oczywiście ze sie cieszymy z Twoich odwiedzin Xynthio, jeśli jeszcze nikt nie zdązył cię powitać, pozwolisz ze pierwszym będe który to uczyni :
Witaj na naszym wspólnym forum, gdzie pogadanki cię tak zaabsorbują że możesz się nie raz zasiedzieć ...
czego ci życzę ... niejednokrotnie
i pytanko mam czy może twój nick ma jakiś conajmniej luźny związek z cyklem Xanth ??
Pozdrówko
McJackal
_________________ +===================================+
TRAIN Yourself To Let go of Everything You Fear to Loose Than YOU BE FREE !!!!
+===================================+
Zaczytywać się już zaczynam Mój nick nie ma żadnego świadomego związku z niczym, wszelkie skojarzenia z istniejącymi organizacjami, cyklami, religiami, partiami politycznymi, istniejącymi osobami etc są przypadkowe i niezamierzone i osoba moja nie ponosi ospowiedzialności za skutki tymi skojarzeniami wywołane
Autor zastrzega sobie prawo do modyfikacji treści i wyglądu postów bez uprzedniego powiadomienia. Wypowiedzi są prywatnymi opiniami... no dobra starczy, rozkręciłam się.
Szczęśliwego Nowego Roku
_________________ Człowiek uczy się całe życie, a i tak głupi umiera.
Czy burmistrz Piaseczna ma jakiegoś maila, może by tak masowa korespondencja, kto zna adres???? Gmina "leci " na kasę - to widać? Tylko patrzeć jak wyda pozwolenie na budowę wierzowca na "trójkącie bermudzkim " lub na "płatnym parkingu".
Jeszcze jedno właściciel MH - to kapitalista, oni nie "muszą " mieć serca, dlatego upchali nas jak szprotki, ale burmistrz powinien dbać o interesy mieszkańców - to urzędnik państwowy, czy on nie złamał prawa, przecież każdą stodołę opiniują w gminie, jak nie dopatrzyli 8 tyś osiedla, to nie można puścić płazem, on zarabia pewnie kupę kasy a wydaje takie "buble" i jeszcze cyrk ma za darmo.
MH od początku wiedziało, że tylko nad dachami innych budynków niczym Poduszkowce będziemy latać i nadało tę nazwę.
Pozwoliłem sobie zamieścić ten post w dwóch wątkach
Jak nasz wspaniały deweloper i gmina przebłagają wkurzonego Taperka , aby im odsprzedał upragniony kawałek ziemi po cenie trochę niższej niż
niż tona PLATYNY i powstanie przebicie Bocianiej i może parking , to bramy same znikną. Poduszcze nie da to wiele , bo MH musi jeszcze udobruchać wspólnotę Meander. Oddać kotłownię i naprawić to co spartolił.
W innym przypadku stanie nowy płot odcinający Poduszkę od Bocianiej.
Nikt tu nie walczy z Poduszką, ale każdy walczy o swoje. Jakby nie było bram , to i drogi płytowej by nie było. Jak widzę wiedza na temat niuansów naszej sytuacji jest wśród nowych mieszkańców bardzo mizerna. Ale oni najlepiej wiedzieli w co się ładują. Reszta dowiadywała się stopniowo , nie mając już wyjścia.
Pokój mieszkańcom Poduszki. To wy powinniśbie robić największy raban, ale nie tu tylko w MH i gminie - co bardzo polecam - najlepiej gromadą , aby was nie spacyfikowali.
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005
xynthia napisał/a:
I jeszcze jedno: dobrze że te karteczki wrzucono do skrzynek, dzieki temu na to forum wlazlam (choć nie wiem czy inni się cieszą)
Ja równiez, powitac chcialam
...i zachwyt swoj wyrazic, iz przybedzie na forum "sumtelnego humoru" oraz "lekko ironiczno-cyniczno-dowcipnego podejście do rzeczywistości"
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum