czyzby wszyscy sie wyprowadzili???
ja dzis kilka osob widzialem - wchodzili i wychodzili ze swoich klatek - fakt moze to nie byli sasiedzi, ale chyba jednak mieszkancy Poduszki
Pozdrawiam sąsiadka. Byłam dzisiaj w Administarcji , podobno ma być spotkanie prezesa MH z zarządem Meadner, ale na obecną chwile w przypadku zagrodzenia nam wjazdu, będą przeniesione ogródki i bedzie zrobiony tam wjazd. Pozdrawiam
Druga sprawa: spotkałam się z kilkoma sąsiadami, którzy stwierdzili , że w obecnej sytuacji najlepiej byłoby wybudować własną kotłownie aby nie być od nikogo zależnym abysmy któregoś pieknego dnia nie ujrzeli karteczki na klatkach , że za tydzień nie będziemy mieli ogrzewania etc.\
Druga sprawa: spotkałam się z kilkoma sąsiadami, którzy stwierdzili , że w obecnej sytuacji najlepiej byłoby wybudować własną kotłownie aby nie być od nikogo zależnym abysmy któregoś pieknego dnia nie ujrzeli karteczki na klatkach , że za tydzień nie będziemy mieli ogrzewania etc.
Kotłownia kosztuje około 300.000 PLN. Tak dla informacji....
idealnie trafiłam )))))))))))))) od każdego mieszkańca po 1000 tysiaczku ))))))))))))))))))))))))Pożyjemy zobaczymy co na to inni )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Nie chciałabym się obudzić w styczniu i zastać karteczki, ze za tydzień wyłaczają nam ciepłą wode ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Aneta- mi powiedziano dokładnie to samo. O kotłowni rozmawiałam takze i ja usłyszałam, ze nie ma takiej możliwosci aby nas odcieto od tej co jest( ) Jakoś w to nie wierzę. Bo podobno już wiedzą gdzie ewentualną kotłownię wybudowac. Ale nie my będziemy ponosili koszty bo mamy w aktach zagwarantowane c.o. Tylko kto wierzy w zapewnienia MH
Gawron- to jak DeSilva nie kłamie? będzie spotkanie?
idealnie trafiłam )))))))))))))) od każdego mieszkańca po 1000 tysiaczku ))))))))))))))))))))))))Pożyjemy zobaczymy co na to inni )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Nie chciałabym się obudzić w styczniu i zastać karteczki, ze za tydzień wyłaczają nam ciepłą wode ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A dlaczego mielibyście taką karteczkę zastać? Wystarczy terminowo płacić naszej wspólnocie i jesteście wolni od strachu. Przecież nikt wam złośliwie nie wyłączy ciepłej wody czy ogrzewania jeśi jesteście w porządku z opłatami...
A tego to ja już nie wiem - trzeba by się udać do naszego zarządu lub zarządcy by to zweryfikować... Ja tylko staram się zaprezentować zdroworozsądkowe podejście do sytuacji...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum