I tu się mylisz, nie tylko. A czy będziemy stawiać inne czy nie to się okaże. Jeśli pod naszymi oknami będzie ruch jak na Marszałkowskiej, to kto wie ...
Bo prawda jest taka, że z dojazdu do Poduszki korzysta wielu mieszkańców spoza naszego bloku a jakoś nie płaczemy
Wow Jak to się światopogląd zmienia. Jeszcze kilka tygodni temu każdy Poduszkowiec krzyczał że bramy są be i trzeba je wszyskie rozmontować.
Zaraz, zaraz - gwoli jasności: mnie się światopogląd nie zmienia.
Podobnie jak wielu z tego osiedla uważam, że bramy to głupota, bo sens miałoby jedynie ogrodzenie całego osiedla. Ale cóż, stoją...
A moja poprzednia wypowiedź wynikała tylko i wyłącznie z irytacji - wciąż ktoś z Was zarzuca coś mieszkańcom Poduszki. A jesteśmy winni takiego stanu rzeczy w podobnym stopniu co Wy.
Jak kupowałam mieszkanie w Poduszkowcu nie miałam pojęcia o jakichkolwiek planach dotyczących placu zabaw. Ba, nie wiedziałam nawet, że wokół "mojego" bloku było całkiem spore zamieszanie. Pewnie nie kupiłabym tego mieszkania.
A wszystkiemu winny jest MH. I zgadzam się, że należałoby w końcu dobrać im sie do d... Tyle, że do tego trzeba byłoby zjednoczenia wszystkich wspólnot do osiągnięcia celu. Czy to możliwe?
Mam nadzieję, że uda nam się w Poduszce dosyć szybko zacząć decydować o naszych sprawach bez udziału narzuconego nam przez MH zarządcy. A wtedy zapewne będziemy próbowali porozumieć się z zarządami innych wspólnot i opracować jakąś wspólną linię działania. Bo narazie - zdaje się- niewiele udało się wskórać w walce z naszym deweloperem.
A może tak byśmy na jakieś wspólne piwo skoczyli rozluznili się, poznali, pośmiali, a nie tylko sie licytujemy Kto, Jakie i Ile bram postawił ??
potwierdzalem na PW i potwierdzam tu...
Dobry pomysł. Popijemy sobie i w alkoholowym uniesieniu zniszczymy wszystkie bramy. Zostaniemy osiedlowymi bohaterami. A wdzięczni mieszkańcy osiedla będą nam paczki do więzienia słać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum