Wedle czyjego punktu widzenia to miałoby być przedstawione? Bo zdaje się ocen sytuacji jest tyle ile wspólnot. Albo i więcej. I każda z nich ma własną "rzetelność".
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Wto 17 Maj, 2005
Marcin napisał/a:
Wedle czyjego punktu widzenia to miałoby być przedstawione? Bo zdaje się ocen sytuacji jest tyle ile wspólnot. Albo i więcej. I każda z nich ma własną "rzetelność".
no nie przesadzajmy ...
geneza powstania była może różna w różnych wspólnotach i dlatego każda z nich może pisać tylko dlaczego u nich są bramy ... jak są
a co do tych pozostałych bram to możemy "gdybać", no chyba że mamy pewne źródło informacji...
Mamy, jeno tej informacji na forum nijak nie da się napisać, niestety.
To może każda wspólnota - swoją wersję?
Porównamy i dopiero będzie śmmiechu kupa.
A o co zakładzik? Że będą tak rozbieżne jak tylko się da? Zarządy się zmieniają, wersje również, poduszka patrzy na całość z przeciwnej strony okopów...
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Marcin napisał/a:
A o co zakładzik? Że będą tak rozbieżne jak tylko się da? Zarządy się zmieniają, wersje również, poduszka patrzy na całość z przeciwnej strony okopów...
o przejscie w skukience damskiej przez cale osiedle
ja przecinam
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
ja przecinam
ja przecinam
mam lepszy pomysl -- Zaklad Marcina z Tomaszem-Dominikiem ja bede przecinal a Ty oddasz sukienke i razem bedziesz z przegranym chodzila...
To ja wybieram męską. Ale musi być wieczorowa. I nie będę depilował nóg - to od razu mówię. W razie przegranej. Której się nie spodziewam.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
gawron napisał/a:
modliszka napisał/a:
Marcin napisał/a:
ja przecinam
mam lepszy pomysl -- Zaklad Marcina z Tomaszem-Dominikiem ja bede przecinal a Ty oddasz sukienke i razem bedziesz z przegranym chodzila...
moge isc nawet w meskim garniturze, byle oni szli w tych sukieneczkach kusych
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum