coz, wojna to wojna...niemce np zaatakowali o swicie
Allah Akbar
Kosii Mazakii
Harakat al-Jihad al-Islami
Radze odpocząć przed następną bitwą
owner.gif
Plik ściągnięto 897 raz(y) 3,62 KB
bang.gif
Plik ściągnięto 895 raz(y) 1,89 KB
biggun.gif
Plik ściągnięto 895 raz(y) 2,33 KB
plasma.gif
Plik ściągnięto 895 raz(y) 1,82 KB
rockets.gif
Plik ściągnięto 895 raz(y) 3,43 KB
sniper.gif
Plik ściągnięto 895 raz(y) 1,27 KB
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
KosiiMazakii lubi się odzywać I'm a littla taliban...
fajnie macie ... pobiegałbym ... może za jakiś czas, ja w ten weekend tez mam fajnie choć na innym poziomie ... tak zwiększam poziom umiejętności ... o niewyobrażalne ... doznania sensoryczne ... hehe ... ni to tyle ... to już niedługo .. bo jutro od 10 zaczyna się jazda
_________________ +===================================+
TRAIN Yourself To Let go of Everything You Fear to Loose Than YOU BE FREE !!!!
+===================================+
fajnie macie ... pobiegałbym ... może za jakiś czas, ja w ten weekend tez mam fajnie choć na innym poziomie ... tak zwiększam poziom umiejętności ... o niewyobrażalne ... doznania sensoryczne ... hehe ... ni to tyle ... to już niedługo .. bo jutro od 10 zaczyna się jazda
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum