Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 Odbiór dzieci z przedszkoli
Witam,
mam pytanie czy ktoś z Was korzystał z usługi "Uśmiechu Dziecka", który znajduje się na naszym osiedlu, odbioru dziecka ze żłobka lub przedszkola?
Jeżeli ktoś ma jakieś informacje na ten temat to proszę o odpowiedź. Zamierzam skorzystać z tej usługi od września.
Pozdrawiam Paweł
Nie prościej, pojsc do tego "Uśmiechu dziecka"
wziac ofertke i wkleic na forum
Myśle, ze zainteresowanie, moze byc spore
Właśnie o to nam chodzi , tylko jest jeden malutki problem ... JA NIE WIEM GDZIE TEN "UŚMIECH DZIECKA" JEST ... więc jak mogę iść. Ktoś mądry mówił, że nieczytatym trzeba tekst pogrubiać... dla ułatwienia dałem też duże litery.
_________________ Pozdrawiam Ignac.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pią 19 Sie, 2005
Ignac napisał/a:
modliszka napisał/a:
Nie prościej, pojsc do tego "Uśmiechu dziecka"
wziac ofertke i wkleic na forum
Myśle, ze zainteresowanie, moze byc spore
Właśnie o to nam chodzi , tylko jest jeden malutki problem ... JA NIE WIEM GDZIE TEN "UŚMIECH DZIECKA" JEST ... więc jak mogę iść. Ktoś mądry mówił, że nieczytatym trzeba tekst pogrubiać... dla ułatwienia dałem też duże litery.
Jak sie nie spaceruje po naszym Osiedlu a jedynie nocuje - to brak orientacji w terenie
A "uśmiech dziecka" jest na Pelikanów pomiedzy blokami 2 a 4 wejscie, od drogi dojazdowej do Kwiatków CZY JUŻ WSZYSTKO JASNE ? CZY POWTÓRZYĆ ?
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
kurna co za kobialka - zamiast isc po ulotke wracajac ze spaceru z pieskiem - poinformowac wszystkich o kosztach itd.. to WRZESZCZY
Wyjątkowo muszę się z Toba zgodzić w tym temacie ... widzisz Liszka do czego doprowadziłaś swoimi krzykami.
_________________ Pozdrawiam Ignac.
gawron napisał/a:
modliszka napisał/a:
CZY JUŻ WSZYSTKO JASNE ? CZY POWTÓRZYĆ ?
kurna co za kobialka - zamiast isc po ulotke wracajac ze spaceru z pieskiem - poinformowac wszystkich o kosztach itd.. to WRZESZCZY
JA Ja nie mam dzieci, a na spacerkach zawsze mi sie spieszy
Za to Ty gawron, musisz miec tam, jakaś czesc etatu ( może stróz ) czesto widze Cie, jak tam na murku przesiadujesz
Wyjątkowo muszę się z Toba zgodzić w tym temacie ...
Wyjatkowo ??? --- przeciez zawsze sie ze mna zgadzasz, ale wolisz troche w ping-ponga pograc...
[ Dodano: Pią Sie 19, 2005 11:14 ]
modliszka napisał/a:
Za to Ty gawron, musisz miec tam, jakaś czesc etatu
niestety nie --- a jezeli juz to nie sam tylko w kilka osob --- ciekawe skad ten pomysl --- czyzbys pobierala jakies wynagrodzenia jak z nami przesiadujesz???
gawron napisał/a:
niestety nie --- a jezeli juz to nie sam tylko w kilka osob --- ciekawe skad ten pomysl --- czyzbys pobierala jakies wynagrodzenia jak z nami przesiadujesz???
Jeszcze moj tylek tam nie siedzial (biovital zalecam)
A tą drugą nianie tez widzialam, to fakt ale slabo sie jej jakos przyjżałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum