Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Sob 14 Maj, 2005 A jednak...
Jeśli wierzyć ogłoszeniu wywieszonemu na klatkach Poduchy przez DeSilvę, w dniach 16-25.05 (chyba dobrze doczytałem), droga płytowa będzie modernizowana. Na ten czas ma być otwarty przejazd pod budynkiem Tukanów.
Czyli, że chyba ta droga stała się legalna...(?)
_________________ Budzi się we mnie zwierzę!
(tylko obawiam się, że to leniwiec)
Jeśli wierzyć ogłoszeniu wywieszonemu na klatkach Poduchy przez DeSilvę, w dniach 16-25.05 (chyba dobrze doczytałem), droga płytowa będzie modernizowana. Na ten czas ma być otwarty przejazd pod budynkiem Tukanów.
Czyli, że chyba ta droga stała się legalna...(?)
wszystko na to wskazuje ... powiem wiecej niedlugo bedzie jeszcze lepiej
Dokladnie - otwarta i przejezdna --- nawet mi sie podoba takie rozwiazanie - szkoda tylko ze to tymczasowe --- nie trzeba sie gimnastykowac...
a i jeszcze jedna sprawa --- po zakonczeniu remontu trzeba raczej uporzadkowac kierunek jazdy --- Strusia POduszkowa powinna byc jedno-kierunkowa
czy takie sa plany???
w tym tempie do za kika dni bedzie juz droga gotowa.... plyty juz zniknely... myslalem ze zbieranie plyt zajmie im z tydzien a nie jeden dzien - jestem pod wrazeniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum