chyba przyszedl czas, aby cos wspolnego dzieciakom zorganizowac (bez czytanie ksiazek)
np. zoo - wspolne wyjscie - dzieciaki sie poznaja a nie tylko dorosli... a jak sie juz znaja to na wycieczka chetniej pojada...
Jest wiosna, słoneczko świeci, wszystko się do życia budzi, więc wyjście do zoo, może być niebezpieczne bo dzieci zbyt wcześnie mogą Landrynkowe tematy poznać.
No a jak wynika z innych postów o bramach to zoo maja na osiedlu:):):)
Mam nieśmiałą propozycję, skoro jednak mimo braku pociechy chcecie jechać - weźcie cudze? Znaczy pożyczcie?
tak tak, wiem co kombinujesz! najlepiej wezmy Wasze w nocy z piatku/sobote a Wy sie zabawicie u Pilaskich ...
hie hie ....
Nie Pohor, naszego do Zoo w nocy nie puszczę nawet z Wami, momo, iż mam o Was bardzo dobre zdanie. Ale może jacyś sąsiedzi Wam udostępnią "wejściówkę" i wycieczkę jednak odbędziecie.
_________________ "MYŚLĘ SOBIE, ŻE TA ZIMA KIEDYŚ MUSI MINĄĆ,
ZAZIELENI SIĘ, UROŚNIE KILKA DRZEW..."
"NAJPIERW SIĘ ROZEJRZYJ, POTEM SIĘ ROZEDRZYJ" Marcin
Wspólnota: Pelikanów
Wysłany: Pon 16 Maj, 2005
Dziękuję.
Zreszta takich najmniejszych to sie jeszcze boję. Ciut starsze juz sa bardziej user-friendly
A tak wogole to bylo podchwytliwe pytanie o Was w piatek 10maja....
Zreszta takich najmniejszych to sie jeszcze boję. Ciut starsze juz sa bardziej user-friendly
A tak wogole to bylo podchwytliwe pytanie o Was w piatek 10maja....
W piątek 10 maja - ok, ale nie rozumiem, bo w tym roku piątek wypadał 13 maja - i jeśli Ci e to tak interesuje, to nawiedzili nas sąsiedzi (pozdrawiam Maw! ), co robiłam 10 we wtorek też pewnie sobie przypomnę, jak się skoncentruję kapkę.
_________________ "MYŚLĘ SOBIE, ŻE TA ZIMA KIEDYŚ MUSI MINĄĆ,
ZAZIELENI SIĘ, UROŚNIE KILKA DRZEW..."
"NAJPIERW SIĘ ROZEJRZYJ, POTEM SIĘ ROZEDRZYJ" Marcin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum