Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Wto 30 Sie, 2005
Liczyć można... radzę też sprawdzać i zapisywać numery odesłanych przesyłek. Mądre panie drukują zawsze powtórne awizo bez względu na to czy się już odebrało przesyłkę z poczty czy nie... Ja już ganiałem niepotrzebnie do pokoju zwierzeń
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
A wiesz czemu?? bo pani wydająca to pani z tej lokalnej ładnej poczty... stara poczta nigdy się nie ochamiła, może teraz po remoncie coś się zmieni.
Pewnie, że wiem... przecież musiałem się dopytać dlaczego tak miło . Na starej poczcie też parę razy byłem i wiem jak tam panie obsługiwały.
Myślisz, że "remontować" będą też personel? ... Było by nieźle.
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Wto 30 Sie, 2005
Ignac napisał/a:
Myślisz, że "remontować" będą też personel?
To to tylko na złomowanie się nadaje, a i tego pewnie by nie chcieli przyjąć na szrocie... Po cichutku liczę że schowają gdzieś te paskudy na zapleczu, lub same się zwolnią, bo nie będą ogarniać systemu z numerkami...
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
To to tylko na złomowanie się nadaje, a i tego pewnie by nie chcieli przyjąć na szrocie... Po cichutku liczę że schowają gdzieś te paskudy na zapleczu, lub same się zwolnią, bo nie będą ogarniać systemu z numerkami...
Ja też o takim "remoncie" myślałem . Tylko jak przesadzą w drugą stronę to znowu będą kolejki ... głównie facetów ... sam w drodze do pracy będę zajeżdżał zapytać się czy przypadkiem paczka do mnie nie przyszła.
hihi moze powinni wiec zrobic casting na personel naszej poczty ?? dostalibysmy numerki od 1 do 5 i oceniali kandydatów i kandydatki ( bo jak rozumiem równouprawnienie musi być )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum