Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Pią 15 Kwi, 2005
Co do kopi regulaminyu pytałem 314TeR Byłem przekonany że to jego teks. Przepraszam za moje niedopatrzenie. Jeżeli pozwolicie to chciałbym pozostawic regulamin jeśli nie napisze nowy.
Co do zamknięcia forum rozumiem ze się wściekacie forum zostanie otwarte jak zgodza się na to moi wszyscy sąsiedzi zamierzam zapytac o to na naszym "wielkim" spotkaniu w niedziele.
Jeszcze raz PRZEPRASZAM za moje nie dopatrzenie co do autorstwa regulaminu dostepu.
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Lukas, nie zrozum nas (mnie) źle
Nie mam sensu wyważać otawrytych drzwi i pisać od nowa rzeczy gotowe, jasne i oczywiste, nie o to chodzi Tak samo jak nikt nie chce od Ciebie tantiem
Równie oczywistym jest że każdy powie "Chłopie, bierz i używaj"
Pozwoliłem sobie jedynia na pewną uszczypliwość w stosunku do samej formy i tyle
Jak dla mnie ten temat jest zakończony i nie ma co do tego wracać i roztrząsać
Wspólnota: Poduszkowiec
Dzięki nie mniej jednak to moja wina że niedopatrzyłem się autorstwa.
Mam nadzieje że zorganizujemy jakąś wspólną impreze i zapoznamy się wszyscy (mieszkańcy całego osiedla).
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Lukasfot napisał/a:
Dzięki nie mniej jednak to moja wina że niedopatrzyłem się autorstwa.
Mam nadzieje że zorganizujemy jakąś wspólną impreze i zapoznamy się wszyscy (mieszkańcy całego osiedla).
Sobotnie "sprzątanie świata" daje pewne nadzieje na małe integracyjne "co nieco" po zakończeniu
Wspólnota: Meander
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005
Cóż... przez chwilę (niedopatrzenie Luki?) miałam możliwość uczestniczenia w życiu prywatnym "Poduszki"... Teraz mnie przeproszono i wyproszono, bo to forum ŚCIŚLE zamknięte... Uczucia mam mieszane...
Nie wiem, po co kolejna brama... tym razem wirtualna...
Cóż... przez chwilę (niedopatrzenie Luki?) miałam możliwość uczestniczenia w życiu prywatnym "Poduszki"... Teraz mnie przeproszono i wyproszono, bo to forum ŚCIŚLE zamknięte... Uczucia mam mieszane...
Nie wiem, po co kolejna brama... tym razem wirtualna...
Nie rozumiem tylko czemu wam tak zalezy aby móc pisać na tym naszym. Wydawało mi się ze po to pwostają te zamknięte dla wspólnoty aby nie śmiecić na całym forum i aby mieszkańcy konkretnej wspólnoty mogli sami między sobą dyskutować
A wy nadal o tych bramach
Wysłany: Sro 20 Kwi, 2005
kasianka napisał/a:
Nie rozumiem tylko czemu wam tak zalezy aby móc pisać na tym naszym. Wydawało mi się ze po to pwostają te zamknięte dla wspólnoty aby nie śmiecić na całym forum i aby mieszkańcy konkretnej wspólnoty mogli sami między sobą dyskutować
A wy nadal o tych bramach
Wydaje mi się, że nadal nie czujesz idei takich for.. one są po to aby nie śmiecić na publicznym... żałuję że nie ma historii postów która była na poprzednim forum, bo tam już sobie to wszystko wyjaśnialiśmy po co i dlaczego... ale powtórzę się w skrócie...
1. Podział jest ze względu na to, że w każdym dziale poruszamy jedynie problemy związane z daną wspólnotą
2. Dostęp mają wszyscy kto chce mieć i kogo interesują te sprawy (jednak każda grupa może sama sobie ustalić swoje zasady), ale warunek jest taki, że podaje swoje dane personalne, aby zapobiec właśnie wypowiedziom obraźliwym i docinkowym które są tylko od osób które nie potrafią wyjść spod swego nick'a
Podanie danych wystarcza aby wszyscy się zachowywali kulturalnie i rzeczowo rozmawiali, bo nie chodzi o kółko wzajemnej adoracji a o poważna rozmowę na poważne tematy.
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
możliwe ze nie rozumiem do końca- jak i pozostali mieszkańcy poduszki.
Forum wspólnoty ma na celu rozwiazywanie i poruszanie ważnych dla tej wspólnoty spraw.
Dlaczego macie pretensje że dostęp ograniczony? tego nie rozumiem
Wysłany: Sro 20 Kwi, 2005
kasianka napisał/a:
możliwe ze nie rozumiem do końca- jak i pozostali mieszkańcy poduszki.
Forum wspólnoty ma na celu rozwiazywanie i poruszanie ważnych dla tej wspólnoty spraw.
Dlaczego macie pretensje że dostęp ograniczony? tego nie rozumiem
Powody które piszesz nie są powodami które w jakikolwiek sposób przeszkadzają prowadzić taki właśnie dialog. Obecność członków innych wspólnot właśnie pomaga ten dialog nawiązać. Mówicie że szukacie dialogu, a sami się zamykacie... Mi to nie przeszkadza, bo takie warunki ustaliłem i nie zmieniam zdania jak chorągiewka, jedynie zwracam uwagę, że albo są jasne zasady, albo nie, bo nadal w regulaminie nie ma nic że jedynie mieszkańcy waszego bloku mogą brać udział w dyskusji, a to jak szakal napisał warunek najważniejszy.
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum