Moje szczere gratulacje
I niech nam zdrowiu wyrasta aeddinowa córka
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Kama odzywa się w niedziele i święta Śpiewać każdy może
Wysłany: Wto 24 Maj, 2005 Kobiałki rulez ;-)
Każdy kilogram zdrowej obywatelki więcej, wspólnym dobrem całego osiedla!
Pozdrawiam serdecznie!!!
Każdy kilogram zdrowej obywatelki więcej, wspólnym dobrem całego osiedla!
Dobrze ze nie wykształcona jeszcze bo wtedy kilogram o wiele droższy się staje.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Ulica: Albatrosów
Wysłany: Wto 24 Maj, 2005
Gratulacje!
Niech Polska rośnie w siłę!
_________________ A to Polska właśnie. Kraj społecznej szczęśliwości i wolnej przedsiębiorczości, w którym strzela się do gości, jak się im zazdrości...
Dzięki za dobre słowo...
Teraz tylko czekać aż zacznie wrzeszczeć razem z bratem i ze stadem innych "osiedlowych" dzieciaków-zwierzaków
Pohor napisał/a:
Fajnie by bylo na jakiejs gałęzi tego forum zawieszac jabluszka w postaci fotek nowych bobasow.
(napisalem o tym w dwoch miejscach, wiem )
świetny pomysł, szczególnie że forumowiczom przybywa dzieciaków - jeszcze ze "starego" forum pamiętam kilka "ogłoszeń" podobnych do mojego
pozdrówka serdeczne
_________________ A.E.D.D.I.N.: Artificial Electronic Device Designed for Infiltration and Nullification
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum