tak tak... oczywiscie ... Modliszka wczesniej juz sie wyklepala i powiedziala kto jej mial samochodzik okleic.... a zdjecie o ktorym piszesz jest chyba nawet na forum...
no to dyrygenciku --- uwazaj bo Modliszka falszuje, ale nie wtedy kiedy sama zaczyna spiewac....
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 10 Sie, 2005
gawron napisał/a:
M4b napisał/a:
Gawron, nikt nikomu nie zdradzał pomysłu
tak tak... oczywiscie ... Modliszka wczesniej juz sie wyklepala i powiedziala kto jej mial samochodzik okleic.... a zdjecie o ktorym piszesz jest chyba nawet na forum...
no to dyrygenciku --- uwazaj bo Modliszka falszuje, ale nie wtedy kiedy sama zaczyna spiewac....
gawron ja nic nie klepie, ja jedynie nuce " Chłopaki nie prowokują...tfuuu ....nie płaczą" ....
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
no to jak ?
kiedy i co zawiajmy ?
ja mogę nawet fotki postrzelać
może samochód M-H zawiniemy
a może ... jakiś mały samochodzik ... przeniesiemy na plac zabaw
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
kasiekk napisał/a:
Gratulacje! Bardzo dobry numer!
Dzieki kasiekk ....mam nadzieje, ze w milej atmosferze, sami "poszkodowani" jak i cala reszta, miala mile chwilki, zeby poprawic sobie humor Ze swojej strony, drże przed tak glosno zapowiadanym rewanzem, a potem zawieszam bron
Ze swojej strony, drże przed tak glosno zapowiadanym rewanzem, a potem zawieszam bron
eee.... to do bani ... skoro owijanie mojego samochodu bylo rewanzem a teraz zapowiadane jest zawieszenie broni to nie ma sensu zebym cos kombinowal....
co to za frajda robic komus numer i wiedziec ze rewanzu nie budjet....
mozesz juz nie liczyc na zarty z mojej strony... spij spokojne
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Wto 30 Sie, 2005
wlasnie zobaczylam te zdjecia - hmmm, przyzaje ze na miejscu wlasciciela autka bylabym totalnie zdziwionona i sama porobila troszke fotek na pamiatke! ale swoja droga mam nadzieje, ze nci sie nie zniszczylo w aucie?:)najlepsze zabezpieczenie bylo na antene!!!
_________________ "me, myself & I"
Wysłany: Pon 26 Wrz, 2005
Zawsze to ja robilam kawały, tym razem zrobiono mi
Moj bagaż, po wyladowaniu w Heraklionie wygladal tak
Wywołał smiech na calym lotnisku, a ze ludzi w tym czasie bylo dosc duzo, smiechu bylo sporo Fotografowano go i pytano, po co mi tyle osprzetu na wakacje.....myslalam ze uciekne, ze wstydu
PICT0004-1.jpg
Plik ściągnięto 17 raz(y) 89,59 KB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum