Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Kierowcy - odzyskany
Autor Wiadomość
gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Sro 30 Mar, 2005   

Ostatnio stalem w porannym korku obok Bondera. To co zobaczylem doprowadzilo mnie do "zdziwienia" i ataku szalu... malo sie z jednym Idiota nie pobilem...
Co prawda widzialem na starym forum kilka zdjec, ale myslalem ze to nieliczne przypadki. Niestety mylilem sie i to bardzo. Podczas przymusowego postoju, lewa strona okolo 10samochodow prowdzonych przez Idiotow ominelo korek. Zle stalem ustawiony i nie moglem ich blokowac, ale jak tylko moglem sie przestawic ustawilem sie tak aby otwartymi drzwiami blokowac tych co jada z tylu...
Proponuje, aby wszyscy, ktorzy maja dosyc tego rodzaju zachowan ustawiali sie blizej srodka i stali z otwartymi drzwiami albo je otwierali w ostatniej chwili. Gwarantuje niezla zabawe a i efekt murowany - nikt sie nie przesliznie. Otwieranie drzwi w ostatniej chwili powoduje dziwne i zarazem smieszne zachowanie wszystkich Idiotow. Przerazenie w oczach to jest to co bardzo polubilem w tym konkretnym przypadku.
Oczywiscie zamykamy drzwi jak ktos chce na osiedle wjechac a wtedy ten z tylu ma tylko jedno wyjscie - wycofac sie na koniec kolejki....

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

I ktoś tu kiedyś powiedział, że to ja jestem złośliwy. :P :twisted:
Ale zgadzam się z Tobą w całej rozciągłośći tego korkowego problemu. :!: :roll:

M-Teo 
chętnie gawędzi

Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia

Kiedys wjezdzajac na osiedle od Bondera (rano) o malo nie zderzylem sie z omijajacym korek cwaniakiem. Malo, ze jechal pod prad, to jeszcze posylal mi soczysta wiazanke, ze osmielam sie wjezdzac prawidlowo i ze go nie przepuszcze. Paranoja jakas. Ubawilem sie jednak patrzac jak biedaczysko musi cofac na tym waskim odcinku az na wysokosc przedszkola. Nameczyl sie strasznie (caly czas mowiac cos do siebie, z mina mordercy). Niczego sie nie nauczyl, po pare dni pozniej znowu przerabial cala sytuacje. Niereformowalny jakis. :lol:

kasiekk 
totalny rekordzista
etatowa zołza

czy to przypadkiem nie byl rowniez moj ulubiony pan w bordowym golf 2?

RobRoy
lubi się odzywać

kasiekk napisał/a:

To misio od przedszkola znaczy się właściciel........ Tak ostatnio ktoś zeznawał.

M-Teo 
chętnie gawędzi

Wspólnota: Poduszkowiec

kasiekk napisał/a:

Nie, z tego co pamietam to bylo nowe Mondeo, ciemnoszare.

kasiekk 
totalny rekordzista
etatowa zołza

o, to cos nowego... zreszta - od jakiegos czasu z tego wyjazdu nie korzystam, wygodniej mi dookola przejechac niz "dziwic" sie co chwile

miras
nie boi się odezwać

Wysłany: Sro 30 Mar, 2005   Re: poranne/popołudniowe chamstwo na ulicach ........

RobRoy napisał/a:
Rob_n_Roll napisał/a:
RobRoy napisał/a:
PS. Po szlabanikach "Pelikanów" coraz więcej ŁOSI jeździ pod prąd Strusią ?!.. Może to tylko spostrzeżenie po syndromie świątecznym ??

A jaką inną dorogą mają jeździć?

Czyżby zamknęli drogę po płytach ?? Jakoś jeżdzę tamtędy, bo mam garaż od Bocianiej czyli napewno się da !!?? Więc tłumaczenie "A jaką inną dorogą mają jeździć?" jakoś do mnie nie przemawia.............

ale już nie długo odgradzacie sie od strony drogi płytowej he he he

RobRoy
lubi się odzywać

Wysłany: Sro 30 Mar, 2005   Re: poranne/popołudniowe chamstwo na ulicach ........

Grumar napisał/a:
RobRoy napisał/a:
Rob_n_Roll napisał/a:
RobRoy napisał/a:
PS. Po szlabanikach "Pelikanów" coraz więcej ŁOSI jeździ pod prąd Strusią ?!.. Może to tylko spostrzeżenie po syndromie świątecznym ??

A jaką inną dorogą mają jeździć?

Czyżby zamknęli drogę po płytach ?? Jakoś jeżdzę tamtędy, bo mam garaż od Bocianiej czyli napewno się da !!?? Więc tłumaczenie "A jaką inną dorogą mają jeździć?" jakoś do mnie nie przemawia.............

ale już nie długo odgradzacie sie od strony drogi płytowej he he he

Z tym nie długo to chyba przesada ?? Ale cóż, może się uda. Następnie nasuwa się pytanie ... I co dalej ??????...........

gawron 
totalny rekordzista

RobRoy napisał/a:
Następnie nasuwa się pytanie ... I co dalej ??????....

pozyjemy zobaczymy - wyglada na to ze bedzie ok.... zobaczymy jak sie rozmowy z MH potocza oraz sasiadami...

kasianka 
nie boi się klawiatury

a rozmowa DeSilvy a Meandrem już jutro - trzymam kciuki

Gawron- my (bo mam nadzieję ze o nas mówisz sąsiedzi ) dogadamy się na pewno

Grumar- a to chyba nie tak ze Meander odgradza się od płytowej- oni mają jedynie garaże nasze odgrodzić ale jak gawron mówi to nic pewnego

tomasz-dominik 
totalny rekordzista
T-D

Wspólnota: Meander

Ignac napisał/a:
Droga płytowa jeszcze jest (też z niej korzystam :D ), ale jak postawimy donice (chyba dzisiaj rano już je widziałem :? ) to niestety "pod prąd" będzie jedynym wiazdem do wszystkich naszych garaży i nie tylko. :? :? :?
Wtedy to dobpiero będzie sajgon. :evil: :evil: :evil:

hej, hej ... ale jakie grodzenie ?
mam na myśli że jak się ogrodzimy to chyba po odblokowaniu przejazdu przez Pelikany ? bo inaczej Strusią pod prąd to chyba tylko na 2 kołach da radę ... :roll:

tomasz-dominik 
totalny rekordzista
T-D

Wspólnota: Meander

gawron napisał/a:
Proponuje, aby wszyscy, ktorzy maja dosyc tego rodzaju zachowan ustawiali sie blizej srodka i stali z otwartymi drzwiami albo je otwierali w ostatniej chwili. Gwarantuje niezla zabawe ...

hmm, zazwyczaj jeżdżę od ... tyłu osiedla :lol: bo mniejsze korki, albo raczej wcale ich nie ma ...
ale skoro taka tam przy Bonderze fajna zabawa to moze się jednak skieruje tamtędy ... :lol:

Jacek 
nie boi się klawiatury

gawron napisał/a:
Proponuje, aby wszyscy, ktorzy maja dosyc tego rodzaju zachowan ustawiali sie blizej srodka i stali z otwartymi drzwiami albo je otwierali w ostatniej chwili. Gwarantuje niezla zabawe ...

No nie wiem. Dopóki nie natrafisz jakiegoś łysola. :wink: Chociaż z twoją posturą :)
Jednakże najlepszy byłby lizaczek.

gawron 
totalny rekordzista

Jacek napisał/a:

No nie wiem. Dopóki nie natrafisz jakiegoś łysola. :wink:

jak trafie to mam nadzieje ze ktos pomoze przynajmniej ci co beda czekali za mna...
....a lizaczek tez mozna zalatwic :wink:

Odpowiedz do tematu