Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sob 24 Gru, 2005
Wczoraj wieczorkiem pakowałam prezenty dla bratanków... hihihihi... fajna zabawa... i poprosiłam babcię, a własną matkę... żeby następnym razem kupowała mniejsze prezenty... bo takich dużych papierów nie produkują...
Wysłany: Czw 02 Lut, 2006
uprzedzam, że nasza aktualnie domyślna poczta przeżywa kryzys wydajnościowy ... mają zator w paczkach ...
moja paczka z poniedziałku (priorytet) do tej pory nie dotarła ... została zgłoszona do odszukania
inna z początku stycznia do tej pory się szuka
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Czw 02 Lut, 2006
oo nie, czyli priorytet moze byc z duuzym opoznieniem!!??
Wysłany: Pią 03 Lut, 2006
To jakieś odszkodowanie od poczty? Bo, przecież są jakieś określone reguły dostarczania priorytetu... Chyba, że w Piasecznie działa poczta bez reguł...
Czyli jest szansa na otwarcie??? Nie uwierzę, jak nie zobaczę...
zdecydowanie bez reguł
zajezyła mnie ostatnio pani listonoszka - wracam awizo powtórne w skrzynce (a odbieralam paczke 3 dni wczesniej, ale czekalam na jeszcze jedna) pod drodze widzialam listonoszke wiec lece do niej, a ona ze powtornych nie nosi ze soba tylko awizo. ok wiec pytam jak to powtorne skoro nie było pierwszego? a ona - jak to nie bylo, napewno bylo!!, bo ona pamieta a poza tym jak do nas cokolwiek przynosi to zawsze jest zamkniete!!! z pretensja do mnie ze mnie nie ma w domu w godzinach jej pracy pracy
nastepnego dnia poszlam na poczte, ale nie wzielam ze soba awizo panie szukaja paczki - okazuje sie nie ma żadnej
no wiec ja mowie ze jestm zdziwiona ze to awizo powtorne skoro nie bylo pierwszego - a pani no bo czasem wcale nie ma pierwszego - zalezy od doreczyciela!!!!
_________________ Gość wygladasz dzisiaj przepięknie!
pod drodze widzialam listonoszke wiec lece do niej, a ona ze powtornych nie nosi ze soba tylko awizo.
to jest akurat reguła pocztowa... nie nosza powtornych, poniewaz w tym dniu, w ktorym jest powtorne zawiadamianie mozesz stawic sie z pierwszym powiadomienim na poczcie i odejsc z kwitkiem... inna sprawa - czy pierwsze bylo czy nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum