chciałam spytać co sądzicie o naszym Dzielnicowym?
mam problemy z "głośnym" sąsiadem, wielokrotne zwracanie uwagi nie pomaga.
Zastanawiam się czy to się nie kwalifikuje do zgłoszenia Dzielnicowemu...
no właśnie elu.... bo tak mi przyszło do głowy, że jeszcze nie miałem z nim przyjemności... tak na marginesie to zdarza mi się głośniej podkręcić basik no ale to raczej nie ja.. ja to tak w godzinach 23-1 w nocy... no ale wtedy nikt nie śpi... przynajmniej w moim pobliżu nie można zasnąć... tak więc mysle że sobie nie wadzimy.. a tak na marginesie to jak to jest z tym dzielnicowym... bo na razie to on mi przypomina widmo... jest, ale tak jakby go nie było...
Wspólnota: Albatrosów
nr domu/klatki/mieszkania: Albatros
Wysłany: Pon 17 Mar, 2008
no ja mogę się pochwalić ze miałem już z tym Panem do czynienia , wysoki, myśle że nie jednej kobitce by w oko wpadł.
czy konkretny to bo ja Ci wiem...miałem nieprzyjemne zdarzeie bo się pofatygował osobiście do mnie i mi mandat wręczał (w pytke zbysia jakiś fotoradar mnie złapał) no i pytam czy żeby ten mandat mi wręczyć to aż szanownego pana dzielnicowego trzeba fatygować..no a on że nie ma ludzi od czarnej roboty to on musi, ale spoko, wytargowałem kilka punkciów mniej a i 100zł opuścił
hej, ja z dzielnicowym gadalam przez telefon, wiec nie wiem czy jest przystojniakiem;)
prosilam go o interwencje u glosnego sasiada.. nie wiem czy cos z tym moim zgloszeniem zrobil, ale koles lekko przycichl.. mi muzyka BARDZO przeszkadza w nocy a Multi Hekk wiadomo jakie sciany postawil na tym osiedlu..
zasadniczo to polecam zadzwonic i powiedziec o co chodzi.
od tego jest dzielnicowy, od tego on jest, od tego jest on, od tego jest.
pozdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum