o to zem sie nie spodziewal takiego zainteresownia....
ale to dobrze....strzelanko w wesolej jest 2.04 to fakt...nawetsie zapisalem (Wist rowniez) ale nie wiem czy pojade
No panowie, weźmy się i zorganizujcie osiedlowe strzelanie!
Podajcie datę, czas, dokładne miejsce... Chyba, że się boicie, że skopiemy wam tyłki?
Spoko, spoko pożyjemy postrzelamy zobaczymy ??!!.... To kiedy gramy ???
_________________ A PODOBNO STRUSIA PĘDZIWIATRA NIE DOGONIĄ !?...
A może to jest sposób - zrobić teamy według wspólnot. I jak Strusie wygrają z Poduszkowcami - blokują garaże. Jak przegrają - nie blokują
Boje się tylko, że przy takich założeniach mogłoby się okazać, że gra nie jest zbyt fair-play i, oprócz farby, zaczęły by 'profilaktycznie' latać kamienie...
Bo "sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie".
_________________ "MYŚLĘ SOBIE, ŻE TA ZIMA KIEDYŚ MUSI MINĄĆ,
ZAZIELENI SIĘ, UROŚNIE KILKA DRZEW..."
"NAJPIERW SIĘ ROZEJRZYJ, POTEM SIĘ ROZEDRZYJ" Marcin
Jestem jak najbardziej zainteresowany może dowiemy się jakie są koszty i w jakąś sobotę czy niedziele bawimy się. Ja ze swej strony jutro dowiem się ile taka zabawa kosztuje niedaleko nas.
[ciach]a zatem - bylem, wdzialem, wrocilem; mowa oczywiscie o strzelaninie w wesolej [ciach]
łoooooooooo!!!!!! Wiście ... ale zaje .....a wojenka
_________________ +===================================+
TRAIN Yourself To Let go of Everything You Fear to Loose Than YOU BE FREE !!!!
+===================================+
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum