nie ma, nie bylo i nie bedzie --- to chyba jest jasne i nie jest tajemnica
Tak się tylko chciałem upewnić ... nigdy nic nie wiadomo, a nóż coś się zmieniło.
gawron napisał/a:
nie musze sie domyslac bo prawie wszytkiego sie nauczyles od gawrona i na kazdym kroku to powtarzasz
Gawron, nie popadajmy w skrajności ... od Ciebie nauczyłem się: manipulowania faktami , obrotów o 360 stopni (albo nie... tego to jeszcze tak dobrze nie umiem to nie będe się chwalił ) i odwracania kota ogonem.
gawron napisał/a:
jeden juz probowal, ale tak samo szybko sie poddal...
No bo Ty to taki adresywny jesteś ... trzeba było najpierw delikatnie podpuścić , a dopiero potem walić młotkiem , a Ty jak zwykle odwrotnie.
Justine napisał/a:
no miałam nie wracac ale sie normalnie zdenerwowałam
Nie przejmuj się, to cecha wrodzona ... nie warto z nią walczyć.
Justine napisał/a:
ja tu przyjaźnie i z pełną pokorą stawiam Cię z Gawronem na piedestale, wskazuję wirtuozerię i perfekcję a tu takie podejrzenie ??? juz jestes tak Ignac ( na marginesie :czy mogę Cię również czasem zatytułować Doktorkiem czy tylko Gawronowi przysługuje możliwość używania pieszczotliych określeń ??) przewrażliwony ze szukasz wszedzie drugiego dna ja rozumiem ze Gawron dał Ci w kosc no ale nie popadaj w paranoję
Bo widzisz, jak Gawron stawia mnie na piedestale to tylko po to żebym dalej poleciał jak mnie w d.... kopnie . Sama rozumiesz, że w takiej sytuacji trzeba być bardzo ostrożnym i przewidującym.
Jasne, że doktorkiem możesz mnie nazywać ... to nie Gawrona zasługa, "na nim" dorobiłem się (tylko bez podtekstów i skojarzeń proszę ) habilitacji , a doktorek to jeszcze z poprzedniego forum.
Justine napisał/a:
...a Panowie, jak na razie, bardzo mili są
Jednak dało się z Ciebie jakieś pochwały wydusić ... Gawron, musisz nad rodziną popracować ... za bardzo podatna na ukrytą perswazję jest.
Justine napisał/a:
no cóż, na razie nie dane mi było sie poddac ale ciekawe jak długo to potrwa
Zaufaj mi ... na pewno nie jesteś tego ciekawa.
_________________ Pozdrawiam Ignac.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Czw 01 Wrz, 2005
O dzisiaj nadaje Wam range "NADWORNYCH SLOWIKOWYCH LISTONOSZY" Moze dzieki Wam uda sie rozladowac te kolejki na poczcie, w ktorej to przyszlo mi stac prawie godzinke
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
O dzisiaj nadaje Wam range "NADWORNYCH SLOWIKOWYCH LISTONOSZY" Moze dzieki Wam uda sie rozladowac te kolejki na poczcie, w ktorej to przyszlo mi stac prawie godzinke
Liszka, tylko pamiętaj... listonosz puka dwa razy. (to chyba z jakiegoś filmu ... już nie pamiętam )
Gawron, nie popadajmy w skrajności ... od Ciebie nauczyłem się: manipulowania faktami , obrotów o 360 stopni (albo nie... tego to jeszcze tak dobrze nie umiem to nie będe się chwalił ) i odwracania kota ogonem.
chcesz sie upewnic co potrafisz, czy sa to tylko Twoje filozoficzne rozwazania????
Ignac napisał/a:
No bo Ty to taki adresywny jesteś ... trzeba było najpierw delikatnie podpuścić , a dopiero potem walić młotkiem , a Ty jak zwykle odwrotnie.
pewnie ze mlotkiem - nie lubie rozczarowan. co mi z tego, ze zaczne w ping-ponga grac a "partner" z drugiej strony stolu podda sie w drugim "podaniu"... trafilem na Ciebie i moge sie o ksiazke zalozyc, iz takiego jak Ty nie znajde
Ignac napisał/a:
Bo widzisz, jak Gawron stawia mnie na piedestale to tylko po to żebym dalej poleciał jak mnie w d.... kopnie .
to nie bylo do mnie, ale... Doktroku przeciez to nie jest tajemnica, ze jestes moim idolem na tym forum ...........do czasu, do czasu - nie wpadaj w jakies uwielbienie samego Siebie )
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Czw 01 Wrz, 2005
Ignac napisał/a:
Liszka, tylko pamiętaj... listonosz puka dwa razy. (to chyba z jakiegoś filmu ... już nie pamiętam )
Z tego, co zdazylam zaobserwowac, to Wy stukacie...tfuuu ..pukacie w kawiature, co chwilka Wierze w sile zaparcia naszych NADWORNYCH SLOWIKOWYCH LISTONOSZY :wink: wiem, ze nie pozwola stac nam w tej ochydnej kolejce a przesyłka bedzie dostarczona - na czas
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum