Nie wiem kiedy ma byc ta wycieczka, ale my sie chyba nie wyrobimy.
Nawet jesli zaraz zaczniemy...
to luzna propozycja...
zaden termin nie jest ustalony...
ale musisz mi dac chociaz 9 miesiecy
pewnie zoo bedzie jeszcze pare latek istnialo wiec nie ma problemu... a jak chesz to dam Ci swoje przez chwile za raczke poprowadzic tym bardziej ze dzis caly czas o Tobie i Zosce opowiadala... --- (taka mala a juz ze starszymi sie zintegrowala ).
Wycieczke do zoo zaliczylem, ale z samochodu nie wysiadlem - kolejka na 1,5h oraz kompletny brak miejs do parkowania ... sloneczna niedziela godz. 12.00 - musialo sie tak skonczyc
Wycieczke do zoo zaliczylem, ale z samochodu nie wysiadlem - kolejka na 1,5h oraz kompletny brak miejs do parkowania ... sloneczna niedziela godz. 12.00 - musialo sie tak skonczyc
Ja byłem wczoraj o 12. Kolejkę przeszedłem w 5-10 min. I miejscówka się znalazła.
Ja byłem wczoraj o 12. Kolejkę przeszedłem w 5-10 min. I miejscówka się znalazła.
kolejka byla ogromna (chyba ze Masz na mysli wejscie od tylu)... miejsca szukalem chyba ze 20min. nic wolnego nie trafilem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum