Jakie dwoje ... przecież mówiłeś, że: Gawron i Gawron ... czyli on i on ... jakby nie patrzył dwóch. Jakby było: Gawron i Gawronowa to co innego ... ale nie było , więc się nie ciesz, że mnie znowu "złapałeś".
A tak wogóle to po co mi się tu wcinasz na trzeciego ... i jeszcze będzie mówił, że nie są w zmowie.
Jakie dwoje ... przecież mówiłeś, że: Gawron i Gawron ... czyli on i on ... jakby nie patrzył dwóch. Jakby było: Gawron i Gawronowa to co innego ... ale nie było , więc się nie ciesz, że mnie znowu "złapałeś".
A tak wogóle to po co mi się tu wcinasz na trzeciego ... i jeszcze będzie mówił, że nie są w zmowie.
ale ja nic a nic nie przekrecilem --- zapewniam Ciebie --- dwoje a Ty niebyles uwazny pare miechow wczesnej
juz sie nie wcinam --- moze Justine to Tobie lepiej wytlumaczy
ale ja nic a nic nie przekrecilem --- zapewniam Ciebie --- dwoje a Ty niebyles uwazny pare miechow wczesnej
juz sie nie wcinam --- moze Justine to Tobie lepiej wytlumaczy
Byłem... oczywiście że byłem uważny ... odkąd pierwszego posta z Toba wymieniłem stałem się tak uważny, że czasami to sam siebie się boję ... jeszcze zauważę coś co sam przegapiłem . Tłumaczenie rzeczywiście nie jest Twoją najmocniejszą stroną , ale to dla mnie nie nowość więc się nie stresuj ... damy radę.
Tłumaczenie rzeczywiście nie jest Twoją najmocniejszą stroną , ale to dla mnie nie nowość więc się nie stresuj ... damy radę.
czyzbys juz zapomnial ze stres u mnie jest rowny zero....
co do tlumaczenia --- hmm... Ignacu jestes bardzo trudnym przypadkiem --- interpretujesz wszystko po swojemu ... --- tylko juz nie zadawaj pytania czy nie wiem od kogo sie nauczyles bo to zacznie byc zbyt monotonne
och, jak widzę obyło sie bez mojego tłumaczenia co i jak z gawronami, gawronkami i dwojgu przeciwko jednemu
jak widac gra w ping-ponga moze miec na naszym forum tylko dwóch stałych graczy wiec nie bede przeszkadzac bo do debelka nas za mało no i daleko mi do waszego poziomu wiec znikam co ozajmiam, zeby nie było ze po angielsku
_________________ Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony !!!
czyzbys juz zapomnial ze stres u mnie jest rowny zero....
Niby jak mógłbym zapomnieć ... przeciez mi to przypominasz tak co drugi post ... a mnie to nie wolno się powtarzać ... nie ma sprawiedliwości na tym świecie.
gawron napisał/a:
co do tlumaczenia --- hmm... Ignacu jestes bardzo trudnym przypadkiem --- interpretujesz wszystko po swojemu ... --- tylko juz nie zadawaj pytania czy nie wiem od kogo sie nauczyles bo to zacznie byc zbyt monotonne
Nigdy nie mówiłem, że jestem łatwy ... nie wiem skąd masz takie "lewe" informacje na mój temat.
Może i monotonne ale musisz przyznać, że skuteczne ... teraz już sam się domyślasz i nie muszę w kółko pisać to samo.
[ Dodano: 2005-09-01, 19:09 ]
Justine napisał/a:
...jak widac gra w ping-ponga moze miec na naszym forum tylko dwóch stałych graczy wiec nie bede przeszkadzac bo do debelka nas za mało
A może byśmy spróbowali jakiś trójkącik zmontować ... może jeszcze by się ktoś znalazł w tak zwanym, międzyczasie to i debelek dałoby się rozegrać ... nie rezygnuj tak łatwo.
Niby jak mógłbym zapomnieć ... przeciez mi to przypominasz tak co drugi post ... a mnie to nie wolno się powtarzać ... nie ma sprawiedliwości na tym świecie.
nie ma, nie bylo i nie bedzie --- to chyba jest jasne i nie jest tajemnica
Ignac napisał/a:
Nigdy nie mówiłem, że jestem łatwy ... nie wiem skąd masz takie "lewe" informacje na mój temat.
Może i monotonne ale musisz przyznać, że skuteczne ... teraz już sam się domyślasz i nie muszę w kółko pisać to samo.
nie musze sie domyslac bo prawie wszytkiego sie nauczyles od gawrona i na kazdym kroku to powtarzasz
Ignac napisał/a:
A może byśmy spróbowali jakiś trójkącik zmontować ... może jeszcze by się ktoś znalazł w tak zwanym, międzyczasie to i debelek dałoby się rozegrać ... nie rezygnuj tak łatwo.
jeden juz probowal, ale tak samo szybko sie poddal...
Justine napisał/a:
Gawron, czy Ona nas przypadkiem nie obraża?
no cos Ty --- Justine nie obraza nikogo i nigdzie --- trzeba dobrze interpretowac intencje. te same slowa, ale wypowiadane przez rozne osoby moga miec rozne znaczenie...
no miałam nie wracac ale sie normalnie zdenerwowałam
Ignac napisał/a:
Gawron, czy Ona nas przypadkiem nie obraża?
ja tu przyjaźnie i z pełną pokorą stawiam Cię z Gawronem na piedestale, wskazuję wirtuozerię i perfekcję a tu takie podejrzenie ??? juz jestes tak Ignac ( na marginesie :czy mogę Cię również czasem zatytułować Doktorkiem czy tylko Gawronowi przysługuje możliwość używania pieszczotliych określeń ??) przewrażliwony ze szukasz wszedzie drugiego dna ja rozumiem ze Gawron dał Ci w kosc no ale nie popadaj w paranoję
gawron napisał/a:
no cos Ty --- Justine nie obraza nikogo i nigdzie
ja dziekuje Gawronku za obronę mnie, przedstawicielki płci okreslanej ( jakże mylnie-przynajmniejw moim przypadku -słabą) ale tu również nie popadajmy w przesade, bo nikogo i nigdzie to raczej tak nie jest tylko ze na to by byc przeze mnie obrażoną to trzeba nieźle narozrabiac a Panowie, jak na razie, bardzo mili są
gawron napisał/a:
trzeba dobrze interpretowac intencje
mam nadzieje ze moje intencje bedą zawsze dobrze odczytywane a w razie wątpliwości prosze o przywilej koszysci
gawron napisał/a:
Ignac napisał/a:
jeden juz probowal, ale tak samo szybko sie poddal...
no cóż, na razie nie dane mi było sie poddac ale ciekawe jak długo to potrwa oby teraz nie było dwóch na jedną
a trójkącik, fajna figura
_________________ Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony !!!
nie popadajmy w przesade, bo nikogo i nigdzie to raczej tak nie jest
no tak ale ja mialem na mysli Twoja obecnosc na forum
Justine napisał/a:
no cóż, na razie nie dane mi było sie poddac ale ciekawe jak długo to potrwa oby teraz nie było dwóch na jedną
a trójkącik, fajna figura
1. poddac Ci sie nie damy.. bo tego slowa nie znamy...
2. chyba nie podejrzewasz, ze ja z Ignacem bede w parze gral - przeciez wtedy zawsze bede przegrywal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum