Wspólnota: Albatrosów
nr domu/klatki/mieszkania: Albatros
Wysłany: Pon 17 Mar, 2008 malarz - pilne
no niedawno sie wprowadzilem i troche mi się nie podobają te białe ściany w naszych mieszkaniach, dlatego potrzebuje dobrego fachowca aby trochę je ożywic, mógłby ktoś takiego polecić ?
zapraszam na priva... na swoim poprzednim osidelu polecałem swe usługi gościowi o nicku "Weteran"(personaliów sorry bocian ale nie podam) i nie narzekał..
Marciano, potrzebujesz fachowca od malowania czy porady na jaki kolorek pomalować? Bo co do malowania to mógłbyś spróbować sam, zależy oczywiście jak duże masz mieszkanie
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
a po co ma próbowac sam hrabia??? pewnie kurde wszędzie go zawożą samochodami i nawet ma własnego lokaja od schylania się po mydło jak się kąpie... hrabiostwo się zjechało i myślą że królami są..
Wspólnota: Albatrosów
nr domu/klatki/mieszkania: Albatros
Wysłany: Pią 21 Mar, 2008
umiem malować drogi Ziemku, jednak tutaj boje się żeby czegoś nie zrobić źle...dlatego wole już zapłacić te parę złotych fachowcowi i mieć pewność że wszysrko będzie idealnie.
i zebyś wiedział że nie mam swojego lokaja (jeszcze)
co do koloru to na pewno wiem że sypialnia będzie zielona, nad resztą sie zastanawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum