KosiiMazakii lubi się odzywać I'm a littla taliban...
Wysłany: Wto 29 Mar, 2005 Paintball
ja tylko przypomne ze idzie wiosna i szykuje sie zaciag do grupy paintballowej.....tzn jest taki pomysl.....
a no i gdyby ktos dysponowal "malym" prywatnym poligonem.....to tez bylo by milo
juz jakis czas temu zaczelem szukac ubranka i maski na poczatek. niestety nie jest to takie proste a wypozyczanie mnienie interesuje - wypozyczalem kilka razy i jakos niezbyt mi pasowala przepocona maska oraz niedoprane ciuchy...
Maska czeka na mnie w Suwalkach. Najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu ja odbiore... 200pln
Niestety problem z ubrankiem mam dosyc spory - brak rozmiarow!!! ... od miesiaca juz szukaja i jakos na 190cm maja najwiekszy... 100-130pln
a pukawka za jakis czas - teraz bede wypozyczal
BTW - 03.04.05 strzelanko na 300osob sie szykuje - mialem jechac ale niestety nie mam z kim baby zostawic
Ja też mógłbym się dołączyć. , zawsze to można pobiegać i nie tylko ??
_________________ A PODOBNO STRUSIA PĘDZIWIATRA NIE DOGONIĄ !?...
KosiiMazakii lubi się odzywać I'm a littla taliban...
Wysłany: Sro 30 Mar, 2005
o to zem sie nie spodziewal takiego zainteresownia....
ale to dobrze....strzelanko w wesolej jest 2.04 to fakt...nawetsie zapisalem (Wist rowniez) ale nie wiem czy pojade
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
KosiiMazakii napisał/a:
o to zem sie nie spodziewal takiego zainteresownia....
ale to dobrze....strzelanko w wesolej jest 2.04 to fakt...nawetsie zapisalem (Wist rowniez) ale nie wiem czy pojade
No panowie, weźmy się i zorganizujcie osiedlowe strzelanie!
Podajcie datę, czas, dokładne miejsce... Chyba, że się boicie, że skopiemy wam tyłki?
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
slimak napisał/a:
drew napisał/a:
No panowie, weźmy się i zorganizujcie osiedlowe strzelanie!
hmm jesli dobrze rozumiem to osiedlowe znaczy na osiedlu ale bedzie jatka
Komuś tu się marzy regularna wojna - spory okołobramowe nie wystarczą?
A może to jest sposób - zrobić teamy według wspólnot. I jak Strusie wygrają z Poduszkowcami - blokują garaże. Jak przegrają - nie blokują
Boje się tylko, że przy takich założeniach mogłoby się okazać, że gra nie jest zbyt fair-play i, oprócz farby, zaczęły by 'profilaktycznie' latać kamienie...
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
do tego rozgrywka moze miec scenariusz dzialan antyterrorystycznych wsrod cywilnej ludnosci lokalnej, ktora jak sie da - nalezy ocalic od ran postrzalowych. podoba mi sie pomysl chyba bym pograla... do tego do domu nie za daleko...
a gdyby jeszcze rozgrywki toczyly sie nocna pora - super - patrol obywatelski mamy z glowy
tylko o psie kupy na trawnikach w osiedlu trzeba by bylo jakims detektorem wykrywac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum