Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 Gry i zabawy ruchowe - piłka nożna i siatkówka (ew. inne)
Jak wielu zauważyło zrobiło się ciepło.
Podejmuję więc po raz kolejny wątek z poprzednich "odsłon" starego foum :
czy są chętni do pogrania w siatkówkę lub piłkę nożną ?
Co do miejsca - dowiedziałem się że koło Auchan jest Kościół. Koło tego kościoła jest boisko. Jest to przedsięwzięcie stricte komercyjne. Wynajem kosztuje ok 50 zł za godzinę. Boisko jest dobrze utrzymane, oświetlone (podobno, w życiu tam nie byłem).
Mały rekonesans w przypadku zainteresowania mogę wykonać.
Siatkówka to inna bajka - trzeba by poszukać sali.
W obu przypadkach podstawowy warunek to chętni.
Są jacyś (jakieś) ????
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 Re: Gry i zabawy ruchowe - piłka nożna i siatkówka (ew. inne
M4b napisał/a:
Jak wielu zauważyło zrobiło się ciepło.
Podejmuję więc po raz kolejny wątek z poprzednich "odsłon" starego foum :
czy są chętni do pogrania w siatkówkę lub piłkę nożną ?
Co do miejsca - dowiedziałem się że koło Auchan jest Kościół. Koło tego kościoła jest boisko. Jest to przedsięwzięcie stricte komercyjne. Wynajem kosztuje ok 50 zł za godzinę. Boisko jest dobrze utrzymane, oświetlone (podobno, w życiu tam nie byłem).
Mały rekonesans w przypadku zainteresowania mogę wykonać.
Siatkówka to inna bajka - trzeba by poszukać sali.
W obu przypadkach podstawowy warunek to chętni.
Są jacyś (jakieś) ????
jam jest czterema łapkami za ..trza sadełka się pozbyć
m4b dlaczego od kosza stronisz ?? co ci przeszkadza w tej formie rozrywki ruchowej, że blokować ja na samym początku się zdecydowałeś
bo ja w siatkę lub w kosza piłka niestety ze względów zdrowotnych w grę w przypadku moim wchodzić nie może zadowalam się więc i raduję z tego co mi dostępnym pozostaje
_________________ +===================================+
TRAIN Yourself To Let go of Everything You Fear to Loose Than YOU BE FREE !!!!
+===================================+
noo na rozgrzewkę, a z koszem tez możemy zacząć na jednego kosza ... albo pograć w króla, co by odpowiednio nadgarstki rozgrzać :P
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005
mcjackal napisał/a:
m4b dlaczego od kosza stronisz ?? co ci przeszkadza w tej formie rozrywki ruchowej, że blokować ja na samym początku się zdecydowałeś
bo ja w siatkę lub w kosza piłka niestety ze względów zdrowotnych w grę w przypadku moim wchodzić nie może zadowalam się więc i raduję z tego co mi dostępnym pozostaje
Jakoś mi kosz do nigdy gustu nie przypadł ...
Stąd moja propozycja.
Jak chcesz kosza - zbieraj ekipę
noo ja lubiłem piłkę, bardzo do czasu popsucia wiązadeł teraz mogę tylko w kosza i siatkę
no to żeby zbieranie było pełniejsze, czyli już 3 dyscypliny do wyboru, to zgłaszających się poprosimy .... eee. . ... a może ankietkę strzelić ??
Ja też chętnie w kosza popykam. Im więcej będzie ludków tym lepiej.
tzn max 10 bo inaczej zrobi się przepełnienie.
spoko bezie więcej będzie fajniej, zrobimy najwyzej 3 drużyny albo więcej i cyknie się rozgrywki a moze między wspólnotami zawody uskutecznimy ?? i puchar jakiś ??
to już zakrawa na drużyny wspólnotowe
puchar ....pełny piwaa aaaa traaa laaa llaaaa
A czemu nie tylko czy się chętni znajdą.
Na początku dajcie znać ilu jest chętnych i gdzie można pograć, ewentualnie za ile.
A potem pomyslimy co dalej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum