_________________ +===================================+
TRAIN Yourself To Let go of Everything You Fear to Loose Than YOU BE FREE !!!!
+===================================+
Szakalu, do odbytu z taką ankietą. jak chce pograć w dwie....... ale co dwie ?? Rzeczy, gry, sprawy ?
Muszę się zdeklarować ? Albo znaczki albo klaser ???
na dobra sprawe z checdia zagralbym w kazdą z trzech wymienionych ...duzo pewnie po nierobstwie zimowym nei zdzialam w zadnej ale trza zaczac ruszac sie
Szakalu, do odbytu z taką ankietą. jak chce pograć w dwie....... ale co dwie ?? Rzeczy, gry, sprawy ?
Muszę się zdeklarować ? Albo znaczki albo klaser ???
lepsza taka niż żadna, anketa to tylko obraz w co najbardziej, a resztę wpisz w swojej wiadomosci zamiast .. komentarza np
na dobra sprawe z checdia zagralbym w kazdą z trzech wymienionych ...duzo pewnie po nierobstwie zimowym nei zdzialam w zadnej ale trza zaczac ruszac sie
zgłaszajcie swoje chęci w wiadomosciach .. zluiczymy głosiki i zobaczymy ile się nas zbierze w każdej dziedzinie
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 Gry ... mogą być zespołowe
ja chetnie i regularnie najpierw koszykówka ale jak będą chętni to i piłka nożna ale tylko na dużym boisku. Niezbyt przychylnie preferuję halówkę.
chyba że w ostateczności.
Jak ustalicie chętnych i składy to Dajcie znać na mój mail
damy znać tutaj, co by więcej osób dowiedzieć się mogło, przecież wszyscy oni nie mogą czytać twojego maila :d
Nie przesadzajcie w weekend zawsze się dwie godziny znajdzie ja osobiście jestem za piłką nożną, ale jeśli większość zdecyduje inaczej to mamy demokracje i możemy grać, w co chcemy ważne żeby była dobra zabawa. Jak by była jakaś decyzja to się piszę.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
ankieta niezła,dyscypliny fajne tylko czas i miejsce jakoś się nie zmieściły.
Po co więc się pisać na coś, co niema miejsca ani czasu?
nie ma co rezerować miejsca w czasie jak nie zbierze sie okreslona ekipa
może zabrakło planu działania który niektórym potrzebny jest do szereszego ogranięcia, co niniejszym czynię :
-zgłaszamy się kto chętny i na co
- ustalamy dyscyplinę 1 lub więcej
- ustalamy miesce i terminy tak żeby wszystkim pasowało, bo co z tego ze zbierzemy 50 osób jak nikomu w tym samym terminie nie będzie coś "leżało" ??
- spotykamy sie w umówionym miejscu i czasie [zapoznając sie wzajemnie]
- łoimy w dyscyplinę do upadłej i upadłego
- sjesta, raczymy sie napojami po dobrze spędzonym czasie [co kto lubi i ze sobą przyniesie, albo gdzies pojedziemy posiedzieć po rozgrywkach ]
- umawiamy się na nastepny raz, od razu lub na forum
- i od nowa kółko :d [tylko już bez zapoznawania ]
styknie ??
Prawda. Jak macie pomysly to piszcie gdzie mozna grać np. w kosza
bo o nożnej juz byla mowa o jakimś boisku u biskupa na lewo za zakrętem...
ja pykałem w kosza na boisku za przyszkolnym basenem - jest tam fajna nawierzchnia, mozna tez jechac na wilanowską popykac w kosza tam jest parę boisk, tylko z rezerwacją obu .. nie bardzo, bo to wolnostojace więc każdy może przyjść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum