Taaa, fotka jak z obrazka. Bo to kurna jest obrazek. A taki obrazek to ja tez mogę strzelić. Gorzej wypada zderzenie z rzeczywistością .
Kiedyś gdzieś widziałam zdjęcie bodajże Strusiej, zrobione wczesnym dniem kiedy było mało samochodów zaparkowanych na ulicy. Też całkiem zachęcająco to wyglądało.
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Kurczę, zaczynam poważnie myśleć o zrobieniu kampanii informacyjnej. Parę zdjęć Tytanika i okolic powinno pomóc.
Właśnie przygotowując się do spotkania znalazłam folder informacyjny M-H`u, gdzie stoi napisane min. "Sztandarową a jednocześnie największą inwestycją firmy "Multi - Hekk" jest budowa dużego osiedla w Piasecznie przy ul. Słowiczej. Na wielkim placu budowy powstała sieć pięknie zaprojektowanych domów wielorodzinnych. Do końca 2002 roku oddano łącznie 1727 mieszkań. Osiedle to powstało od podstaw, czyli w naszej gestii było zaprojektowanie ulic, chodników, dróg komunalnych, garaży i całej sieci mediów. Myśląc o wygodzie i komforcie naszych mieszkańców przewidzieliśmy tam również pięknie urządzone tereny zielone i place zabaw dla dzieci. (...)
Jesteśmy przekonani, że pomyśleliśmy o wszystkim co niezbędne, aby stworzyć wygodne i funkcjonalne osiedla na miarę XXI wieku."
W związku z tym mam pytanie - czy ktoś wie o jakimkolwiek placu zabaw wykonanym na naszym osiedlu przez firmę Multi - Hekk? Czy na przewidywaniach ich istnienia się zakończyło?
A i jeszcze jedno, ani słowa o parkingach, więc zdaniem twórców, wszystkie samochody powinny się zmieścić w garażach, czyż nie?
Nie ma co, komfortowo zaprojektowane Osiedle.
_________________ "MYŚLĘ SOBIE, ŻE TA ZIMA KIEDYŚ MUSI MINĄĆ,
ZAZIELENI SIĘ, UROŚNIE KILKA DRZEW..."
"NAJPIERW SIĘ ROZEJRZYJ, POTEM SIĘ ROZEDRZYJ" Marcin
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pon 23 Maj, 2005
ten tekst to jest na poważnie gdzieś umieszczony ?
no nie ... no niezła propaganda ...
z łęzką w oku przypomina mi się pomysł jednego z forumowiczów, co by porobić zdjęcia i ustawić się obok stanowiska M-H na targach mieszkaniowych ... i zrobić im reality show
ten tekst to jest na poważnie gdzieś umieszczony ?
no nie ... no niezła propaganda ...
z łęzką w oku przypomina mi się pomysł jednego z forumowiczów, co by porobić zdjęcia i ustawić się obok stanowiska M-H na targach mieszkaniowych ... i zrobić im reality show
Myślę, że było by to skuteczne. Teraz zależy im na sprzedaży mieszkań w mysiadle
Taki mały szantaż
Ulica: Albatrosów
Wysłany: Pon 23 Maj, 2005
Szczerze mówiąc to takie reality szoł niewiele by pomogło. Wystarczy zobaczyć optymizm ludków, którzy zaczeli topić $$$ w nowych eksluzywnych osiedlach M-H. Widząc ich zapał w wmawianiu garstce zapaleńców z naszego osiedla, że są oszołomami i że M-H jest cacy tylko my się wszystkiego czepiamy. Polecam forum gazety pt. "Developerzy" (podziwiam zaangażowanie M4B ) link (uwaga strona tylko dla dorosłych) : http://forum.gazeta.pl/fo...3945356&v=2&s=0
A propos - który budynek ma ksywkę " Tytanic"?
_________________ A to Polska właśnie. Kraj społecznej szczęśliwości i wolnej przedsiębiorczości, w którym strzela się do gości, jak się im zazdrości...
A takie urocze seledynowo /żółto/zielonkawe cudo rozsypujące się cichutko i z godnością na rogu Powstańców Warszawy i Sikorskiego. W folderze ładnie napisali : "Niekonwencjonalny wygląd tego budynku składającego się z 84 mieszkań, ożywia dotychczasową architekturę tej części miasta."
Wygląd bardzo niekonwencjonalny, fakt, mnie też ożywia, ilekroć mam okazję go oglądać. Nabieram prędkości, jak tamtędy przechodzę, by mi co na głowę nie spadło.
_________________ "MYŚLĘ SOBIE, ŻE TA ZIMA KIEDYŚ MUSI MINĄĆ,
ZAZIELENI SIĘ, UROŚNIE KILKA DRZEW..."
"NAJPIERW SIĘ ROZEJRZYJ, POTEM SIĘ ROZEDRZYJ" Marcin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum