Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: tomasz-dominik
Sob 22 Kwi, 2006
Poczta
Autor Wiadomość
Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Wysłany: Czw 01 Wrz, 2005   

Justine napisał/a:
równiuprawnienie to plotka :mrgreen: a jesli juz to argument wyłącznie babski... :lol: :lol: :lol:

No cóż... jeżeli tak, to równouprawnienie jest rzeczywiście plotką :roll: :mrgreen: ... pozwolę to sobie zapamiętać i przypomnieć w stosownym momencie. :wink: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Justine napisał/a:
poza tym kandydat jest rodzaju męskiego :wink:

Tak się przyjęło określać grupę osób ubiegających się np. o jakieś stanowisko, niezależnie jaką płeć sobą reprezentują :roll: ... to pewnie ze względu na to równouprawnienie :wink: :lol: ... no ale teraz trzeba będzie to zweryfikować :roll: ... przecież plotkom nie można wierzyć. :P :twisted: :twisted: :twisted: Qrde, jak te "stosowne momenty" szybko przychodzą. :wink: :lol:

Justine 
znany gawędziarz

Ignac, jak najbardziej zgadzam sie z Twoją definicją kandydata :D ale wyłącznie jesli mówimy o kandydatach ogólnie ...
w tym wątku jednak dokonałam podziału na kandydatów i kandydatki :

Justine napisał/a:
dostalibysmy numerki od 1 do 5 i oceniali kandydatów i kandydatki

na co 314TeR odpowiedział :
314TeR napisał/a:
Skala 1-5 może być nie wystarczająca dla części kandydatów

ewidentnie wskazując na kandydatów, nie mówiąc słowa o kandydatkach :!: :D

[ Dodano: Czw 01 Wrz, 2005 ]
a co do tego ze słowa "kandydat" używa sie w okresleniu do osób kandydujących obojga płci to wcale nie jest równouprawnienie tylko lenistwo, upraszczanie i własnie pomijanie płci pięknej :!: :!: :!: więc coż..... równouprawnienie to plotka....

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Justine napisał/a:
Ignac, jak najbardziej zgadzam sie z Twoją definicją kandydata :D ale wyłącznie jesli mówimy o kandydatach ogólnie ...
w tym wątku jednak dokonałam podziału na kandydatów i kandydatki :

Kobiety... kto Was zrozumie :roll: ... niby chcecie równouprawnienia, a jednak ciągle robicie "podziały". :wink: :lol: :mrgreen:

Justine napisał/a:
ewidentnie wskazując na kandydatów, nie mówiąc słowa o kandydatkach :!: :D

A może Piter wierzy w plotki i nie zrobił podziału :roll: 8) :lol: ... przecież się jeszcze nie wypowiedział w tym temacie :P . Może obawia się, że do wyborów staną też panie, które już pracują na poczcie... byłem tam tylko parę razy, ale za sam charakterek dałbym im -10 na rozgrzewkę. 8) :lol: :mrgreen: :twisted:

Justine 
znany gawędziarz

Ignac napisał/a:
do wyborów staną też panie, które już pracują na poczcie... byłem tam tylko parę razy, ale za sam charakterek dałbym im -10 na rozgrzewkę

może charakterki pracowników też wyremontują :D :mrgreen: albo piekne wnętrza wpłyna na ich złagodzenie :mrgreen:
a na temat wyglądu tych pan sie nie wypowiadam, zgodnie z zasadą : baby murem :mrgreen:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Justine napisał/a:
może charakterki pracowników też wyremontują :D :mrgreen: albo piekne wnętrza wpłyna na ich złagodzenie :mrgreen:

Nie liczył bym na tak "gruntowny" remont :mrgreen: ... poza tym ludzie się tak łatwo nie chcą zmieniać jak pomieszczenia. :wink: :lol: :mrgreen:

Justine napisał/a:
a na temat wyglądu tych pan sie nie wypowiadam, zgodnie z zasadą : baby murem :mrgreen:

Toż ja też o wyglądzie nic nie mówiłem :roll: ... pomimo, że wyznaję troszkę inną zasadę 8) : nie ma brzydkich kobiet... tylko wódki czasami brakuje. :P :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Justine 
znany gawędziarz

Ignac napisał/a:
Toż ja też o wyglądzie nic nie mówiłem

nie Ignacu, TY nie pisałes o wyglądzie, nawiązuję do wypowiedzi innej osoby ( tak, tak , są takie :wink: )

Ignac napisał/a:
nie ma brzydkich kobiet... tylko wódki czasami brakuje

jacy biedni Ci mężczyźni.... :roll: :mrgreen: :twisted:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Justine napisał/a:
nie Ignacu, TY nie pisałes o wyglądzie, nawiązuję do wypowiedzi innej osoby ( tak, tak , są takie :wink: )

Justin, ani przez chwilę w to nie zwątpiłem :P :lol: ... zastanawia mnie tylko dlaczego odpowiadając na mojego posta powołujesz się na coś czego nie pisałem i to bez uprzedzenia. :wink: :lol: :mrgreen:
Poza tym, jeżeli dobrze identyfikuję osobę :roll: , to mowa była (wg Ciebie :wink: ) o płci "silniejszej" 8) , a Ty w swojej wypowiedzi mówisz o płci "pięknej"... trochę mnie to zmyliło :P :lol: , obiecuję na przyszłość być bardziej "czujnym". :roll: :lol: :twisted:

Justine napisał/a:
jacy biedni Ci mężczyźni.... :roll: :mrgreen: :twisted:

Cieszę się, że też to zauważyłaś :roll: ... rozumiem, że łączysz się z nami facetami, w bólu i cierpieniu. :P :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Justine 
znany gawędziarz

Ignac napisał/a:
Poza tym, jeżeli dobrze identyfikuję osobę

nie mam pojęcia czy dobrze, więc ją tu zacytuję :
314TeR napisał/a:
To to tylko na złomowanie się nadaje, a i tego pewnie by nie chcieli przyjąć na szrocie... Po cichutku liczę że schowają gdzieś te paskudy na zapleczu, lub same się zwolnią, bo nie będą ogarniać systemu z numerkami...

Jako ze personel naszej poczty składał sie dotąd z kobiet, wiec myslę ze chodzi tu jak najbardziej o płec piekną zwaną , i ze poruszany jest tu tejze płci wygląd :roll:
Na powyższy post TY odpowiedziałes:
Ignac napisał/a:
Ja też o takim "remoncie" myślałem . Tylko jak przesadzą w drugą stronę to znowu będą kolejki ... głównie facetów ... sam w drodze do pracy będę zajeżdżał zapytać się czy przypadkiem paczka do mnie nie przyszła.

więc myśle ze jak najbardziej wypowiadasz sie na temat urody obecnych ( jak i przyszłych) pań-pocztowych :!: więc posądzanie mnie o przypisywanie Ci nie Twpich wypowiedzi jest chyba przesadzone :? :D
i postaraj sie byc czujniejszy bo zdecydowanie pomieszały Ci sie te obie płcie dokumentnie, do tego stopnia ze próbując rozszyfrowac twoje posty sama zaczynam błądzic we mgle :| :lol: :mrgreen: :roll:

Ignac napisał/a:
... rozumiem, że łączysz się z nami facetami, w bólu i cierpieniu.

oczywiście :!: :!: aczkolwiek nie wiem czy powody dla których to robię mężczyznom sie spodobają :wink: 8) :mrgreen:

gawron 
totalny rekordzista

toz to zaczyna byc gra ping-pongowa :lol: :lol:

Justine 
znany gawędziarz

gawron napisał/a:
toz to zaczyna byc gra ping-pongowa

Gawronku, nic nie pobije Twojego I Ignaca wątku filozoficznego :wink: :!: :mrgreen:

gawron 
totalny rekordzista

Justine napisał/a:
gawron napisał/a:
toz to zaczyna byc gra ping-pongowa

Gawronku, nic nie pobije Twojego I Ignaca wątku filozoficznego :wink: :!: :mrgreen:

nie wiadomo, nie wiadomo ... 8) :lol:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Justine napisał/a:
...

Justine, osobę zidentyfikowałem dobrze :P ... niestety w post nie trafiłem :( , nie sądziłem żę tak daleko sięgniesz wstecz :shock: ... a ja naiwny myślałem, że to Gawron jest mistrzem w "opóźnonych" odpowiedziach :roll: 8) :lol: ... bijesz go na głowe. :P :twisted: :twisted: :twisted:
A poza tym to musisz się zdecydować jak jest z tymi moimi wypowiedziami na temat wyglądu pań na poczcie :roll: 8) . Raz piszesz:
Justine napisał/a:

żeby w następnym poście napisać:
Justine napisał/a:
więc myśle ze jak najbardziej wypowiadasz sie na temat urody obecnych ( jak i przyszłych) pań-pocztowych :!: więc posądzanie mnie o przypisywanie Ci nie Twpich wypowiedzi jest chyba przesadzone :? :D

Ja już nie wiem co o tym mam myśleć :roll: 8) :twisted: ... może po prostu łączysz ze sobą zbyt odległe posty i dlatego mamy takie rozbieżności w zeznaniach. :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:

Justine 
znany gawędziarz

Ignac, pisząc widziałam tą nieścisłość ale łudziłam się ( co prawda śladowo ale zawsze coś tam ) ze tego nie zauważysz.... ale jak widzę nic ( no prawie nic ;) ) nie umknie Twemu bystremu OKU ( prawie ze Saurona ;) ) Przyznam sie ze sama pisząc kilka postów wczesniej zapomniałam ze sie na ten temat wypowiadałas i stąd ten galimatias....
oj, straszne tak zostać przyłapanym :wink: ale obiecuję poprawę !!!!!!
poza tym (ufffff ) okazuje sie ze nawet IGNAC nie jest idealny ( to nietrafienie z postem ;)

Ignac napisał/a:
ja naiwny myślałem, że to Gawron jest mistrzem w "opóźnonych" odpowiedziach

no cóż, przynależnosc do czarnego ptactwa zobowiązuje ;)

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:
że to Gawron jest mistrzem w "opóźnonych" odpowiedziach

doprecyzowanko Doktorku -- nie w "opoznionych" odpowiedziach tylko gawron pamietliwe ptaszysko jest i cofa sie duzo dalej pamiecia, niz bys sie spodziewal... :P :lol: :lol:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Justine napisał/a:
Ignac, pisząc widziałam tą nieścisłość ale łudziłam się ( co prawda śladowo ale zawsze coś tam ) ze tego nie zauważysz.... ale jak widzę nic ( no prawie nic ;) ) nie umknie Twemu bystremu OKU ( prawie ze Saurona ;) ) Przyznam sie ze sama pisząc kilka postów wczesniej zapomniałam ze sie na ten temat wypowiadałas i stąd ten galimatias....

Justine, po treningu z Gawronem wyłapuję wszystko :roll: ... nawet moją zmianę płci, o której dowiaduję się od Ciebie :P :twisted: . To najlepszy dowód, że oko Iganca jest jednak lepsiejsze od oka Saurona :lol: :mrgreen: (a może to był Saruman... do tej pory nie wiem, który jest który :oops: ).

Justine napisał/a:
oj, straszne tak zostać przyłapanym :wink: ale obiecuję poprawę !!!!!!
poza tym (ufffff ) okazuje sie ze nawet IGNAC nie jest idealny ( to nietrafienie z postem ;)

Troche nie łapię o co Ci chodzi 8) ... ja naprawdę myślałem o innym poście, a nie o tym, który zacytowałaś. 8) :lol:

Justine napisał/a:
no cóż, przynależnosc do czarnego ptactwa zobowiązuje ;)

Aż boję się pomyśleć co też ta wypowiedź może znaczyć :roll: ... ale podobieństwo widać nawet gołym okiem. :wink: :lol: :mrgreen:

[ Dodano: 2005-09-01, 16:02 ]
gawron napisał/a:
doprecyzowanko Doktorku -- nie w "opoznionych" odpowiedziach tylko gawron pamietliwe ptaszysko jest i cofa sie duzo dalej pamiecia, niz bys sie spodziewal... :P :lol: :lol:

No przecież właśnie to miałem na myśli :shock: ... czyżbyś chciał w ten sposób pochwalić się wszystkim jak Ty mnie dobrze rozumiesz. :roll: :lol: :mrgreen: :twisted:

Odpowiedz do tematu