Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Poduszka
Autor Wiadomość
modliszka 
totalny rekordzista
AI - Artificial Intelligence

Wysłany: Pią 15 Kwi, 2005   

Kris napisał/a:
a które jest to forum wspólnotowe? to na którym obecnie jesteśmy? czy może jakieś inne tajemnicze?

Krisku, ja z innej beczki :wink: :lol: czy masz cos wspolnego z Megastacja :?: 8)

Kris
obserwuje aktywnie

Mega picie, to tak, ale z mega stacją to nie czaję bazy!?!? :lol:

modliszka 
totalny rekordzista

Kris napisał/a:
Mega picie, to tak, ale z mega stacją to nie czaję bazy!?!? :lol:

Och Amigo, kamien z serca mi spadl :lol: , bo pewnie juz bys mnie nie lubil :wink: :lol: :twisted:

Kris
obserwuje aktywnie

przecież ja miły gość jestem :lol:

modliszka 
totalny rekordzista

Kris napisał/a:
przecież ja miły gość jestem :lol:

ale, ja zla kobieta :wink: :evil:

xynthia
lubi się odzywać

Wysłany: Sob 16 Kwi, 2005   

tak BTW to ja jestem z poduszki i się zgłaszam

I fajnie że wreszcie mogę się przekonać, że nie tylko mnie pewne rzeczy delikatnie mówiąc "wprawiają w zadumę i osłupienie".

I jeszcze jedno: dobrze że te karteczki wrzucono do skrzynek, dzieki temu na to forum wlazlam (choć nie wiem czy inni się cieszą) :P

Kto rano wstaje, ten się nie wysypia...

mcjackal 
czasem gawędzi
Licencjonowany Trener NLP

Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005   

oczywiście ze sie cieszymy z Twoich odwiedzin Xynthio, jeśli jeszcze nikt nie zdązył cię powitać, pozwolisz ze pierwszym będe który to uczyni :

Witaj na naszym wspólnym forum, gdzie pogadanki cię tak zaabsorbują że możesz się nie raz zasiedzieć ...

czego ci życzę ... niejednokrotnie :D :D :D

i pytanko mam czy może twój nick ma jakiś conajmniej luźny związek z cyklem Xanth ??

Pozdrówko
McJackal

xynthia
lubi się odzywać

Bardzo się cieszę z miłego powitania :-)

Zaczytywać się już zaczynam ;-) Mój nick nie ma żadnego świadomego związku z niczym, wszelkie skojarzenia z istniejącymi organizacjami, cyklami, religiami, partiami politycznymi, istniejącymi osobami etc są przypadkowe i niezamierzone i osoba moja nie ponosi ospowiedzialności za skutki tymi skojarzeniami wywołane ;-)

Autor zastrzega sobie prawo do modyfikacji treści i wyglądu postów bez uprzedniego powiadomienia. Wypowiedzi są prywatnymi opiniami... no dobra starczy, rozkręciłam się.

Szczęśliwego Nowego Roku :)

Kto rano wstaje, ten się nie wysypia...

M-Teo 
chętnie gawędzi

Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia

Xynthio - Witaj :D

xynthia napisał/a:

I jeszcze jedno: dobrze że te karteczki wrzucono do skrzynek, dzieki temu na to forum wlazlam (choć nie wiem czy inni się cieszą) :P

A czemu sie mamy nie cieszyc? W koncu karteczki podzialaly i "poduszkowe" grono na forum sie nam powieksza. :) A przeciez wlasnie o to chodzi.

kasianka 
nie boi się klawiatury

Xynthio- witamy witamy. Taki właśnie był cel karteczek- fajnie ze nas co raz więcej :) Zapraszam na forum poduszki

Nita
odzywa się w niedziele i święta

Czy burmistrz Piaseczna ma jakiegoś maila, może by tak masowa korespondencja, kto zna adres???? Gmina "leci " na kasę - to widać? Tylko patrzeć jak wyda pozwolenie na budowę wierzowca na "trójkącie bermudzkim " lub na "płatnym parkingu".

Nita
odzywa się w niedziele i święta

Jeszcze jedno właściciel MH - to kapitalista, oni nie "muszą " mieć serca, dlatego upchali nas jak szprotki, ale burmistrz powinien dbać o interesy mieszkańców - to urzędnik państwowy, czy on nie złamał prawa, przecież każdą stodołę opiniują w gminie, jak nie dopatrzyli 8 tyś osiedla, to nie można puścić płazem, on zarabia pewnie kupę kasy a wydaje takie "buble" i jeszcze cyrk ma za darmo.
MH od początku wiedziało, że tylko nad dachami innych budynków niczym Poduszkowce będziemy latać :-) i nadało tę nazwę.

MIKI 
totalny rekordzista
najmilszy pod słońcem

Pozwoliłem sobie zamieścić ten post w dwóch wątkach

Jak nasz wspaniały deweloper i gmina przebłagają wkurzonego Taperka , aby im odsprzedał upragniony kawałek ziemi po cenie trochę niższej niż
niż tona PLATYNY i powstanie przebicie Bocianiej i może parking , to bramy same znikną. Poduszcze nie da to wiele , bo MH musi jeszcze udobruchać wspólnotę Meander. Oddać kotłownię i naprawić to co spartolił.
W innym przypadku stanie nowy płot odcinający Poduszkę od Bocianiej.

Nikt tu nie walczy z Poduszką, ale każdy walczy o swoje. Jakby nie było bram , to i drogi płytowej by nie było. Jak widzę wiedza na temat niuansów naszej sytuacji jest wśród nowych mieszkańców bardzo mizerna. Ale oni najlepiej wiedzieli w co się ładują. Reszta dowiadywała się stopniowo , nie mając już wyjścia.

Pokój mieszkańcom Poduszki. To wy powinniśbie robić największy raban, ale nie tu tylko w MH i gminie - co bardzo polecam - najlepiej gromadą , aby was nie spacyfikowali.

modliszka 
totalny rekordzista

xynthia napisał/a:

Ja równiez, powitac chcialam :lol:
...i zachwyt swoj wyrazic, iz przybedzie na forum "sumtelnego humoru" oraz "lekko ironiczno-cyniczno-dowcipnego podejście do rzeczywistości" :wink: :twisted:

Zosia
nie boi się odezwać

Wysłany: Pon 18 Kwi, 2005   Ja nowa jestem

Ja sie przywitać na forum chciałam, dziś dopiero się zalogowałam. Dzień dobry wszystkim mieszkańcom. :D

Odpowiedz do tematu