Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: tomasz-dominik
Sob 22 Kwi, 2006
Poczta
Autor Wiadomość
Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Wysłany: Czw 01 Wrz, 2005   

gawron napisał/a:
nie ma, nie bylo i nie bedzie --- to chyba jest jasne i nie jest tajemnica 8) :P :mrgreen: :mrgreen:

Tak się tylko chciałem upewnić :( ... nigdy nic nie wiadomo, a nóż coś się zmieniło. :roll: :lol: :mrgreen:

gawron napisał/a:
nie musze sie domyslac :P bo prawie wszytkiego :wink: sie nauczyles od gawrona 8) i na kazdym kroku to powtarzasz :P :mrgreen: :mrgreen:

Gawron, nie popadajmy w skrajności :roll: ... od Ciebie nauczyłem się: manipulowania faktami :P , obrotów o 360 stopni 8) (albo nie... tego to jeszcze tak dobrze nie umiem :oops: to nie będe się chwalił :roll: ) i odwracania kota ogonem. :wink:

gawron napisał/a:
jeden juz probowal, ale tak samo szybko sie poddal... 8) :lol: :lol:

No bo Ty to taki adresywny jesteś :roll: ... trzeba było najpierw delikatnie podpuścić 8) , a dopiero potem walić młotkiem :wink: :lol: , a Ty jak zwykle odwrotnie. 8) :lol: :twisted:

Justine napisał/a:
no miałam nie wracac ale sie normalnie zdenerwowałam :!: :!: :!:

Nie przejmuj się, to cecha wrodzona :roll: ... nie warto z nią walczyć. :roll: :lol: :mrgreen: :twisted:

Justine napisał/a:
ja tu przyjaźnie i z pełną pokorą stawiam Cię z Gawronem na piedestale, wskazuję wirtuozerię i perfekcję a tu takie podejrzenie ??? juz jestes tak Ignac ( na marginesie :czy mogę Cię również czasem zatytułować Doktorkiem czy tylko Gawronowi przysługuje możliwość używania pieszczotliych określeń ??) przewrażliwony ze szukasz wszedzie drugiego dna :?: :roll: ja rozumiem ze Gawron dał Ci w kosc no ale nie popadaj w paranoję :roll:

Bo widzisz, jak Gawron stawia mnie na piedestale to tylko po to żebym dalej poleciał jak mnie w d.... kopnie :wink: :lol: :twisted: . Sama rozumiesz, że w takiej sytuacji trzeba być bardzo ostrożnym i przewidującym. :roll: :lol: :mrgreen:
Jasne, że doktorkiem możesz mnie nazywać :D ... to nie Gawrona zasługa, "na nim" dorobiłem się (tylko bez podtekstów i skojarzeń proszę 8) ) habilitacji :roll: :lol: , a doktorek to jeszcze z poprzedniego forum. :lol: :mrgreen:

Justine napisał/a:
...a Panowie, jak na razie, bardzo mili są :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Jednak dało się z Ciebie jakieś pochwały wydusić :roll: :lol: ... Gawron, musisz nad rodziną popracować 8) :lol: ... za bardzo podatna na ukrytą perswazję jest. :wink: :lol: :mrgreen:

Justine napisał/a:
no cóż, na razie nie dane mi było sie poddac :wink: ale ciekawe jak długo to potrwa :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Zaufaj mi 8) ... na pewno nie jesteś tego ciekawa. :roll: :lol: :mrgreen: :twisted:

modliszka 
totalny rekordzista
AI - Artificial Intelligence

O dzisiaj nadaje Wam range "NADWORNYCH SLOWIKOWYCH LISTONOSZY" :wink: :P :twisted: Moze dzieki Wam uda sie rozladowac te kolejki na poczcie, w ktorej to przyszlo mi stac prawie godzinke :roll: :P :wink: :mrgreen:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

modliszka napisał/a:
O dzisiaj nadaje Wam range "NADWORNYCH SLOWIKOWYCH LISTONOSZY" :wink: :P :twisted: Moze dzieki Wam uda sie rozladowac te kolejki na poczcie, w ktorej to przyszlo mi stac prawie godzinke :roll: :P :wink: :mrgreen:

Liszka, tylko pamiętaj... listonosz puka dwa razy. :wink: :lol: :mrgreen: (to chyba z jakiegoś filmu :roll: ... już nie pamiętam :oops: )

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:
Gawron, nie popadajmy w skrajności :roll: ... od Ciebie nauczyłem się: manipulowania faktami :P , obrotów o 360 stopni 8) (albo nie... tego to jeszcze tak dobrze nie umiem :oops: to nie będe się chwalił :roll: ) i odwracania kota ogonem. :wink:

chcesz sie upewnic co potrafisz, czy sa to tylko Twoje filozoficzne rozwazania???? :P :lol: :lol: :lol:
Ignac napisał/a:
No bo Ty to taki adresywny jesteś :roll: ... trzeba było najpierw delikatnie podpuścić 8) , a dopiero potem walić młotkiem :wink: :lol: , a Ty jak zwykle odwrotnie. 8) :lol: :twisted:

pewnie ze mlotkiem - nie lubie rozczarowan. co mi z tego, ze zaczne w ping-ponga grac a "partner" z drugiej strony stolu podda sie w drugim "podaniu"... trafilem na Ciebie i moge sie o ksiazke zalozyc, iz takiego jak Ty nie znajde :P :lol: :lol:

Ignac napisał/a:
Bo widzisz, jak Gawron stawia mnie na piedestale to tylko po to żebym dalej poleciał jak mnie w d.... kopnie :wink: :lol: :twisted: .

to nie bylo do mnie, ale... Doktroku przeciez to nie jest tajemnica, ze jestes moim idolem na tym forum :lol: ...........do czasu, do czasu - nie wpadaj w jakies uwielbienie samego Siebie :P :lol: )

modliszka 
totalny rekordzista
AI - Artificial Intelligence

Ignac napisał/a:

Liszka, tylko pamiętaj... listonosz puka dwa razy. :wink: :lol: :mrgreen: (to chyba z jakiegoś filmu :roll: ... już nie pamiętam :oops: )

Z tego, co zdazylam zaobserwowac, to Wy stukacie...tfuuu ..pukacie w kawiature, co chwilka :wink: 8) :P :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Wierze w sile zaparcia naszych NADWORNYCH SLOWIKOWYCH LISTONOSZY :wink: :P wiem, ze nie pozwola stac nam w tej ochydnej kolejce :wink: :P :mrgreen: a przesyłka bedzie dostarczona - na czas :wink: :P :lol: :lol: :lol:

gawron 
totalny rekordzista

modliszka napisał/a:
Z tego, co zdazylam zaobserwowac, to Wy stukacie...tfuuu ..pukacie w kawiature, co chwilka :wink: 8) :P :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zgadnij od kogo sie tego nauczylismy :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:

Ale to jest mój tekst. :roll: 8) :lol:

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:
gawron napisał/a:

Ale to jest mój tekst. :roll: 8) :lol:

przepraszam :roll: --- ale nie obiecuje ze nigdy wiecej go nie wykorzystam 8) ... odpowiednie oplaty uiszcze za zastrzezony znak towarowy :P :mrgreen: :mrgreen:

ps. chcialbym zauwazyc, iz pisalem w liczbie mnogiej .... o Tobie nie zapomnialem 8) :mrgreen: :mrgreen:

tomasz-dominik 
totalny rekordzista
T-D

Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Nie 23 Paź, 2005   

Czy poczta już wyremontowana :?:
Czy też nadal musimy ganiać do tej zastępczej :roll:

motyl 
totalny rekordzista

nadal... :roll:

tomasz-dominik 
totalny rekordzista
T-D

dzięki :(

tomasz-dominik 
totalny rekordzista
T-D

Wysłany: Pon 19 Gru, 2005   

no to już po kolejnych 2 miesiącach oczekiwania .... nieśmiało zapytam ... "daleko jeszcze ?"

motyl 
totalny rekordzista

pytalismy na poczcie w zeszlym tygodniu o termin zakonczenia a panie odpowiedzialy ze "po nowym roku ale na pewno nie w styczniu... moze w lutym" :x

woweq 
totalny rekordzista
to kluczyk czy szczoteczka?

zastanawia mnie w takim razie co bedzie na tej naszej staro-nowej poczcie?? wodotryski?? troszke to juz trwa :shock:

tomasz-dominik 
totalny rekordzista
T-D

pewnie budują nową ... w tym czasie to już by skończyli przynajmniej do stanu surowego :lol:

a może rekrutacja nowego personelu tyle im zajmuje, nie każdy potrafi na komputrach operować :roll:

Odpowiedz do tematu