Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: tomasz-dominik
Sob 22 Kwi, 2006
Poczta
Autor Wiadomość
gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Czw 01 Wrz, 2005   

Ignac napisał/a:
Aż boję się pomyśleć co też ta wypowiedź może znaczyć :roll: ... ale podobieństwo widać nawet gołym okiem. :wink: :lol: :mrgreen:

kiedys na forum byly dwa gawrony znaczy... gawron i gawron eee... jakos mi te tlumaczenie nie wychodzi... :lol: :lol: :lol:

Ignac napisał/a:
No przecież właśnie to miałem na myśli :shock: ... czyżbyś chciał w ten sposób pochwalić się wszystkim jak Ty mnie dobrze rozumiesz. :roll: :lol: :mrgreen: :twisted:

nie chwale a jedynie prostuje to co "zakrzywiles" :P :mrgreen:

Justine 
znany gawędziarz

gawron napisał/a:
kiedys na forum byly dwa gawrony znaczy... gawron i gawron eee... jakos mi te tlumaczenie nie wychodzi...

nadal sa dwaw gawrony, tylko drugi , coby nie było nieporozumien, zmienił piórka :D nie żeby mozna Cie było z kimś pomylić Gawronie :wink:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
kiedys na forum byly dwa gawrony znaczy... gawron i gawron eee... jakos mi te tlumaczenie nie wychodzi... :lol: :lol: :lol:

Jakie "kiedyś" :shock: ... znowu próbujesz cofnąć czas :P :lol: ... ja mówię o "teraz" :!: . A tłumaczenie rzeczywiście, jakieś takie :roll: ... typowo gawronowe. :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:

gawron napisał/a:
nie chwale a jedynie prostuje to co "zakrzywiles" :P :mrgreen:

Gawron, to nie było "zakrzywienie" to była przenośnia :P ... odpowiedź "opóźniona" znaczy udzielona kilkanaście :roll: ... lub kilkadziesiąt :shock: postów dalej. :P :lol: :twisted:

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:

Jakie "kiedyś" :shock: ... znowu próbujesz cofnąć czas :P :lol: ... ja mówię o "teraz" :!: . A tłumaczenie rzeczywiście, jakieś takie :roll: ... typowo gawronowe. :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:

nadla sa dwa tylko jeden gawron sie "ulotnil" z nicka ... 8) :lol:

Cytat:
Gawron, to nie było "zakrzywienie" to była przenośnia :P ... odpowiedź "opóźniona" znaczy udzielona kilkanaście :roll: ... lub kilkadziesiąt :shock: postów dalej. :P :lol: :twisted:

"zakrzywiona przenosnia" :?: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
nadla sa dwa tylko jeden gawron sie "ulotnil" z nicka ... 8) :lol:

Dwóch na jednego to banda łysego :P 8) :lol: ... ups :oops: ... chciałbym zazanczyć, że jakiekolwiek podobieństwo nazw jest czysto przypadkowe. :wink: :roll: :lol: :mrgreen:

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:

Dwóch na jednego to banda łysego :P 8) :lol: ... ups :oops: ... chciałbym zazanczyć, że jakiekolwiek podobieństwo nazw jest czysto przypadkowe. :wink: :roll: :lol: :mrgreen:

jezeli juz to dwoje :P :lol:
ale nie jestesmy w zmownie :P :lol:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
jezeli juz to dwoje :P :lol:
ale nie jestesmy w zmownie :P :lol:

Jakie dwoje :shock: ... przecież mówiłeś, że: Gawron i Gawron :!: ... czyli on i on :!: ... jakby nie patrzył dwóch. Jakby było: Gawron i Gawronowa to co innego :roll: ... ale nie było :P , więc się nie ciesz, że mnie znowu "złapałeś". :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:
A tak wogóle to po co mi się tu wcinasz na trzeciego :? ... i jeszcze będzie mówił, że nie są w zmowie. :P :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:

Jakie dwoje :shock: ... przecież mówiłeś, że: Gawron i Gawron :!: ... czyli on i on :!: ... jakby nie patrzył dwóch. Jakby było: Gawron i Gawronowa to co innego :roll: ... ale nie było :P , więc się nie ciesz, że mnie znowu "złapałeś". :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:
A tak wogóle to po co mi się tu wcinasz na trzeciego :? ... i jeszcze będzie mówił, że nie są w zmowie. :P :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

ale ja nic a nic nie przekrecilem --- zapewniam Ciebie --- dwoje a Ty niebyles uwazny pare miechow wczesnej :P :lol: :lol:
juz sie nie wcinam --- moze Justine to Tobie lepiej wytlumaczy :lol: :lol: :lol:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
ale ja nic a nic nie przekrecilem --- zapewniam Ciebie --- dwoje a Ty niebyles uwazny pare miechow wczesnej :P :lol: :lol:
juz sie nie wcinam --- moze Justine to Tobie lepiej wytlumaczy :lol: :lol: :lol:

Byłem... oczywiście że byłem uważny :roll: :lol: ... odkąd pierwszego posta z Toba wymieniłem stałem się tak uważny, że czasami to sam siebie się boję :P 8) :lol: ... jeszcze zauważę coś co sam przegapiłem :wink: :twisted: . Tłumaczenie rzeczywiście nie jest Twoją najmocniejszą stroną :P , ale to dla mnie nie nowość więc się nie stresuj :roll: :lol: :mrgreen: ... damy radę. :wink: :lol: :mrgreen:

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:
Tłumaczenie rzeczywiście nie jest Twoją najmocniejszą stroną :P , ale to dla mnie nie nowość więc się nie stresuj :roll: :lol: :mrgreen: ... damy radę. :wink: :lol: :mrgreen:

czyzbys juz zapomnial ze stres u mnie jest rowny zero.... :P :lol: :lol:
co do tlumaczenia --- hmm... Ignacu jestes bardzo trudnym przypadkiem --- interpretujesz wszystko po swojemu ... :P :lol: :lol: --- tylko juz nie zadawaj pytania czy nie wiem od kogo sie nauczyles bo to zacznie byc zbyt monotonne :P :wink: :lol: :lol: :lol:

Justine 
znany gawędziarz

och, jak widzę obyło sie bez mojego tłumaczenia co i jak z gawronami, gawronkami i dwojgu przeciwko jednemu :D :D :mrgreen:
jak widac gra w ping-ponga moze miec na naszym forum tylko dwóch stałych graczy wiec nie bede przeszkadzac bo do debelka nas za mało :mrgreen: no i daleko mi do waszego poziomu :!: :!: :| wiec znikam co ozajmiam, zeby nie było ze po angielsku :wink:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
czyzbys juz zapomnial ze stres u mnie jest rowny zero.... :P :lol: :lol:

Niby jak mógłbym zapomnieć :shock: ... przeciez mi to przypominasz tak co drugi post :P 8) ... a mnie to nie wolno się powtarzać :? ... nie ma sprawiedliwości na tym świecie. :roll: :lol: :twisted:

gawron napisał/a:
co do tlumaczenia --- hmm... Ignacu jestes bardzo trudnym przypadkiem --- interpretujesz wszystko po swojemu ... :P :lol: :lol: --- tylko juz nie zadawaj pytania czy nie wiem od kogo sie nauczyles bo to zacznie byc zbyt monotonne :P :wink: :lol: :lol: :lol:

Nigdy nie mówiłem, że jestem łatwy :roll: ... nie wiem skąd masz takie "lewe" informacje na mój temat. :P 8) :lol: :twisted:
Może i monotonne ale musisz przyznać, że skuteczne :roll: :lol: ... teraz już sam się domyślasz i nie muszę w kółko pisać to samo. :P :lol: :mrgreen: :twisted:

[ Dodano: 2005-09-01, 19:09 ]
Justine napisał/a:
...jak widac gra w ping-ponga moze miec na naszym forum tylko dwóch stałych graczy wiec nie bede przeszkadzac bo do debelka nas za mało :mrgreen:

A może byśmy spróbowali jakiś trójkącik zmontować :roll: ... może jeszcze by się ktoś znalazł w tak zwanym, międzyczasie to i debelek dałoby się rozegrać :wink: :lol: ... nie rezygnuj tak łatwo. 8) :lol: :mrgreen:

Justine napisał/a:
no i daleko mi do waszego poziomu :!: :!: :| ...

Gawron, czy Ona nas przypadkiem nie obraża? :wink: :lol: :mrgreen:

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:
Niby jak mógłbym zapomnieć :shock: ... przeciez mi to przypominasz tak co drugi post :P 8) ... a mnie to nie wolno się powtarzać :? ... nie ma sprawiedliwości na tym świecie. :roll: :lol: :twisted:

nie ma, nie bylo i nie bedzie --- to chyba jest jasne i nie jest tajemnica 8) :P :mrgreen: :mrgreen:

Ignac napisał/a:
Nigdy nie mówiłem, że jestem łatwy :roll: ... nie wiem skąd masz takie "lewe" informacje na mój temat. :P 8) :lol: :twisted:
Może i monotonne ale musisz przyznać, że skuteczne :roll: :lol: ... teraz już sam się domyślasz i nie muszę w kółko pisać to samo. :P :lol: :mrgreen: :twisted:

nie musze sie domyslac :P bo prawie wszytkiego :wink: sie nauczyles od gawrona 8) i na kazdym kroku to powtarzasz :P :mrgreen: :mrgreen:

Ignac napisał/a:
A może byśmy spróbowali jakiś trójkącik zmontować :roll: ... może jeszcze by się ktoś znalazł w tak zwanym, międzyczasie to i debelek dałoby się rozegrać :wink: :lol: ... nie rezygnuj tak łatwo. 8) :lol: :mrgreen:

jeden juz probowal, ale tak samo szybko sie poddal... 8) :lol: :lol:

Justine napisał/a:
Gawron, czy Ona nas przypadkiem nie obraża? :wink: :lol: :mrgreen:

no cos Ty --- Justine nie obraza nikogo i nigdzie :D --- trzeba dobrze interpretowac intencje. te same slowa, ale wypowiadane przez rozne osoby moga miec rozne znaczenie... 8) :P :mrgreen: :mrgreen:

Justine 
znany gawędziarz

no miałam nie wracac ale sie normalnie zdenerwowałam :!: :!: :!:

Ignac napisał/a:
Gawron, czy Ona nas przypadkiem nie obraża?

ja tu przyjaźnie i z pełną pokorą stawiam Cię z Gawronem na piedestale, wskazuję wirtuozerię i perfekcję a tu takie podejrzenie ??? juz jestes tak Ignac ( na marginesie :czy mogę Cię również czasem zatytułować Doktorkiem czy tylko Gawronowi przysługuje możliwość używania pieszczotliych określeń ??) przewrażliwony ze szukasz wszedzie drugiego dna :?: :roll: ja rozumiem ze Gawron dał Ci w kosc no ale nie popadaj w paranoję :roll:

gawron napisał/a:
no cos Ty --- Justine nie obraza nikogo i nigdzie

ja dziekuje Gawronku za obronę mnie, przedstawicielki płci okreslanej ( jakże mylnie-przynajmniejw moim przypadku :wink: -słabą) ale tu również nie popadajmy w przesade, bo nikogo i nigdzie to raczej tak nie jest :mrgreen: :mrgreen: tylko ze na to by byc przeze mnie obrażoną to trzeba nieźle narozrabiac a Panowie, jak na razie, bardzo mili są :wink: :mrgreen: :mrgreen:

gawron napisał/a:
trzeba dobrze interpretowac intencje

mam nadzieje ze moje intencje bedą zawsze dobrze odczytywane :!: a w razie wątpliwości prosze o przywilej koszysci :wink:

gawron napisał/a:
Ignac napisał/a:
A może byśmy spróbowali jakiś trójkącik zmontować ... może jeszcze by się ktoś znalazł w tak zwanym, międzyczasie to i debelek dałoby się rozegrać ... nie rezygnuj tak łatwo.

jeden juz probowal, ale tak samo szybko sie poddal...

no cóż, na razie nie dane mi było sie poddac :wink: ale ciekawe jak długo to potrwa :roll: :mrgreen: :mrgreen: oby teraz nie było dwóch na jedną :wink:
a trójkącik, fajna figura :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gawron 
totalny rekordzista

Justine napisał/a:
nie popadajmy w przesade, bo nikogo i nigdzie to raczej tak nie jest :mrgreen: :mrgreen:

no tak ale ja mialem na mysli Twoja obecnosc na forum :roll: :wink: :lol:
Justine napisał/a:

no cóż, na razie nie dane mi było sie poddac :wink: ale ciekawe jak długo to potrwa :roll: :mrgreen: :mrgreen: oby teraz nie było dwóch na jedną :wink:
a trójkącik, fajna figura :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

1. poddac Ci sie nie damy.. bo tego slowa nie znamy... 8) :lol:
2. chyba nie podejrzewasz, ze ja z Ignacem bede w parze gral - przeciez wtedy zawsze bede przegrywal :P :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink:

Odpowiedz do tematu