pierwszy raz się w to bawiłem i już mi się spodobało
no to nie pozostaje chyba nic innego niz pozegnac sie z Toba na jakis czas
przez dwa lata nic innego przy kompie nie robilem tylko w sieci gralem - teraz juz chyba nawet wolami mnie do grania w sieci nikt nie zaciagnie... tak samo jak do kasyna --- no chyba ze w kurniku jakas partyjka brydza
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Nie 14 Sie, 2005
Jak się gra w NWNights w sieci? Kooperacja czy przeciwko sobie? W Baldours Gate grałem kooperatywnie z żoną i bardzo mi się podobało.
Od dłuższego czasu kusi mnie kupienie tej gierki, tym bardziej że osiągnęła kuszącą cenę nie-nowości
No i chodzi pod Linuxem
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
A może by tak Warcrafta? Bo szczerze mówiąc NWN mnie nie przekonuje... a w BG nam się z Kasiekk jakoś nie udało spiąć ...
Albo już coś całkowicie w stylu "zbili go i uciekł" - FarCry, Half-Life, Unreal Tournment, Chrome? Jak ktoś chętny - to zapraszam...
powaga? a wydawalo mi sie ze wystarczy tylko wybrac odpowiednie warianty przy stawianiu serwera... kurcze...
_________________ (C)
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005
Ja gram czasami w sieci w Call of Duty
ale sil mi brakuje, bo co wejde, to mnie "martwa" wynosza Jedna baba daje sobie tam rade, o ile to "baba" nazwac można
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum