woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 nowy przystanek??
nie wiem czy juz o tym pisaliscie ale na ul. Slowiczej i zaraz jak tylko sie skreci przy Bonderze na osiedle to stoja takie slupki (jak przystankowe). I nie wiem co to oznacza, czy mamy miec jakies przystanki dodatkowe ???
Dzisiaj widziałem TOTO w realu - autobusik śmiesznie mały - ciekawe jakie ma legalne obłożenie w pasażerów ?
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Nie 22 Maj, 2005
ja widzialam jak kierowca express'u piaseczno pedzil poboczem Pulawskiej coby byc lepszym od korka jaki sie na tej ulicy zrobil
zastanawiam sie tylko czy Ktos jeszcze widzial te 2 slupki przystankowe na ul. Slowiczej oraz zaraz jak sie na osiedle skreca od strony sklepu i Bondera??? to troszke scisk bedzie na Slowiczej jesli ma tu jeszcze autobus jezdzic
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Nie 22 Maj, 2005
Tego dnia co zaczynali... jeździły właściwie puste autobusiki W-wa-Piaseczno-W-wa (te maleństwa i normalne, większe ). Od kilku dni jak je mijam, zawsze kilka osób siedzi... Mam nadzieję, że się rozkręci... Dla mnie to akurat niewielka pomoc, i tak muszę mieć bilet miejski "na Warszawę", więc czy mam miejski czy siecioowy... jeden grzyb
Ale, czasem potrzebuję być w miarę szybko "w mieście" albo odwrotnie "w domku"... Więc, też skorzystam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum