KosiiMazakii lubi się odzywać I'm a littla taliban...
Wysłany: Pią 16 Wrz, 2005 DZIHAD 24-09-05
Abu Musa Ash'ari, przekazał także że człowiek spytał się o kogoś kto walczy z powodu gniewu lub dumy rodzinnej. Prorok podniósł głowę, ponieważ człowiek ten stał, i powiedział: " Ten walczy na drodze Allâha, który walczy aby słowo Allâha zostało wywyższone."
(Sahih Muslim, Kitâb al-Imara)
24-09-05, Fort Radiowo...
zgloszenia na forum...
Allah Akbar
Kosii Mazakii
Harakat al-Jihad al-Islami
Abu Musa Ash'ari, przekazał także że człowiek spytał się o kogoś kto walczy z powodu gniewu lub dumy rodzinnej. Prorok podniósł głowę, ponieważ człowiek ten stał, i powiedział: " Ten walczy na drodze Allâha, który walczy aby słowo Allâha zostało wywyższone."
(Sahih Muslim, Kitâb al-Imara)
24-09-05, Fort Radiowo...
zgloszenia na forum...
Allah Akbar
Kosii Mazakii
Harakat al-Jihad al-Islami
Kosii... nic Ci nie zaszkodziło ... zaczynam się o Ciebie martwić.
Rotfl... dobre a nawet swietne.... ok dstaniesz specjalne zaproszenie o ile chlopaki juz sie nie przestraszyli
Gawron, nie bądź taki pewny siebie ... nie zaopminaj, że: i Herkules dupa kiedy ludzi kupa ... możesz się zdziwić jak zobaczysz ilu chętnych by było coby sobie bezkarnie do ptactwa postrzelać.
Gawron, nie bądź taki pewny siebie ... nie zaopminaj, że: i Herkules dupa kiedy ludzi kupa ... możesz się zdziwić jak zobaczysz ilu chętnych by było coby sobie bezkarnie do ptactwa postrzelać.
Ignac --- nawet jak mnie postrzeli ta kupa ludzi to mnie wyleczysz i bardzo staral sie bedziesz... przeciez mnie stracic nie mozesz
ps. reszte odpowiedzi za jakis czas --- teraz juz nie moge i wychodze ... papa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum