany: Sob 16 Kwi, 2005 Rozwiązanie na wszystkie bramy i zasieki!!!
Trzeba w pierwszej kolejności wysłać pismo do straży pożarnej, do policji, a po odpowiedzi od tych instytucji do prokuratury. Skutek będzie taki, że te wszystkie bramy zagrażają życiu, straż nie dojedzie na czas, pogotowie do pacjenta. W tej całej szuflandii złamanych zostało kilka podstawowych reguł, takich które kwalifikują się na przestępstwa gospodarcze. Nie ma na co czekać! jak dostaniemy wyrok z prokuratury, to mam taką piłę ( ta zielona brama zajmie ok 5 minut). To poważna propozycja!!! Trzeba przygotowac pismo i zebrac podpisy! To jest apel do wszystkich mieszkancow, bo jak sie do d..y dobiorą tym co nam to przygotowali to parking będzie i nerwów mniej!
Roześlijcie tę wiadomość jeżeli Was zaiteresuje do swoich znajomych
pzdr Kris
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Sob 16 Kwi, 2005
a co jesli ogrodzi sie cale osiedle a nie wspolnoty? (ochrona na poczatku osiedla przy bramie glownej i tyle). Bedzie bezpieczniej. Sama nie wiem co bedzie najlepszym rozwiazaniem. Problem w tym, ze karetka itp. nie moga przejechac miedzy autami ... i to jest problem.
Wysłany: Sob 16 Kwi, 2005 Re: Rozwiązanie na wszystkie bramy i zasieki!!!
Kris napisał/a:
Trzeba w pierwszej kolejności wysłać pismo do straży pożarnej, do policji, a po odpowiedzi od tych instytucji do prokuratury. Skutek będzie taki, że te wszystkie bramy zagrażają życiu, straż nie dojedzie na czas, pogotowie do pacjenta. W tej całej szuflandii złamanych zostało kilka podstawowych reguł, takich które kwalifikują się na przestępstwa gospodarcze. Nie ma na co czekać! jak dostaniemy wyrok z prokuratury, to mam taką piłę ( ta zielona brama zajmie ok 5 minut). To poważna propozycja!!! Trzeba przygotowac pismo i zebrac podpisy! To jest apel do wszystkich mieszkancow, bo jak sie do d..y dobiorą tym co nam to przygotowali to parking będzie i nerwów mniej!
Roześlijcie tę wiadomość jeżeli Was zaiteresuje do swoich znajomych
pzdr Kris
kris - dołączyłeś do nas 15 kwietnia , a pożar był z 15 na 16
równie dobrze ty mogłeś taki numer wywinąć , bo bram nikt nie stawiał dla jaj - tylko w określonym celu i na pewno nie na stałe
przyznaj się po dobroci
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sob 16 Kwi, 2005
Następnym razem Piguła to wal do mnie do drzwi, bo nawet nie spałem i nie zajarzyłem co się fajczy... ostatnio węch mam wyostrzony i wydaje mi się że więcej czuję niż powinienem i ignoruje to...
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
jedyny system alarmowy jaki mi przychodzi do głowy to łańcuszek komórek lub telefonów - ktoś dzwoni do dwóch osób - każda z osób dzwoni do dwóch sobie znanych i ustalonych numerów itd.
to byłoby szybkie i skuteczne w jakimś momencie telefony powinny się dublować tak aby uniknąć słabych ogniw ( ktoś chory , lub wyłączył telefon )
te bramy mnie rozwalają, śmietniki też, ciągle ktoś po nich krąży. Widziałam ten pożar (albo początek albo koniec)... wspaniała impreza... grrr...
Rozwiązań "ułatwiających życie" jest na tym osiedlu kilka, pomysłowość nie zna granic.
Postuluję na samym wstępie mojej forumowej bytności, aby skasować te bramopłoty i zrobić parking. No i jakąś normalną dojazdówkę a nie te *** betonowe płyty
_________________ Człowiek uczy się całe życie, a i tak głupi umiera.
Xynthio czy Twoja podwójnie "zdoliniała" sygnaturka ma szansę tak rześko jak zbliżajaca sie wiosna ... rozkwitnąć humorem ??
_________________ +===================================+
TRAIN Yourself To Let go of Everything You Fear to Loose Than YOU BE FREE !!!!
+===================================+
Ależ moja sygnatura jest tylko pozornie "zdoliniała". Zawiera sobie wbrew pozorom dużą dawkę sumtelnego humoru i przedstawia lekko ironiczno-cyniczno-dowcipne podejście do rzeczywistości
_________________ Człowiek uczy się całe życie, a i tak głupi umiera.
Kto rano wstaje, ten się nie wysypia...
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005
no tak, a jakby ktos krzyknal "pali sie" czy ludziska chcialyby zareagowac??
Jak nasz wspaniały deweloper i gmina przebłagają wkurzonego Taperka , aby im odsprzedał upragniony kawałek ziemi po cenie trochę niższej niż
niż tona PLATYNY i powstanie przebicie Bocianiej i może parking , to bramy same znikną. Poduszcze nie da to wiele , bo MH musi jeszcze udobruchać wspólnotę Meander. Oddać kotłownię i naprawić to co spartolił.
W innym przypadku stanie nowy płot odcinający Poduszkę od Bocianiej.
Nikt tu nie walczy z Poduszką, ale każdy walczy o swoje. Jakby nie było bram , to i drogi płytowej by nie było. Jak widzę wiedza na temat niuansów naszej sytuacji jest wśród nowych mieszkańców bardzo mizerna. Ale oni najlepiej wiedzieli w co się ładują. Reszta dowiadywała się stopniowo , nie mając już wyjścia.
Pokój mieszkańcom Poduszki. To wy powinniśbie robić największy raban, ale nie tu tylko w MH i gminie - co bardzo polecam - najlepiej gromadą , aby was nie spacyfikowali.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005 Re: ehhh
xynthia napisał/a:
te bramy mnie rozwalają, śmietniki też, ciągle ktoś po nich krąży. Widziałam ten pożar (albo początek albo koniec)... wspaniała impreza... grrr...
Rozwiązań "ułatwiających życie" jest na tym osiedlu kilka, pomysłowość nie zna granic.
Postuluję na samym wstępie mojej forumowej bytności, aby skasować te bramopłoty i zrobić parking. No i jakąś normalną dojazdówkę a nie te *** betonowe płyty
mi inny pomysl, do glowki sie ciśnie ....
sprawe nalezy w sposob przyjemny i pożyteczny rozwiazac
moze tak zorganizowac, male grillowanie, w srodku osiedla ...wszystkich tych, ktorzy za ten "burdel" odpowiedzialnosc ponosza...(wymieniac nie bede, bo kazdy wie, o kim mowa w tym poscie). Komóreczki im zostawic, co by mogli numery 112 stukac i o pomoc wzywc dowoli
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum