Ostatnio stalem w porannym korku obok Bondera. To co zobaczylem doprowadzilo mnie do "zdziwienia" i ataku szalu... malo sie z jednym Idiota nie pobilem...
Co prawda widzialem na starym forum kilka zdjec, ale myslalem ze to nieliczne przypadki. Niestety mylilem sie i to bardzo. Podczas przymusowego postoju, lewa strona okolo 10samochodow prowdzonych przez Idiotow ominelo korek. Zle stalem ustawiony i nie moglem ich blokowac, ale jak tylko moglem sie przestawic ustawilem sie tak aby otwartymi drzwiami blokowac tych co jada z tylu...
Proponuje, aby wszyscy, ktorzy maja dosyc tego rodzaju zachowan ustawiali sie blizej srodka i stali z otwartymi drzwiami albo je otwierali w ostatniej chwili. Gwarantuje niezla zabawe a i efekt murowany - nikt sie nie przesliznie. Otwieranie drzwi w ostatniej chwili powoduje dziwne i zarazem smieszne zachowanie wszystkich Idiotow. Przerazenie w oczach to jest to co bardzo polubilem w tym konkretnym przypadku.
Oczywiscie zamykamy drzwi jak ktos chce na osiedle wjechac a wtedy ten z tylu ma tylko jedno wyjscie - wycofac sie na koniec kolejki....
Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Sro 30 Mar, 2005
Kiedys wjezdzajac na osiedle od Bondera (rano) o malo nie zderzylem sie z omijajacym korek cwaniakiem. Malo, ze jechal pod prad, to jeszcze posylal mi soczysta wiazanke, ze osmielam sie wjezdzac prawidlowo i ze go nie przepuszcze. Paranoja jakas. Ubawilem sie jednak patrzac jak biedaczysko musi cofac na tym waskim odcinku az na wysokosc przedszkola. Nameczyl sie strasznie (caly czas mowiac cos do siebie, z mina mordercy). Niczego sie nie nauczyl, po pare dni pozniej znowu przerabial cala sytuacje. Niereformowalny jakis.
_________________ Budzi się we mnie zwierzę!
(tylko obawiam się, że to leniwiec)
Wysłany: Sro 30 Mar, 2005 Re: poranne/popołudniowe chamstwo na ulicach ........
RobRoy napisał/a:
Rob_n_Roll napisał/a:
RobRoy napisał/a:
PS. Po szlabanikach "Pelikanów" coraz więcej ŁOSI jeździ pod prąd Strusią ?!.. Może to tylko spostrzeżenie po syndromie świątecznym ??
A jaką inną dorogą mają jeździć?
Czyżby zamknęli drogę po płytach ?? Jakoś jeżdzę tamtędy, bo mam garaż od Bocianiej czyli napewno się da !!?? Więc tłumaczenie "A jaką inną dorogą mają jeździć?" jakoś do mnie nie przemawia.............
ale już nie długo odgradzacie sie od strony drogi płytowej he he he
_________________ Tylko Chuck Norris wie kiedy kończy się szansa na sukces
Wysłany: Sro 30 Mar, 2005 Re: poranne/popołudniowe chamstwo na ulicach ........
Grumar napisał/a:
RobRoy napisał/a:
Rob_n_Roll napisał/a:
RobRoy napisał/a:
PS. Po szlabanikach "Pelikanów" coraz więcej ŁOSI jeździ pod prąd Strusią ?!.. Może to tylko spostrzeżenie po syndromie świątecznym ??
A jaką inną dorogą mają jeździć?
Czyżby zamknęli drogę po płytach ?? Jakoś jeżdzę tamtędy, bo mam garaż od Bocianiej czyli napewno się da !!?? Więc tłumaczenie "A jaką inną dorogą mają jeździć?" jakoś do mnie nie przemawia.............
ale już nie długo odgradzacie sie od strony drogi płytowej he he he
Z tym nie długo to chyba przesada ?? Ale cóż, może się uda. Następnie nasuwa się pytanie ... I co dalej ??????...........
_________________ A PODOBNO STRUSIA PĘDZIWIATRA NIE DOGONIĄ !?...
Wspólnota: Meander
Ignac napisał/a:
Droga płytowa jeszcze jest (też z niej korzystam ), ale jak postawimy donice (chyba dzisiaj rano już je widziałem ) to niestety "pod prąd" będzie jedynym wiazdem do wszystkich naszych garaży i nie tylko.
Wtedy to dobpiero będzie sajgon.
hej, hej ... ale jakie grodzenie ?
mam na myśli że jak się ogrodzimy to chyba po odblokowaniu przejazdu przez Pelikany ? bo inaczej Strusią pod prąd to chyba tylko na 2 kołach da radę ...
Wspólnota: Meander
gawron napisał/a:
Proponuje, aby wszyscy, ktorzy maja dosyc tego rodzaju zachowan ustawiali sie blizej srodka i stali z otwartymi drzwiami albo je otwierali w ostatniej chwili. Gwarantuje niezla zabawe ...
hmm, zazwyczaj jeżdżę od ... tyłu osiedla bo mniejsze korki, albo raczej wcale ich nie ma ...
ale skoro taka tam przy Bonderze fajna zabawa to moze się jednak skieruje tamtędy ...
Proponuje, aby wszyscy, ktorzy maja dosyc tego rodzaju zachowan ustawiali sie blizej srodka i stali z otwartymi drzwiami albo je otwierali w ostatniej chwili. Gwarantuje niezla zabawe ...
No nie wiem. Dopóki nie natrafisz jakiegoś łysola. Chociaż z twoją posturą
Jednakże najlepszy byłby lizaczek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum